Τζώρτζια Βαϊνά: Δε φαντάζεσαι τι την πετύχαμε να κάνει σε βραδινή έξοδο! (photos)
H Τζώρτζια Βαϊνά μας άφησε άφωνους και τώρα τη συμπαθούμε ακόμη πιο πολύ!

Η Τζώρτζια Βαϊνά είναι αναμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες μας στο My Style Rocks και δεν αμφιβάλλουμε ότι αρέσει και σε εσένα!

Από την αρχή του παιχνιδιού κατάφερε να ξεχωρίσει διότι είναι κούκλα (κυριολεκτικά, είναι πάρα πολύ όμροφη) και το στιλ της είναι αναμφισβήτητα καλό, και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι σκληροί κριτές του παιχνιδιού.

Κυκλοφορήσαμε πριν από λίγες μέρες για να διασκεδάσουμε και εμείς λίγο ρε παιδί,και η πρώτη μας στάση ήταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου στα πρώτα τραπέζια ήταν αρκετοί επώνυμοι όπως η  Τζώρτζια Βαϊνά. Φορώντας ένα κοντό φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, μια απλή nude γόβα, και ιδιαίτερα αξεσουάρ, διασκέδασε με την παρέα της και ήταν εξαιρετικά φιλικά με όποιον την πλησίαζε!

Το μοντέλο όμως ξαφνικά αισθάνθηκε την ανάγκη για γλυκό, και καθώς στην παρέα της είχαν σβήσει τούρτα για τα γενέθλια κάποιου, επέλεξε να σηκώσει το γλυκό, να πάρει κουτάλι και να φάει μερικέςμπουκιές! Καταλαβαίνεις, πως αισθανθήκαμε , καθώς μας απέδειξε πως παρόλο που είναι μοντέλο και προσέχει τη διατροφή της , έχει και εκείνη τις αδυναμίες της και πως μπορεί να είναι μια λαμπερή παρουσία αλλά σε αυτά είναι απλή και καθημερινή!! Σίγουρα το έχεις κάνει και εσύ σε νυχτερινή έξοδο, όπως και το μοντέλο!

Επίσης να ξέρεις πως μπορεί να έφαγε 2-3 κουταλιές αλλά κατάφερε να τις κάψει γιατί διασκέδαζε με τους φίλους της και χόρευε!

Δες την εδώ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;