Φοιτητής: 4 skills που χρειάζεται να έχεις για να την παλέψεις στη σχολή!
Ένας φοιτητής πρέπει να ξέρει 4 βασικά πράγματα για να «ζήσει» τα φοιτητικά χρόνια!

Ένας φοιτητής πρέπει να ξέρει πως να κινηθεί για να την παλέψει στη σχολή και δεν πρέπει να αφήνει τίποτα στην τύχη του, ειδικά αν είναι πρωτοετής!

Η σχολή είναι μια στιγμή δύσκολη και πάντα θες να είσαι μέσα σε όλα για να μπορείς να αντεπεξέλθεις και βγεις μέσα από αυτή, γερός και δυνατός!

Ξέρεις όμως ποια είναι τα βασικά skills για να μπορέσεις ως φοιτητής να την παλέψεις; Για τσέκαρε παρακάτω!

1.Skills στο διάβασμα!

Μπορεί να έχεις αντιμετωπίσεις το διάβασμα του Λυκείου για να μπορέσεις να καταφέρεις να μπεις στη σχολή που θες, αλλά στη σχολή είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα! Απαιτείται συγκέντρωση και ειδικά όταν όλοι σε καλούν να βρεθείς σε πάρτι και συγκεντρώσεις! Πήγαινε όπου θες αλλά κάνε focus και στο διάβασμα!

2.Skills ανεξαρτησίας!

Πολλοί φοιτητές καλούνται να αντιμετωπίσουν το δύσκολο κομμάτι της μετακόμισης σε μια άλλη πόλη για να σπουδάσουν. Είναι ένα βασικό skill για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα διότι δε θα έχεις τη μητέρα σου να σου μαγειρεύει, ούτε να καθαρίζει, ούτε να ξεσκονίζει! Πρέπει να μάθεις πλέον πως λειτουργεί ένα σπίτι!

3.Skills για να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου!

Καλώς ή κακώς δε γίνεται όλοι να σε συμπαθούν και επίσης μη ξεχνάς πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αδιαφορούν για τα συναισθήματα των άλλων και απλά κοροϊδεύουν. Εννοείται πως ποτέ δε θα πέσεις στο επίπεδο τους και πάντα θα μιλάς ελεύθερα!

4.Skills τεχνολογίας για να είσαι ο σωστός ο φοιτητής! 

Είναι πολύ σημαντικό να αναπτύξεις τα τεχνολογικά σου skills γιατί θα σου χρειαστούν! Υπάρχουν πολλά προγράμματα στον υπολογιστή σου που θα ήταν καλό να ξέρεις και αν δεν τα ξέρεις, κάτσε μερικές μέρες και μάθε τα! Θα σε βοηθήσουν πολύ επειδή είσαι φοιτητής αλλά και μετά τη σχολή θα είναι εξίσου χρήσιμα!

Δες και αυτό: Φοιτητής: 6 καλές συνήθειες που σε βοηθήσουν να ανέβεις στην κορυφή του διαβάσματος!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;