Ποια είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για σεξ; Γιατί;
Πριν μπεις (#diplis) σκέψου πότε κάνεις εσύ πιο συχνά. Αν ταιριάζει με την απάντηση, είσαι σαν τον μέσο άνθρωπο.

 

Και χωρίς καμία έκπληξη, το Σάββατο είναι η πιο αγαπημένη ημέρα των περισσότερων ανθρώπων που κάνουν σεξ (αν κάνουν), αλλά ο καθένας προτιμάει το Σάββατο για άλλους λόγους…

Η έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο Lovehoney.com, έδειξε πως τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν το Σάββατο προκειμένου να έρθουν πιο κοντά κάτω από τα σεντόνια τους!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο επιλέγει το 44% των ζευγαριών, ενώ ακολουθούν οι Κυριακές με ποσοστό 24% και οι Παρασκευές με 22%.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, ο μόνος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το Σάββατο είναι η μόνη μέρα που βολεύει, και συγκεκριμένα στις 7:37 το απόγευμα!

Έτσι, οι περισσότεροι νιώθουν διάθεση για σεξ γύρω στις 4 και μισή, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά καταλήγουν στο κρεβάτι μερικές ώρες μετά. Αυτό το «τρίωρο κενό» μεταξύ διέγερσης και σεξουαλικής ικανοποίησης σχετίζεται με το ότι οι άνθρωποι δεν ενεργούν αυθόρμητα σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ.

Τέλος, πάνω από τα μισά ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι είναι τόσο απασχολημένα στην καθημερινότητά τους, που προγραμματίζουν συγκεκριμένη μέρα για σεξ στο ημερολόγιό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;