Οι καλύτερες δικαιολογίες για κοπάνα που λένε οι εργαζόμενοι
Ο ιστότοπος εύρεσης εργασίας CareerBuilder συγκέντρωσε τις πιο απίθανες δικαιολογίες Αμερικανών για να μην πάνε στη δουλειά!

 

Οι δικαιολογίες που θα διαβάσετε παρακάτω είναι πραγματικά ό,τι να’ναι. Για παράδειγμα, κάποιος είπε πως κατά λάθος βρέθηκε σε αεροπλάνο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μάλιστα, άλλες δικαιολογίες ήταν «δεν θα έρθω, έχω το φαΐ στο φούρνο», «ήμουν στο καζίνο το Σαββατοκύριακο και μου περίσσεψαν λεφτά να παίξω και σήμερα», «κόλλησα στο μηχάνημα που μετράει την πίεση», «είχα ένα “τυχερό” χθες βράδυ και δεν ξέρω σε ποια περιοχή βρίσκομαι».

Επίσης, κάποιος άλλος παραδέχθηκε πως εκείνη την ημέρα ξύπνησε με πραγματικά καλή διάθεση και δεν θα ήθελε να τη χαλάσει. Αυτή μάλλον ήταν και η καλύτερη!

Από την άλλη, το 28% των εργαζομένων τον τελευταίο χρόνο είπαν ψέματα ότι ήταν άρρωστοι για να μην πάνε στη δουλειά, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Παράλληλα, ένας στους τέσσερις εργοδότες έχουν πιάσει τον δήθεν άρρωστο υπάλληλο να περιγράφει στα social media πόσο ωραία περνάει τη μέρα του.

Ωστόσο, οι μισοί εργαζόμενοι αναφέρουν πως έχουν πάει άρρωστοι στη δουλειά επειδή η δουλειά ήταν πολλή, ενώ δύο στους πέντε λένε πως δεν έχουν περιθώριο να χάσουν το μεροκάματο ακόμη κι αν είναι άρρωστοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;