3+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν ακόμη αισθάνεσαι παιδί!
Οι ταινίες που αφορούν παιδιά δεν είναι απαγορευτικές για τους ενηλίκους!

Οι ταινίες έχουν δημιουργηθεί για να δίνουν πολλές φορές μηνύματα και είναι εμπνευσμένες από τη ζωή…

Οι παιδικές ταινίες έχουν δημιουργηθεί για να μας δίνουν ελπίδα και να βλέπουμε όμορφες εικόνες και κοινωνικά μηνύματα με έναν πιο γλυκό τρόπο!

Αν λοιπόν αισθάνεσαι ακόμη παιδί αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να δεις!

1.Finding Nemo

Ο Νέμο, ένα τροπικό ψαράκι, ξεφεύγει από τον υπερπροστατευτικό πατέρα του για να καταλήξει στο ενυδρείο ενός οδοντίατρου. Ο πατέρας του, παρέα με την Ντόρι, ένα ψάρι με κενά μνήμης, διασχίζει όλο τον ωκεανό προς αναζήτησή του.

2.Monster Inc.

Ο μπαμπούλας πρωταθλητής τρομάρας της τερατούπολης και ο κοντός πράσινος προπονητής του, εργάζονται για μια μεγάλη εταιρία ενέργειας, που συλλέγει ρεύμα από τις κραυγές των παιδιών. Όταν ένα λιλιπούτειο κοριτσάκι περάσει στον δικό τους κόσμο, μια απίστευτη περιπέτεια θα ξεκινήσει… Καταπληκτική σεναριακή ιδέα, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τεχνική κατάρτιση των δημιουργών της Pixar..

3.Despicable Me

Σε μια επαρχιακή γειτονιά, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο θαμμένο από κάτω του, τόπο διαμονής του πανούργου Γκρου και του απερίγραπτα κωμικού στρατού του από minions… Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια πλάνα, έχει αυτήν την περίοδο ένα νέο, μεγαλεπήβολο σχέδιο: να κλέψει το φεγγάρι! Έλα όμως που στο δρόμο του και προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια που του δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, με αποτέλεσμα, ακόμα και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας, να κινδυνεύει να πέσει.

+1 Inside Out


Το να μεγαλώνεις είναι ένας ανώμαλος δρόμος, και η Ράιλι δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Θα αναγκαστεί να ξεριζωθεί από τη ζωή της σε κεντρο-δυτική πολιτεία, όταν ο πατέρας του βρίσκει νέα δουλειά στο Σα Φρανσίσκο. Όπως όλοι, η Ράιλι οδηγείται από τα συναισθήματα της: χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και λύπη. Τα συναισθήματα αυτά ζουν στα Κεντρικά, το κέντρο ελέγχου στο μυαλό της μικρής και τη συμβουλεύουν σε κάθε της βήμα. Καθώς η Ράιλι και τα Συναισθήματα της προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή του Σαν Φρανσίσκο, στα Κεντρικά γίνεται ένας σάλος. Παρότι η Χαρά, το κύριο συναίσθημα της κοπέλας, προσπαθεί να κρατήσει μια αισιοδοξία, τα υπόλοιπα συναισθήματα παλεύουν να τα φέρουν βόλτα στη νέα πόλη, το νέο σπίτι και το νέο σχολείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;