4+1 ταινίες για να δεις με τον σκύλο σου αυτό το Σαββατοκύριακο!
Οι ταινίες αυτές είναι ιδανικές για να τις απολαύσεις μαζί με τον καλύτερο φίλο σου!

Ταινίες με όμορφα σκυλάκια υπάρχουν πολλές!

Αν αυτό το σ/κ θες να αράξεις σπίτι και να είσαι όλη μέρα με τον καλύτερο σου φίλο, τότε μπορείς να δεις αυτές τις ταινίες!

1.Marley & Me

Είναι η κινηματογραφική μεταφορά, με αστεία διάθεση, των απομνημονευμάτων του Τζον Γκρόγκαν, αρθρογράφου της Philadelphia Inquirer, με ήρωα το λαμπραντόρ του, τον Μάρλεϊ, ο οποίος του έδωσε αληθινά μαθήματα ζωής. Στην ταινία, ήρωες είναι ένα ζευγάρι, ο Τζον και η Τζένιφερ, που ζουν με τον αξιολάτρευτο αλλά άτακτο σκύλο τους, ο οποίος με τη συμπεριφορά του, τους μαθαίνει την μοναδικότητα των οικογενειακών σχέσεων αλλά και τις μεγάλες αξίες της ζωή.

2.Turner & Hooch

Όταν ο φίλος του, Άμος, δολοφονείται, ο μπάτσος της τοπικής αστυνομίας Σκοτ Τέρνερ θα αναλάβει να διαλευκάνει το φόνο. Δυστυχώς σε αυτή την υπόθεση υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι, ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας είναι ένας σκύλος ονόματι Χούτς. Ο ντετέκτιβ Τέρνερ, λοιπόν, θα αναγκαστεί να “υιοθετήσει” τον Χουτς προκειμένου ο τελευταίος να τον βοηθήσει να φτάσει στους ενόχους…

3.Beethoven

Η οικογένεια Newton βρίσκει ένα σκυλάκι στον κήπο και αποφασίζει να το κρατήσει… Αργότερα ξεσκεπάζει ένα κύκλωμα εκμετάλλευσης αδέσποτων ζώων..

4.Hachiko: A Dog’s Story

O Χάτσικο συνοδεύει κάθε μέρα τον Πάρκερ το αφεντικό του έναν καθηγητή πανεπιστημίου στο τρένο κάθε πρωί και το απόγευμα τον περιμένει να επιστρέψει από τη δουλειά του. Κάποια μέρα ο Πάρκερ πεθαίνει και δεν επιστρέφει ποτέ στον σταθμό. Ο Χάτσικο όμως πηγαίνει στο ίδιο ακριβώς σημείο που τον περίμενε πάντα κάθε μέρα για τα επόμενα 9 χρόνια. Κάθε μέρα ο Χάτσικο αγγίζει τις ζωές όλων όσων εργάζονται εκεί κοντά και όσων περνούν καθημερινά από εκεί. Διδάσκει τους ανθρώπους τι σημαίνει αγάπη συμπόνια και πάνω απ’ όλα πίστη. Σήμερα στο σημείο που περίμενε ο Χάτσικο υπάρχει ένα μπρούτζινο άγαλμα σύμβολο της αγάπης και της αφοσίωσής του.

+1.Η Λαίδη και ο Αλήτης

Ένα μικρό κουταβάκι της γνώστης ράτσας των Κόκερ Σπανιέλ μεγαλώνει στο σπίτι του Τζίμη και της Αγάπης σαν σωστή πριγκίπισσα. Η Λαίδη μία γλυκιά σκυλίτσα, ιδιαίτερα συναισθηματική μα και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους αλλά και στους .. σκύλους που αγαπά. Η Λαίδη σε μία περιήγησή της γνωρίζει και ερωτεύεται ένα σκυλάκι του δρόμου, τον Αλήτη, έξυπνο, ιππότη, και καρδιοκατακτητή και η περιπέτεια τους αρχίζει όταν η θεία Σάρα, με τις δυο Σιαμέζες γάτες της έρχεται στο σπίτι της Λαίδης και αναστατώνει την ζωή της. Κάτι παραπάνω από 50 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η έξυπνη ταινία του Disney παραμένει φρέσκια και γοητευτική.

Δες και αυτό: 4+1 ταινίες που θα σε «ξεσηκώσουν» για να βγεις το Σάββατο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;