5 κλασικές ταινίες που δεν πρέπει να δεις. (Μέρος Α)
Είπα να ρίξω τέλος σε αυτή τη μάστιγα με τις "καλά, πώς γίνεται να μην έχεις δει αυτήν την ταινία; Αυτή είναι κλασική" εκφράσεις και να σου πω εγώ (που δεν με ξέρεις, αλλά ξέρω από καλές ταινίες) γιατί να μην τις δεις (αλλά και τι να δεις στη θέση τους.

Έχουμε και λέμε. Δεν έχεις δει πολλές ταινίες (που να μην είναι blockbusters) και θες να ξεκινήσεις. Εγώ είμαι εδώ για να σε προστατέψω.

1. Ελαφοκυνηγός (ή αλλιώς The Deer Hunter).

Θεωρείται must από: Σχεδόν όλους. Λίγοι έχουν hateάρει μία ταινία που ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Συνήθως αυτοί που στην προτείνουν είναι ¨κλασικοί”. Τους αρέσει ο Αλ Πατσίνο και ο Ντέιβιντ Λιντς, τα “καθαρά σουβλάκια” και τους αρέσουν οι αμερικανοί “ερμηνευτές” όπως o Bruce Springsteen και ο Tom Waits

Να μην το δεις γιατί: Θα σε κουράσει περισσότερο και από το “πάμε κάπου κέντρο και βλέπουμε που θα κάτσουμε” Σάββατο βράδυ, στο κέντρο, με παρέα 14 ατόμων.  Πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια, πάρα πολύ λίγη δράση, πάρα πολύ “παλιακή”. Μόνο αν σε ενδιαφέρει να δεις εγκυκλοπαιδικά πως από τον αμερικανικό κινηματογράφο των spaghetti films, περάσαμε στο σήμερα. Μόνο τότε να το δεις.

Τι είναι προτιμότερο να κάνεις: Να διαβάσεις για την εξεταστική.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;