Εξεταστική: 5 tips για να ενισχύσεις την απόδοση σου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων
Η εξεταστική έχει άγχος αλλά θα τα καταφέρεις!

Η εξεταστική του εξαμήνου για πολλούς φοιτητές έχει ξεκινήσει και πολλοί προσπαθούν να αντεπεξέλθουν με γενναιότητα σε όλα τα διαγωνίσματα και τα challenges που κρύβει!

Κατά της διάρκεια αλλά και πριν από την εξεταστική, πολλοί φοιτητές ξεχνούν αγαπημένες συνήθειες όπως τον ύπνο και το φαγητό, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη τους αυτό διότι δεν αντιλαμβάνονται πως δε θα λειτουργήσουν χωρίς αυτές τις δυο σημαντικές συνήθειες!

Υπάρχουν κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να «ανεβάσεις» την απόδοση σου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και καλό θα ήταν να τα συμβουλευτείς ! 

  1. Ξύπνα νωρίς το πρωί για να φας ένα καλό πρωινό. Θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλύτερα, το στομάχι σου δε θα σε ενοχλεί από το άγχος και θα δεις πως η μέρα σου θα ξεκινήσει σωστά.
  2. Πήγαινε στην αίθουσα που εξετάζεσαι νωρίτερα. Αν είσαι μισή ώρα νωρίτερα στην αίθουσα σου θα προλάβεις να εναρμονιστείς με τον χώρο και θα αισθανθείς πιο άνετα. Επέλεξε τη θέση που σε βολεύει και περίμενε.
  3. Απέφυγε τους ανθρώπους που έχουν άγχος. Δε χρειάζεται λίγο πριν μπεις να γράψεις να έχεις γύρω σου άτομα που αγχώνονται ακόμη περισσότερο από εσένα. Αρνητικά vibes δεν τα χρειάζεσαι.
  4. Αν σε πιάσεις πανικός, σταμάτα για 2 λεπτά, κλείσε τα μάτια σου και μόλις τα ανοίξεις ξεκίνα να γράφεις ότι θυμάσαι!
  5. Μείνει ψύχραιμος/η και μη φοβάσαι να κάνεις ερωτήσεις στον εξεταστή αν δεν έχεις καταλάβει κάτι!

Δες και αυτό: Φοιτητής: 6 καλές συνήθειες που σε βοηθήσουν να ανέβεις στην κορυφή του διαβάσματος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;