4+1 σειρές για εσένα που νομίζεις πως γεννήθηκες σε λάθος εποχή!
Οι σειρές που πρέπει να δεις αν νομίζεις πως έπρεπε να γεννηθείς για να πολεμάς δράκους!

Οι σειρές είναι μια αγαπημένη συνήθεια πολλών και υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις αυτή που θα σε καθηλώσει στον καναπέ!

Πολλές φορές αράζεις σπίτι και φαντάζεσαι πως θα ήταν αν έχεις γεννηθεί σε μια άλλη εποχή; Σε μια εποχή όπου οι δράκοι θα έβγαζαν φωτιά από το στόμα με σκοπό να αφανίσουν ένα ολόκληρο χωριό ή που οι πριγκίπισσες έψαχναν απεγνωσμένα εκείνον που θα τις έπαιρνε μακριά σε ένα τεράστιο παλάτι και ξαφνικά θα εμφανιζόταν μια κακιά μάγισσα;

Οι απορίες σου θα λυθούν όταν δεις αυτές τις σειρές!

1.Game of thrones

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πολύ καιρό πριν, σε μία εποχή ξεχασμένη από τον χρόνο, ένα υπερφυσικό γεγονός έριξε τις 4 εποχές εκτός ισορροπίας. Σε μία χώρα όπου τα καλοκαίρια μπορεί να κρατήσουν δεκαετίες και οι χειμώνες μία ολόκληρη ζωή, επτά αριστοκρατικές οικογένειες μάχονται για την εξουσία! Το κρύο επιστρέφει στα βόρεια του Winterfell και οι υπερφυσικές σκοτεινές δυνάμεις συσπειρώνονται πίσω από το προστατευτικό τείχος του βασιλείου. Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται οι Starks του Winterfell, μία οικογένεια τόσο σκληρή, όσο και η γη που γεννήθηκαν. Πρόκειται για μία ιστορία με λόρδους, πριγκίπισσες, ιππότες, μάγους, δολοφόνους και καθάρματα που καλούνται να συνυπάρξουν σε μία εποχή ζοφερών οιωνών. Μία ιστορία τραγωδίας, προδοσίας, νίκης, τρόμου. Η μοίρα των Starks, των συμμάχων και των εχθρών τους που προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε μία λεπτή κλωστή, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό, όπως επίσης και κάθε τους προσπάθεια να κερδίσουν την πιο θανατηφόρα μάχη από όλες: το παιχνίδι της εξουσίας, The Game of Thrones!

2. Vikings 

Οι Βίκινγκς ακολουθούν τις περιπέτειες του Ragnar Lothbrok,του μεγαλύτερου ήρωα της εποχής του. Η σειρά αφηγείται τα έπη της ομάδας του Ragnar των αδελφών Viking και της οικογένειάς του, όπως ο ίδιος ανεβαίνει για να γίνει βασιλιάς των Βίκινγκ. Εκτός του ότι είναι ένας ατρόμητος πολεμιστής,ο Ragnar ενσαρκώνει τις παραδόσεις των Νορβηγών από την αφοσίωση του στους θεούς, ο μύθος λέει ότι ήταν άμεσος απόγονος του Οντίν, ο θεός του πολέμου και πολεμιστής.

3.Taboo

Η σειρά μας μεταφέρει στο 1814 και επικεντρώνεται στον Τζέιμς, έναν άνθρωπο που ενώ θεωρείται για μεγάλο διάστημα νεκρός, επιστρέφει στο σπίτι του στο Λονδίνο από την Αφρική προκειμένου να κληρονομήσει τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του και να εκδικηθεί για τον θάνατό του.

4.The Tudors

O Βασιλιάς Ερρίκος ο VIII έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: γοητευτικός, παθιασμένος, ο `πιο καυτός` μονάρχης της Ιστορίας! Με μία μανία για εξουσία αλλά και άσβεστη δίψα για έρωτα , ο πανέμορφος νεαρός μονάρχης κυβερνά το βασίλειό του όπως ζει και τη ζωή του – χωρίς δεύτερη σκέψη… Απολαύστε την ιστορία του οξύθυμου τύραννου, του οποίου η βασιλεία στιγματίστηκε από προδοσίες, απάτες και ίντριγκες…

Μια επική παραγωγή που περιγράφει την ενήλικη ζωή του Ερρίκου του 8ου, ενός από τους πιο κακόφημους Άγγλους βασιλείς. Η εντυπωσιακή παραγωγή μεταφέρει στην οθόνη τη ζωή ενός χαρισματικού πρίγκιπα που μετατράπηκε σε διεφθαρμένο και μελαγχολικό βασιλιά, ενός άντρα που ήρθε σε ρήξη με την Εκκλησία γιατί δεν του έδινε διαζύγιο…

+1 Once Upon a time

Η Emma Swan είναι μια 28χρονη γυναίκα που εγκατέλειψε τον γιο της πριν από 10 χρόνια. Μια μέρα της χτυπάει την πόρτα ο Henry ένα 10χρονο αγόρι που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της και ζητάει απελπισμένα την βοήθεια της. Σύμφωνα με τον Henry, η Emma είναι η κόρη της Χιονάτης και του πρίγκιπα του παραμυθιού. Όταν γεννήθηκε με μαγικό τρόπο στάλθηκε μακριά από τον παραμυθένιο κόσμο για να προστατευτεί από την κατάρα της μάγισσας. Αδυνατώντας να βρει το μωρό, η μάγισσα παγίδεψε τους ήρωες του παραμυθιού στον δικό μας κόσμο στην πόλη Storybrooke, χωρίς να έχουν καμιά ανάμνηση του παρελθόντος. Σύμφωνα με την προφητεία το μωρό της Χιονάτης και του μαγευτικού πρίγκιπα όταν γίνει 28 χρονών θα τους ελευθερώσει από τα μάγια της διαβολικής βασίλισσας.

Δες και αυτό: 4 μίνι ξένες σειρές για να περάσει γρήγορα & ευχάριστα η ώρα σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;