Φοιτητής: Με αυτά τα 5 tips θα είσαι ο καλύτερος ΟΛΩΝ!
Ως φοιτητής έχεις πολλά να πετύχεις και θα τα καταφέρεις όλα!

Ένας φοιτητής μπορεί να φαίνεται πως περνάει καλά αλλά δε σημαίνει πως δεν έχει άγχος ή δεν προβληματίζεται με όσα συμβαίνουν γύρω του!

Πολλοί φοιτητές προσπαθούν με τακτικές να πετύχουν στον τομέα που έχουν επιλέξει να σπουδάσουν αλλά εξαιτίας του στρες είναι δύσκολο αν καταλάβουν πως κάνουν κάποια πράγματα λάθος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται παραπάνω! Τα πράγματα είναι απλά αρκεί αν το καταλάβεις!

Δες τα 5 tips που πρέπει να ακολουθήσει για να είσαι ο καλύτερος φοιτητής!

1.Μην αναγκάζεις τον εαυτό σου να διαβάσει! 

Είναι πολύ σημαντικό να μην αναγκάζεσαι αν κάνεις κάτι διότι δε θα το κάνεις σωστά! Πάρε το χρόνο σου, ηρέμησε, κάνε καμία βόλτα και θα επανέλθεις στο διάβασμα σου!

2.Έχε το χώρο σου οργανωμένο

Όταν το μέρος που διαβάζεις είναι μαζεμένο μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα, όσο και αν δεν το πιστεύεις! Ακόμη και τα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν «βαβούρα»! Μάζεψε και ξεκίνα διάβασμα!

3.Μη φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου! Μπορείς να ζητήσεις συμβουλές από κάποιον που έχει πάρει πτυχίο ή που ετοιμάζεται! Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον καθηγητή και να ζητήσεις παραπάνω βοήθεια! Να διαβάσεις μελέτες ή πτυχιακές!

4.Κάνε ένα πλάνο

Βάλε κάτω αυτό που σε «καίει» περισσότερο. Φτιάξε ένα πλάνο και κόλλησε το στο γραφείο σου. Σημείωσε τι έχεις διαβάσει και που υστερείς! Δεν είναι ανάγκη να τα «κουβαλάς» όλα στο μυαλό σου!

5.Μη ξενυχτάς πάνω από ένα βιβλίο! 

Το μυαλό σου μπορεί να διαχειριστεί μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό πληροφοριών καθημερινά! Μη διαβάζεις μέχρι τα ξημερώματα γιατί είναι σίγουρο πως θα τα ξεχάσεις όλα!

6.Να είσαι έτοιμος για όλα! 

Φρόντισε να μοιράσεις το χρόνο σου σωστά! Μην αφήνεις τίποτα στην άκρη! Με το σωστό προγραμματισμό μπορείς να τα πετύχεις όλα και να είσαι safe!

Δες και αυτό: Είσαι φοιτητής; Αυτά είναι τα 12 snacks που χρειάζεσαι για να πάει καλύτερα το διάβασμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;