Δουλειά: 7 ηγετικές ικανότητες που αναζητούν οι εργοδότες
Η δουλειά σου μπορεί να απαιτεί ηγετικές ικανότητες! Τις έχεις;

Στη δουλειά πρέπει να είσαι ο καλύτερος και να προσπαθείς καθημερινά να ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να εξελιχθείς, διότι το μέλλον είναι μπροστά σου!

Πολλές φορές η δουλειά μας απαιτεί να έχουμε ηγετικές ικανότητες, ειδικά αν είμαστε team, και πολλοί εργοδότες αναζητούν αυτές τις ηγετικές ικανότητες από την πρώτη μέρα που θα σε δουν στη συνέντευξη (ασχέτως αν δε σε προορίζουν για κάποια σημαντική, προς το παρόν, θέση).

Αυτές είναι, λοιπόν, οι 7 ηγετικές ικανότητες που αναζητούν οι εργοδότες: 

1.Επικοινωνία! 

Μια σημαντική ικανότητα που πρέπει να διαθέτεις είναι η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους! Να μπορούν να σου μιλούν και να μη φοβούνται!

2.Ενθάρρυνση!

Όταν είσαι μέλος μιας ομάδας, είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνεις και τους υπόλοιπους γύρω σου! Αυτό βοηθά στο να υπάρχει καλύτερα αποτέλεσμα και δίνει και στους άλλους κουράγιο!

3.Θετική στάση! 

Ξέρεις τι σημαίνει! Δε χρειάζεται αν είσαι grumpy ! Όταν σκέφτεσαι θετικά στη δουλειά και το μεταδίδεις, οι άλλοι γίνονται καλύτεροι!

4.Αξιοπιστία! 

Όταν αποφασίζεις αν αναλάβεις κάτι πρέπει να είσαι on spot και on time! Είναι σημαντικό να ξέρει ο εργοδότης σου ότι μπορεί αν βασιστεί σε εσένα να φέρεις εις πέρας ένα project όταν εκείνος αδυνατεί!

5.Αφοσίωση!

Ένας εργοδότης θέλει συνεργάτες οι οποίοι να μην τον «πουλήσουν» με την πρώτη ευκαιρία αλλά να είναι στο πλευρό του και να τα καταφέρουν μαζί!

6.Ευελιξία!

Όταν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω χρόνο για τη δουλειά σου, να ξέρεις πως είναι τρομερά θετικό στοιχείο για την πορεία σου!

7.Multitasker!

Να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Οι εργοδότες θέλουν ανθρώπους δυναμικούς που έχουν σκοπό να μεγαλώσουν την όποια επιχείρηση και όχι την αφανίσουν! Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα!

Δες και αυτό: Συνέντευξη για δουλειά: 4 τρόποι για να εντυπωσιάσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;