Όσες γυναίκες πίνουν αυτό το ποτό έχουν και την περισσότερη όρεξη για σεξ!
Εσύ τι ποτό πίνεις;

Μία νέα έρευνα του νοσοκομείου Santa Maria Annunziata Hospital στη Φλωρεντία, διεξήγαγε μία νέα έρευνα που επεδίωξε να αποδείξει πως σχετίζεται η κατανάλωση αλκοόλ με τη λίμπιντο και το σεξ .

Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποίησε ένα δείγμα 798 γυναικών ηλικίας από 18 έως 50 ετών και τους έκανε την εξής ερώτηση: “Πόσο συχνά πίνετε αλκοόλ και όταν το κάνετε τι επιλέγετε να έχετε στο ποτήρι σας;”. Τα αποτελέσματα υπέδειξαν τρεις κατηγορίες γυναικών που καταναλώνουν κυρίων κόκκινο κρασί.

1η κατηγορία: Εκείνες που έπιναν συχνά αλλά ελεγχόμενη ποσότητα (1-2 ποτήρια κρασιού)

2η κατηγορία: Εκείνες που έπιναν συχνά και μεγάλες ποσότητες (περισσότερα από 2 ποτήρια κρασιού ή άλλου αλκοολούχου ποτού)

3η κατηγορία: Εκείνες που δεν έπιναν καθόλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ερευνητές, οι γυναίκες της 1ης κατηγορίας, είχαν πιο αυξημένη λίμπιντο, καλύτερη λίπανση του κόλπου και καλύτερες αποδόσεις στο σεξ.

Πιο είναι το συμπέρασμα; Το να πίνεις ελεγχόμενα μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή! Εξυπακούεται βέβαια πως όταν πίνεις αλκοόλ, δεν πρέπει να οδηγείς! Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι έχεις απόλυτα το έλεγχο, προτίμησε να γυρίσεις σπίτι ασφαλής και να αναλάβεις…δράση!

Δες κι αυτό: Πες μου πως κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, να σου πω πόσο συχνά κάνετε σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;