Ήρθε η ώρα να παίξεις live με τους Nightstalker
Το 4o event για αυτή τη χρονιά παρουσιάζει το CU OnStage, επιστρέφοντας αυτή τη φορά με το Rock Edition του.

Με headliners τους Nightstalker, ο πλήρως ανανεωμένος διαγωνισμός του CU σε προ(σ)καλεί να συμμετάσχεις κι εσύ.

Μέσα από το μουσικό διαγωνισμό CU OnStage, ο νικητής θα μοιραστεί τη σκηνή μαζί με το line up που ο ίδιος θα έχει επιλέξει και θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τη δουλειά του στη σκηνή του Gagarin 205 στις 10 Μαρτίου 2018

Ποια είναι η διαδικασία συμμετοχής;
Με το CU OnStage, κάθε νέο συγκρότημα, solo artist έχει την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
Μπαίνοντας στο www.cuonstage.gr και επιλέγοντας τον αγαπημένο του headliner αλλά και το support act που επιθυμεί, ο κάθε διαγωνιζόμενος στέλνει ένα demo/mix με τη δουλειά του, το οποίο αξιολογείται από την κριτική επιτροπή.
Τα δύο line up που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή θα αναρτηθούν στο cuonstage.gr και το κοινό θα ψηφίσουν μέσω Facebook τον τελικό νικητή που θα παίξει live.

Όσοι επιθυμούν, λοιπόν, να βρεθούν στην ίδια σκηνή με τους Nightstalker θα πρέπει να υποβάλλουν ένα demo με τη δουλειά τους μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage διεκδικώντας τη δική τους θέση στο CU OnStage Rock Edition.

Οι δύο καλύτερες συμμετοχές θα αναρτηθούν στις 13 Φεβρουαρίου στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage και θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό για την ανάδειξη του τελικού νικητή μαζί με το Support Act που θα έχει επιλέξει.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, θα βρείτε στο http://www.cuonstage.gr/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/402993400141098/

Λίγα λόγια για τους Nightstalker, headliners του event

Οι Nightstalker είναι μια ‘70s style Heavy Rock μπάντα από την Αθήνα. Με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock ‘n roll attitude, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρουσία τους επί σκηνής, οι Nightstalker έχουν αποκτήσει τη φήμη που λίγα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα.
Μετά τα συνεχόμενα στα ‘sold out’ gigs στην Ελλάδα, και με μια επιτυχημένη, μεγάλης διάρκειας, ευρωπαική περιοδεία οι Nightstalker συνεχίζουν ακάθεκτοι στα φεστιβάλ αλλά και στην εμφάνιση τους στο CU OnStage Rock Edition.

Λίγα λόγια για τους Breath After Coma, support act του event

Οι Breath After Coma ξεκίνησαν την πορεία τους το 2013. Το alternative heavy rock τους έχει ξεκάθαρη επιρροή από τη 90s σκηνή της Αμερικής και όντας συνυφασμένο με φρεσκάδα στα φωνητικά και τις μελωδίες και χορευτικό groove τους χαρακτηρίζει ως τη νέα ανερχόμενη δύναμη του ήχου τους, όπως έχει αναφερθεί και στον ελληνικό τύπο μετά την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης δουλειάς τους ‘’Leaders’’. Λόγω των έντονων lives τους, το είδος τους έχει προσδιοριστεί ουκ ολίγες φορές ως‘’stadium rock’’.

Λίγα λόγια για τους The Black Capes, support act του event

Oι Τhe Black Capes είναι ένα νέο σχήμα που παντρεύει τον rock ήχο με το gothic. H μπάντα αποτελείτε από μέλη των Potergeist και Inactive Messiah καθώς και την βιρτουόζο της κιθάρας Ειρήνη Κετικίδη. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε παγκοσμίως το ντεμπούτο τους “All These Monsters” από το Γερμανικό label “darkTunes”. Στην πρώτη του εβδομάδα το album κατάφερε να σκαρφαλώσει στη θέση 10 των Γερμανικών alternative charts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
38'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
37'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;