Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μέρες για δύναμη επιρροής και ανατροπή
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα εβδομάδα, νέα πράγματα μας περιμένουν...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20185 – 12 Φεβρουαρίου

Μέρες για δύναμη επιρροής και ανατροπή

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά την πορεία της και είναι όλο και πιο έντονα τα σημάδια της.

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής, ταυτόχρονα με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, κινούνται σε μία πορεία αλλαγής κάτω από το φάσμα της επιρροής των εκλείψεων. Την ίδια χρονική περίοδο, ο Δίας στον Σκορπιό πιέζει τους πλανήτες του Υδροχόου για την ανατροπή, ενώ σχηματίζει θετική σύνδεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Επιθυμίες, προσδοκίες, φιλοδοξίες, συναισθήματα, σκέψεις και ιδέες, σε μία ροή αλλαγών, για να ξεπεράσουμε αδυναμίες και λάθη του παρελθόντος.

Ο Πλούτωνας, ένας πλανήτης που σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος, για μία νέα αρχή. Είναι το ο Φοίνικας που αναγεννιέται μέσα από την καύση και τις στάχτες του. Αν και δημιουργεί δέος, ο σκοπός του δεν είναι να τιμωρήσει, αλλά να μας απαλλάξει από κάθε τι σαθρό, σάπιο, ρυπαρό, πεθαμένο, άχρηστο στη ζωή μας και να μας οδηγήσει μέσα από την εμπειρία σε κάτι καινούργιο και πιο παραγωγικό. Να δημιουργεί χώρο για νέα αρχή. Με την παρουσία του, θα βρούμε τη δύναμη που μεταλλάσσει, μετουσιώνει, ενδυναμώνει με μια νέα αρχή της ύπαρξης.

Ο Δίας, είναι η προστασία που αγγίζει βαθιά την ψυχή, ως πεποίθηση και ως προσδοκία για ίαση, εξισορρόπηση και παράλληλα ενδυνάμωση.

Ο θετικός συνδυασμός του Δία με τον Πλούτωνα, φέρνει πλούτο και δύναμη, σε κάθε πεδίο της ζωής: υλικό, συναισθηματικό και πνευματικό.

Σ’ αυτή την ευεργετική διάταξη, συνεπικουρεί η θετική γωνία του Χείρωνα στους Ιχθείς. Χείρωνας από τους Ιχθείς, στα τέλη της εποχής του πόνου και της αβεβαιότητας, της θολής εκτίμησης της ζωής και της ανασφάλειας, στηρίζει τον Πλούτωνα στο δύσκολο έργο του στον Αιγόκερω, καθώς σκάβει τα θεμέλια της εξουσίας της κοινωνίας.

Ο συνδυασμός του Δία, του Χείρωνα και του Πλούτωνα, μας πληροφορεί πως ίδια η κοινωνία νοσεί, και εμείς, σαν κύτταρά της έχουμε νοσήσει επίσης. Χάσαμε την παιδικότητά μας, την αθωότητα της πνευματικής μας ύπαρξης και έχουμε ασχοληθεί με την κυριαρχία της ύλης, μέσα από κτητικότητα, εξουσιαστική συμπεριφορά, καταδυναστεύοντας την Φύση, αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Τα τελευταία χρόνια, όλα στον βωμό του καταναλωτισμού, έδωσαν άπλετο χρόνο στον κατακερματισμό των ανθρωπίνων σχέσεων, της αγάπης, της στοργής, της τρυφερότητας. Ο ένας επιδιώκοντας να υποσκελίσει τον άλλο, ξεχάσαμε πως όλα πάνω στην ύλη είναι φθαρτά, μεταβλητά, προσωρινά και τελικά…ανούσια.

Μπορούμε να ενισχύσουμε την φήμη μας, το έργο μας, την στήριξη που λαμβάνουμε. Να προγραμματίσουμε σωστά τις επόμενες κινήσεις, να γευόμαστε την εκτίμηση και τον σεβασμό, να διορθώσουμε αδυναμίες, να αξιοποιήσουμε γνώσεις και κύρος.

Θα ήταν πιθανόν εφικτό, να εξομαλύνουμε δυσκολίες, να κορυφώσουμε την προσπάθεια, κατακτώντας τελικά την κορυφή και αντλώντας από τα αποθεματικά μας, το μέγιστο δυνατόν.

Κριός

Με έντονη την ανάγκη της συμπόνιας και της προσφοράς, μέσα σε ένα πλέγμα συγκεχυμένων -συχνά – ιδεών, αναζητήσατε την φυγή μέσα από διεξόδους όχι ευχάριστες, όπως το ποτό, ή τα φάρμακα, ή τις ονειροπολήσεις και ανέφικτες θυσίες. Άλλοτε, η αρνητική κατάσταση μπορεί να σας οδήγησε στην απομόνωση, θεωρώντας τον εαυτό σας εξόριστο μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, ή στην ίδια σας τη πατρίδα. Χαθήκατε σε θολούς σκοπούς, δυσδιάκριτους στόχους, πέρα από κάθε πραγματικότητα. Για σας, η θυσία ήταν υπερβολική, αφού δεν είχε πλαίσιο και όρια. Τώρα πια πρέπει να αλλάξετε εντελώς στάση ζωής. Πιστέψτε στην αξία σας, απαιτήστε μία καλύτερη και πιο δυνατή παρουσία και ανακτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η ώρα της προώθησής σας ήρθε και η αυτοθεραπεία σας, θα είναι να απαιτήσετε να διακριθείτε για σας, όχι να λειτουργείτε μόνο μέσω των άλλων. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας. Ο Δίας στηρίζει θέματα που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Πλούτωνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

Ταύρος

Είναι απαραίτητο για σας, να κατανοήσετε τα ταμπού που εμποδίζουν την εξέλιξη του κόσμου, τα συστήματα που έχουν πλέον καταρρεύσει και χρειάζονται αλλαγές. Σε μία κοινωνία με καθορισμένα πλαίσια, δεν είναι μία εύκολη δουλειά, και συχνά αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με τα κατάλοιπα της παράδοσης, τα οποία έχετε μέσα σας σαν σταθερές αξίες, όσο κι αν το πνεύμα σας ζητά να προηγηθεί της εποχής του αυτή την εποχή. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση, θα θυμίζει ότι πατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Θα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο αντίθετους πόλους, συγκεντρώνοντας μέσα σας αντικρουόμενες τάσεις και υποφέροντας από όποια απόφαση κι αν πάρετε. Μην σταματήσετε την προσπάθεια, μέσα από την εσωτερική πάλη αποκτάτε έμπνευση. Με αλτρουισμό μπορείτε να αφήσετε ένα ηχηρό μήνυμα της παρουσίας σας, αρκεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τη θωράκισή σας. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή ή το ταίρι σας. Διορθώστε αδυναμίες των σχέσεων που βγαίνουν αυτή την εποχή στο φως.

Δίδυμοι

Εδώ και καιρό, έχετε υποστεί πίεση για επιβεβαίωση και καταξίωση, βάζετε όμως στόχους ψηλούς καθαρά υλικούς και πιέζεστε να φέρετε τη γνώση σε συμφιλίωση με το κοινωνικό σας καθεστώς. Οπωσδήποτε είναι μία δύσκολη κατάσταση για σας, αφού πληγώνεστε όταν δεν ανταποκρίνεται το έργο σας στις απολαβές που περιμένετε. Οι προκλήσεις σας αναγκάζουν να λειτουργήσετε μέσα σε πλαίσια συγκεκριμένα και να αξιώσετε την αναγνώριση. Όχι ότι δεν είστε ικανοί να αποδώσετε, αλλά πολλές φορές οι αξιώσεις σας, είναι πέρα των ορίων σας, ή είναι διαρκείς και μόνιμα ανικανοποίητες, καθώς στοχεύετε όλο και ψηλότερα στη κοινωνική βαθμίδα, υποβάλλοντας τον εαυτό σας σε ένα διαρκή αγώνα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες. Θα τις αναγνωρίσετε όταν αναζητήσετε το βαθύτερο νόημα της ζωής. Κι αυτό είναι μέσα από βαθιά αυτογνωσία. Απορρίψτε ό,τι είναι περιττό, είτε αφορά φοβία, είτε αφορά υλικά αγαθά. Αυτή η περίοδος απαιτεί να κινείστε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας. Η ευγένεια είναι βασικό σας προσόν για να πετύχετε και οι ελιγμοί θα δώσουν την θετική έκβαση σε κάθε μάχη.

Καρκίνος

Μπορεί να βρεθείτε στους κόλπους μίας ομάδας ενός δασκάλου, από τον οποίο να επηρεαστείτε και με τον οποίο να ταυτιστείτε σε μεγάλο βαθμό. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε την Αλήθεια, αλλά ίσως χωρίς να έχετε μία σαφή εικόνα της πραγματικότητας. Είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Περισσότερο επιρρεπείς σε ιδεολογικές επιρροές, τώρα κατανοείτε πως δεν είναι σωστό να «θεοποιείτε» έναν πνευματικό ή ιδεολογικό καθοδηγητή. Η λογική και η έρευνα θα σας εμποδίσουν από το να απορροφήσετε ανεπιφύλακτα κάθε μήνυμα που λαμβάνετε. Πολλές φορές θα αισθανθείτε δεσμευμένοι και μπλοκαρισμένοι, εμποδισμένοι στο να βρούμε το δρόμο της εσωτερικής Αλήθειας, από προβλήματα του χθες, ή απογοητεύσεις. Ωστόσο, τώρα ξέρετε πως είστε πιο δυνατοί από κάθε πρόβλημα και πως η αναζήτησή σας, θα σας φέρει σε μία αναγνωρισιμότητα, ανάλογα με το έργο σας, αρκεί να μεταλλάξετε τις πικρίες με την ίδια την συνειδητή γνώση. Μπορείτε να ενισχύσετε την δημιουργικότητά σας, την έμπνευση και την συναισθηματική σας έκφραση.

Λέων

Η αναγέννηση μπορεί να είναι σε φυσικό πεδίο, αλλά και βαθύτερα ψυχολογικό, όπου κάτι μέσα σας «πεθαίνει» για να εκδηλωθεί μέσα από μία νέα μορφή, οδηγώντας σας σε νέους ορίζοντες και βοηθώντας την εξελικτική σας πορεία σαν ψυχή. Φοβίες, αδυναμίες, ανασφάλειες, εντάσεις συσσωρευμένες, μπορούν πλέον να ξεπεραστούν και να θεραπευτούν. Εμμονές για ανούσια θέματα, θα πάψουν να σας απασχολούν. Αρκεί φυσικά να εργαστείτε με σοφία προς την κατεύθυνση αυτή. Ο συνδυασμός των ημερών διδάσκει, καθοδηγεί, αλλά δεν χαρίζει χωρίς προσπάθεια κάποιο δώρο. Η αλλαγή θα γίνει από λεπτομέρειες καθημερινές. Όταν αντιληφθείτε αυτή τη γνώση, πρέπει να προσέξετε με ποιο τρόπο θα τη χειριστείτε. Η γνώση είναι δρόμος για την ύψωση του ανθρώπου, αλλά και μέσον για την επιβολή της δύναμης του ανθρώπου στους άλλους. Επίσης, καλό θα είναι να μη ξεχνάτε ποτέ την ηθική πλευρά της γνώσης, γιατί μπορεί να ασκήσετε επιρροή κυριαρχίας προς τους άλλους. Η ζωή σας μπαίνει σταδιακά όμως σε τάξη και οργανώνετε τα πάντα από τη βάση τους

Παρθένος

Η αδικία σας έχει ενοχλήσει. Είναι γεγονός πως έλκετε άτομα με αντίθετες τάσεις από εσάς. Αντί να γίνετε επιθετικοί, λοιπόν, τους ευχαριστείτε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που σας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών είχατε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις αδυναμίες σας και τα ελαττώματά σας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάτε, ότι εσείς τους βάλατε στο δρόμο σας ! Αν συνεχίσετε να θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσετε στις σχέσεις σας εύκολα. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να διακρίνετε τον σύντροφο από τον ανταγωνιστή και να αφήσετε τις αντιπαλότητες κατά μέρος. Αν κάποιες φορές, αισθανθήκατε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαν ένα βαρύ φορτίο πάνω σας, και αναζητήσατε την απομόνωση, ίσως ήδη καταφέρατε πολλά μέσα από την ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επανεξετάστε τις προσωπικές σας σχέσεις και βιώστε την χαρά της συνύπαρξης. Συζητήσεις με ανταλλαγή απόψεων θα βοηθήσουν και θα αναπτύξουν καλύτερα τις σημαντικές σχέσεις ζωής.

Ζυγός

Θα ήταν καλό να απομακρύνετε το άγχος και να αλλάξετε νοοτροπία και τακτική στις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεται να μάθετε να οργανώνετε τις προτεραιότητές σας και να μην επιρρίπτετε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί ή ταξίδια ακόμη και μέσω της φαντασίας, θα δράσουν αποτελεσματικά στις ανάγκες αυτού του συνδυασμού για σας. Η αναζήτηση της απομόνωσης, κατά περιόδους, είναι το «φάρμακο» για την εσωτερική αναζωογόνηση. Καθώς υπάρχει μία έντονη επιδίωξη για θεραπεία φυσική και ψυχική, θα χρειαστείτε ένα πιο ήπιο τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή, αλλά και περιόδους γαλήνης και απόσυρσης, προκειμένου να αισθανθείτε ξανά ισορροπημένοι. Η προσφορά προς τον ίδιο σας τον εαυτό είναι πιο σημαντική, αυτή την περίοδο, από την προσφορά προς τους άλλους. Οι δύσκολες όψεις – χωρίς μεγάλη διάρκεια- φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Ας αποφύγετε τις δαπάνες ή ας είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα. Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε ή να αποκαλύψετε το παιδί- ταλέντο που κρύβατε μέσα σας. Ίσως γιατί δεν σας αρέσει η επίδειξη στους άλλους, πιέζοντας ασφυκτικά κάτω από το βάρος ενός «θεάματος εντυπωσιασμού» ή μίας αυστηρής κριτικής για τελειοποίηση του «θεάματος» την ίδια σας την φύση. Σίγουρα το προσωπικό σας χάρισμα, είναι μέρος της ανάπτυξής σας. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να πιστέψετε σ΄αυτό και να το αναδείξετε. Ενδέχεται, ακόμη, να πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα με μία έλλειψη αυτοεκτίμησης, που να αναστέλλει κάθε δημιουργική έκφραση. Έχει διαπιστωθεί, ότι με τον συνδυασμό αυτόν, ίσως προτιμήσατε να δραματοποιείτε τα γεγονότα της ζωής σας, θέτοντας εύκολα τον εαυτό σας στη θέση του θύματος ώστε να διεγείρετε τα συναισθήματα των συνανθρώπων σας, σε μία λανθασμένη εκτίμηση της λέξης «Αγάπη». Τώρα όμως, είναι απαραίτητο να αλλάξετε σκέψη και αποφασιστικά, να ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει και σας ανανεώνει. Θα προσελκύσετε την επιτυχία, για τον λόγο αυτό, επιμείνετε στον σωστό σχεδιασμό και γίνετε αποφασιστικοί και επίμονοι.

Τοξότης

Ενδεχομένως ήσασταν πολύ ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και ένα κύμα στοργής απέναντι στον πλησίον, σας παγίδευε συναισθηματικά. Χρησιμοποιώντας θετικά τα μηνύματα των ημερών, μπορείτε να προστατεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να αναπτυχθούν, να τους κάνετε να αισθανθούν την μητρική ασφάλεια και σιγουριά. Αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο, οι άλλοι να εξαρτώνται από εσάς στη συνέχεια και να επιδιώκουν διαρκώς να είναι κάτω από την στοργική σας φροντίδα. Αυτό μπορεί να τους ωθήσει να υπερβούν τα όρια, να σας απορροφήσουν και να χάσετε εντελώς την δική σας υπόσταση. Το ίδιο και οι σχέσεις μητέρας/παιδιού που αναπτύσσονται γρήγορα, αλλά μαζί και σχέση εξάρτησης. Χρειάζεστε να βάλετε καθαρά όρια και να μην δένεστε έντονα κι εσείς. Να είστε μαζί με την οικογένεια, αλλά διατηρώντας κάποια ανεξαρτησία. Επίπονο θα είναι να δείτε τα μέλη της οικογένειάς σας να ανεξαρτητοποιούνται, αν είστε γονείς. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε πλέον, πως όλα αλλάζουν και πως η σταθερότητα δεν απαιτεί παράλληλα προσκόλληση.

Αιγόκερως

Ενδέχεται να είχατε έλλειψη επικοινωνίας σε θέματα γνώσης, συναισθημάτων κι ευαισθησιών σας. Συζητάτε, αλλά αυτά που λέτε, δεν έχουν σχέση με τον εσωτερικό σας κόσμο, στον οποίο έχετε δυσκολία να αναφερθείτε. Τα αδέλφια, μπορεί να σας διδάξει πολλά και είναι συχνά δυνατόν, να αναζητήσατε ένα σύντροφο, με τον οποίο να αναπτύξατε μία αδελφική περισσότερο, παρά ερωτική αγάπη. Πολλές φορές, η δυσκολία έκφρασης, είναι πιθανόν να σας οδήγησε σε μία συγγραφική εργασία (λογοτεχνία, ποίηση, σενάριο), ή η κίνηση (χορός, αθλητισμός). Μέσα από το έργο σας, μπορείτε να αφυπνίσετε άλλους με ανάλογα προβλήματα και στηρίζοντάς τους, να στηρίξετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αν το στενό σας περιβάλλον, μας προσφέρει ασφάλεια, τότε με την συζήτηση των προβλημάτων που προκύπτουν, θα βρείτε τον δρόμο της κατανόησης και της συνεννόησης. Η δύναμη της μεταμόρφωσης, σας περιμένει! Θα βγείτε κερδισμένοι από ανθρώπους που θα σας στηρίξουν και έχουν επιρροή. ‘Ένα όραμα θα βρει στήριξη από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Υδροχόος

Αν και διαθέτετε ισχυρό μαγνητισμό, ωστόσο, δεν είστε ευτυχισμένοι. Συχνά νοιώθετε ανασφαλείς, παρ’ όλο που δεν είστε αδιάφοροι στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανόν, να μην μπορούσατε ως τώρα να εκφράσετε συναισθήματα προς στους άλλους, και αυτό να σας έχει ταλαιπωρήσει. Ήρθε όμως η περίοδος όπου πρέπει να δουλέψετε ενεργά και με επιμονή, μέχρι να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε, ότι η αγάπη είναι κάτι που δίνεται για να σας συμπληρώσει, κι όχι αδυναμία που πρέπει να σας κλονίζει και να σας κάνει ανίσχυρους μπροστά σ’ εκείνους που αγαπάτε. Καλείστε, λοιπόν, να μάθετε τα ένστικτά σας και να ακούτε τη φωνή του σώματός σας. Αν συνεχίζετε τις ροπές σας, ή τις οριοθετήσετε σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, η ύλη και το ίδιο σας το σώμα, όντας υλικό, θα στραφούν εναντίον σας. Η δύναμή σας πρέπει να είναι μέσα από την προβολή σας και την καθιέρωσή σας. Αποφύγετε όμως τις απότομες αντιδράσεις, γιατί θα προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις σας ή απώλεια χρημάτων.

Ιχθείς

Αυτή την εποχή, είναι πιθανό να μπλέκετε ανάμεσα στη φαντασίωση και την πραγματικότητα, σε σημείο να μη μπορείτε να ενεργήσετε με σιγουριά και ευκρίνεια. Η βοήθεια θα έρθει από μία πνευματική θεραπευτική μέθοδο, αλλά και ένα σημαντικό στόχο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Θα σας φέρει κοντά σε σημαντικούς ανθρώπους, ικανούς να σας στηρίξουν και να σας κάνουν να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την κρυμμένη δύναμη μέσα σας και να αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Αν και λιγότερο σταθεροί στην πορεία της ζωής σας, θα έχετε πείσμα και μία δυναμική αποφάσεων, που θα καθορίσουν το προσωπικό σας μονοπάτι. Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Καθαρίστε όμως κάθε σκοτεινή ή αρρωστημένη κατάσταση που σας επηρεάζει. Μην προσωποποιείτε κάθε πρόβλημα. Είναι στο χέρι σας να βγείτε νικητές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;