Ψάχνεις για δουλειά; Να η ευκαιρία σου!
Αν ψάχνεις για εργασία στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, αν έχεις εργασιακή εμπειρία ή κάνεις τώρα το πρώτο σου ξεκίνημα, αν ενδιαφέρεσαι για πρακτική ή μόνιμη απασχόληση, ένα είναι σίγουρο! Διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Εδώ θα βρεις θέσεις εργασίας από διάφορους τομείς που πληρούν μία τουλάχιστον προϋπόθεση από τις παραπάνω. Σίγουρα κάποια είναι φτιαγμένη για εσένα!

1. Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

2. EU Proposal Writer @ EUROTRAINING

Αν το δυνατό σου σημείο είναι η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε απαιτήσεις και η ικανότητα σου να είσαι ετοιμόλογος/η, αν μπορείς να δημιουργείς περιεκτικό, ακριβές και πλήρες περιεχόμενο τότε είσαι το πιο κατάλληλο άτομο για αυτήν την θέση. Η Eurotraining ψάχνει για άτομο το οποίο θα διαμορφώνει στοχευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις για Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα. Αν πιστεύεις ότι είσαι ο άνθρωπός τους στείλε την αίτησή σου.

3. Pharmacy Sales Consultant @ POWER HEALTH HELLAS

Η ραγδαία και ανοδική ανάπτυξη των διαφημιστικών εταιριών στην Ελλάδα αυξάνει την ζήτηση στα επαγγέλματα πωλήσεων και ιδιαίτερα στον Φαρμακευτικό τομέα. Η Power Health Hellas, λοιπόν, αναζητά άτομα με διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα καλής παρουσίασης και απαγγελματισμό για να αναλάβουν τις B2B πωλήσεις. Πιστεύεις ότι έχεις ότι χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

4. Junior/Senior PHP developer @ Netsteps

Αν έχεις καλή γνώση των γλωσσών προγραμματισμού και ιδιαίτερα της PHP, αν θες να εργαστείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και να αναλάβεις έργα των διασημότερων ελληνικών brands τότε στείλε την αίτησή σου εδώ. H NETSTEPS S.A. εταιρία που πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση έργων ηλεκτρονικού εμπορίου αναζητητά προγραμματιστή για να ενσωματωθεί στην ομάδα ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων της.

5.Sales Executive @ Dorset Recruitment

Ονειρεύεσαι να εργάζεσαι και να ζεις στην Αγγλία; Μην κάθεσαι, ετοίμασε βαλίτσες! Έχεις την ευκαιρία να εργαστείς ως Sales Executive σε μία εμπορική εταιρία που εδρεύει στο Manchester και το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ενεργητικός, επικοινωνιακός και να ξέρεις Γερμανικά. Αν διαθέτεις αυτά τα στοιχεία τότε μην αργείς και κάνε την αίτησή σου!

6. Junior Software Development Engineer @ Unify

Η Unify μια μεγάλη εταιρία με στόχο την επιτυχία μέσω του σεβασμού των ανθρώπων της, αναζητά άτομο για αυτήν την θέση. Αν έχεις πτυχίο πάνω σε Computer Science, πάθος για την τεχνολογία και ικανότητα να λύνεις αποτελεσματικά προβλήματα και θες να εργαστείς σε ένα περιβάλλον που νοιάζονται για την προσωπική σου εξέλιξη τότε μην χάσεις την ευκαιρία σου!

7. BUSINESS INTELLIGENCE ANALYST @ AQURANCE SA

Η Aqurance, εταιρία περήφανη για τους ανθρώπους και την δουλειά της, επικεντρώνεται στην καινοτομία και την εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρία χρειάζεται άτομο για να εργαστεί ως Business Intelligence Analyst και να παρέχει άμεσες, δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της. Είσαι αυτός που χρειάζονται; Δείξε τι αξίζεις!

8. Junior Web Developer @ DigitalUp

Η DigitalUp, αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Web Developer με στόχο την κατασκευή website, eshop και minisite. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες τότε σίγουρα αυτή η θέση είναι για σένα!

9. Video Editor / Animator – Μαγούλα @ ACTIONLINE

Αν έχεις εμπειρία στο μοντάζ με ADOBE PREMIERE και σε post-production (motion graphics) με AFTER EFFECTS, ψάχνεις για μόνιμη απασχόληση με ευέλικτα ωράρια και επιθυμείς να εργαστείς σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον τότε είναι η τυχερή σου μέρα. Αυτή η θέση είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

10. Εκπρόσωπος τηλεφωνικών πωλήσεων @ TelephoneNet

Αν σε ενδιαφέρει ο κλάδος των πωλήσεων η TelephoneNet μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη αρχή για τη δική σου καριέρα.Μάθε δίπλα σε κορυφαίους πωλητές με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στον κλάδο, σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου θα εκτιμάται πραγματικά η δουλειά σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;