4+1 ταινίες που θα σε «ξεσηκώσουν» για να βγεις το Σάββατο!
Οι ταινίες αυτές μπορούν να σε σηκώσουν από τον καναπέ σου και αν βγεις για ποτό!

Πολλές ταινίες μπορούν να σου δημιουργήσουν τη διάθεση για να μετατραπείς στο απόλυτο animal party του Σαββάτου!

Όλοι έχουμε κάποιες στιγμές όπου βλέπουμε μια ταινία και σκεφτόμαστε πως θα ήταν αν κάναμε κάτι αντίστοιχο! Πόσες φορές έχεις δει ταινία όπου μια παρέα κολλητών βγαίνει για μπύρες και καταλήγει σε ξέφρενα πάρτι; Ή μια ταινία που αφορά τον χορό και ξαφνικά σου δημιουργεί τη διάθεση να χορέψεις με τις κολλητές σου;

Αυτές είναι οι ταινίες που θα σε ξεσηκώσουν!

1.Step Up All In

Η πέμπτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Step Up” ενώνει ξανά ένα πρωτοκλασάτο καστ στο λαμπερό Λας Βέγκας, αυτή τη φορά.
Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον (Ράιαν Γκούζμαν) διαλύεται και επανέρχεται στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον.
Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν όμως μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία μιας ζωής, συνεργάζεται με τους χορευτές φαινόμενο Μους (Άνταμ Σεβάνι) και Άντι (Μπριάνα Έβιγκαν) για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.
Η επανένωση με τους αγαπημένους χορευτές του Step Up, μεταξύ των οποίων και οι Σαντιάγκο Τουίνς, Τζένι Κίντο και Μαντ Τσαντ, θα τους φέρει όλους μαζί, προκειμένου να κερδίσουν το διαγωνισμό στην έδρα τους.

2.Sex and the City

Τι απέγιναν οι τέσσερις φίλες που αποτέλεσαν την επιτομή του νεοϋορκέζικου στύλ και της γυναικείας  κομψότητας, αμέσως μετά που τελείωσε η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Sex and the City; Η ταινία έρχεται να δώσει απαντήσεις στα εναγώνια ερωτήματά σας καθώς παρακολουθεί τις ζωές των Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο τέλος της τηλεοπτικής σειράς.

3.The Hangover II

Ο Φιλ, ο Στου, ο Άλαν κι ο Νταγκ ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει κι έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα, όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία

4.Saturday Night Fever

Saturday Night Fever ήταν ο τίτλος μιας κινηματογραφικής ταινίας του 1977, που έφερε τη ντίσκο και γενικότερα την κουλτούρα του χορού στο μουσικό προσκήνιο, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Σ’ αυτό βοήθησε και το σάουντρακ της ταινίας, με τις μεγάλες επιτυχίες που ανέδειξε.
Ο Τραβόλτα υποδύεται στην ταινία τον Τόνυ Μανέρο, ένα προβληματικό νεαρό, που ζει και αναπνέει όλη την εβδομάδα μόνο για το Σάββατο.

Την ημέρα αυτή αφήνει πίσω τη μίζερη ζωή του, φοράει το ολόλευκο κουστούμι και για μια βραδιά αποσπά την προσοχή όλων με τις χορευτικές του επιδόσεις.

Είναι ο αναμφισβήτητος βασιλιάς στον μικρόκοσμο της ντισκοτέκ. Τα κορίτσια θέλουν να πέσουν στην αγκαλιά του και τα αγόρια τον ζηλεύουν.

+1 Cocktail (1988)

Μετά τον στρατό, ο Μπράιαν Φλάναγκαν προσπαθεί να βρει δουλειά στη Νέα Υόρκη, όμως χωρίς κάποιο πτυχίο είναι πολύ δύσκολο. Αποφασίζει να σπουδάσει και παράλληλα αρχίζει να δουλεύει σαν μπάρμαν. Γνωρίζει τον Ντάγκλας Κόγκλαν, ο οποίος του μαθαίνει τα μυστικά της δουλειάς και γίνονται καλοί φίλοι. Σε λίγο καιρό γίνονται από τους δημοφιλέστερους μπάρμεν της πόλης. Μαζί ονειρεύονται να ανοίξουν το δικό τους μπαρ.

Δες και αυτό: 3+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν ακόμη αισθάνεσαι παιδί!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΗΜ
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;