3+1 ταινίες για εσένα που είσαι κολλητός με την περιέργεια!
Ταινίες για εσένα που είσαι το άτομο που θέλει να τα μαθαίνει όλα και να τα αναλύει!

Οι ταινίες πάντα αντικατοπτρίζουν μια μικρή πραγματικότητα της ζωής (και προφανώς δεν εννοώ τις ταινίες όπου βλέπεις ανθρώπινα μέλη να γυρνούν ανάποδα και ακούς λατινικές λέξεις που σου προκαλούν τρόμο!!!).

Αν είσαι περίεργο άτομο και θες να μαθαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου ενώ αναλύεις κάθε κατάσταση και κάθε συμβάν, τότε πρέπει να δεις αυτές τις ταινίες!

1.Nightcrawler

Στο σημερινό Λος Αντζελες, μακριά από τα celebrities και τις φωτογραφήσεις, στο σκοτάδι της νύχτας και του εγκλήματος, ο Λου Μπλουμ, απεγνωσμένος να βρει μια δουλειά, ανακαλύπτει τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες του αστυνομικού ρεπορτάζ. Διεισδύει σ’ ένα ανεξάρτητο τηλεοπτικό συνεργείο που μαγνητοσκοπεί τρακαρίσματα, πυρκαγιές, φόνους κι όποια καταστροφή βρεθεί στο διάβα του και, μαζί τους, ο Λου βυθίζεται στην απειλητική, επικίνδυνη σφαίρα του «nightcrawling», εκεί όπου ο λυγμός της κάθε σειρήνας του περιπολικού ακούγεται σα λαχείο και τα θύματα μεταφράζονται σε δολάρια. Με τη βοήθεια της Νίνα, μιας βετεράνου στις τοπικές τηλεοπτικές ειδήσεις, ο Λου θριαμβεύει. Στη διψασμένη αναζήτηση υλικού, γίνεται ο σταρ της δικής του ιστορίας. Σκηνοθετικό ντεμπούτο του Dan Gilroy, με πρωταγωνιστή έναν αγνώριστο Jake Gyllenhaal.

2.What lies beneath

Η γυναίκα ενός επιστήμονα, που πιστεύει πως η λίμνη έξω από το σπίτι της είναι στοιχειωμένη από το φάντασμα μιας κοπέλας, νομίζει ότι αρχίζει να τα χάνει. Η εμμονή της αυτή, θα αποκαλύψει διάφορα “Ένοχα Μυστικά”.

3.Rear Window

Ένας φωτογράφος, με σπασμένο πόδι, περνά την ώρα του χαζεύοντας από το παράθυρο τους γείτονες. Μία σειρά παράξενων γεγονότων, θα τον κάνει να πιστέψει ότι στη γειτονία του έχει συμβεί ένας φόνος.

+1 Seven!!! (η καλύτερη όλων)

Σε μια πόλη που μοιάζει με την κόλαση, δύο ντετέκτιβ ερευνούν φαινομενικά διαφορετικούς μεταξύ τους φόνους που όπως τελικά φαίνεται στον ίδιο ένοχο, έναν serial killer που σκοτώνει βασισμένος στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

Δες και αυτό: 6 ταινίες που κάθε stylish girl πρέπει να δει αν λατρεύει τη μόδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;