4 συμβουλές για να αποφασίσεις αν θα κάνεις αίτηση για τη δουλειά που βρήκες!
Συμβουλές για εσένα που είσαι αναποφάσιστος!

Συμβουλές λαμβάνεις καθημερινά από πολύ κόσμο στο κομμάτι της εργασίας και όλοι μπορούν να σου προσφέρουν μια μικρή αίσθηση για αυτά που συμβαίνουν στο εργασιακό τομέα αλλά εσύ ακόμη σκέφτεσαι πως δεν έχεις αποφασίσεις αν πρέπει ή όχι αν κάνεις αίτηση για τη δουλειά που βρήκες!

Σίγουρα, έχεις ψάξει πολύ, έχεις κάτσει άπειρες ώρες πάνω από την οθόνη του υπολογιστή σου, με σκοπό να βρεις εκείνη τη δουλειά που θα σου προφέρει όλα αυτά που ζητάς! Αλλά, για μισό λεπτό! Εσύ ξέρεις τι ζητάς από μια δουλειά;

Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και μετά μπορείς να πάρεις τη μεγάλη απόφαση! 

1.Φτιάξε μια λίστα από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχει η ιδανική δουλειά. Όλα αυτά τα υπολογίζεις πάντα έχοντας σαν γνώμονα τις δυνατότητες σου. Δηλαδή το πτυχίο σου, την εμπειρία σου και άλλες γνώσεις που διαθέτεις!

2.Μην κάνεις αίτηση για μια δουλειά που δεν είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να αντεπεξέλθεις. Μπορεί να «καίγεσαι» να δουλέψεις, αλλά αν δεχτείς μια δουλειά που δεν είναι για εσένα δε θα είσαι καλός!

3.Δες τι ζητά η αγγελία που βρήκες. Κάνε μια λίστα με όλα αυτά που ζητούν και δίπλα σημείωσε αν αυτά τα διαθέτεις! Μην απογοητευτείς αν δεις πως τα skills σου δεν είναι αρκετά! Απλά σκέψου πως δεν είναι αυτή η δουλειά για εσένα!

4.Θέσει στόχους για έναν εβδομαδιαίο αριθμό αγγελιών. Μπορείς να βλέπεις έναν συγκεκριμένο αριθμό αγγελιών μέσα στην εβδομάδα σου και αντίστοιχα να δεις αν μπορείς να κάνεις αίτηση ή όχι!

Δες και αυτό: Όταν η πρώτη σου δουλειά δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόσουν! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;