5 ταινίες για να ξεπεράσεις γρήγορα τον χωρισμό σου!
Αυτές οι ταινίες θα σε βοηθήσουν και θα πεις και ένα τραγούδι!

Υπάρχουν ταινίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις γρήγορα έναν χωρισμό και να ξεκινήσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς!

Χώρισες, έχεις πέσει στα πατώματα και βλέπεις τη ζωή μαύρη! Οκ, όλοι το έχουμε πάθει! Είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά τις πρώτες μέρες είναι μεγάλο λούκι, εκτός και αν δε σε νοιάζει καθόλου!

Οι ταινίες πάντα δείχνουν μια αντιπροσωπευτική εικόνα της κοινωνίας και ειδικά όταν πρόκειται για ταινίες που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις! Οπότε, ήρθε η στιγμή να δεις πως οι χωρισμοί και οι σχέσεις παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από ταινίες και πως τελικά τα πράγματα μπορούν να φτιάξουν, μετά από έναν χωρισμό!

Δες αυτές τις 5 ταινίες:

1.John Tucker Must Die


Όντας ο αρχηγός της πανίσχυρης ομάδας μπάσκετ του σχολείου, ο καλλίγραμμος Τζον Τάκερ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της κοριτσίστικης μαθητικής παροικίας. Όταν όμως τρεις από τις πιο πρόσφατες κατακτήσεις του, αντιληφθούν πως είναι ερωτευμένες ταυτόχρονα με το ίδιο αγόρι, θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση, ώστε να πάρουν το αίμα τους πίσω για την κοροϊδία που υπέστησαν από τα ερωτικά λόγια του. Προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους θα χρησιμοποιήσουν σαν δόλωμα την ολοκαίνουργια συμμαθήτρια τους, την Κέιτ, προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον του και μετά να τον διώξει κάνοντας τον ρεζίλι, μπροστά σε ολόκληρη την τάξη!

2.He’s Just Not That Into You

Τρεις γυναίκες εργάζονται στο ίδιο γραφείο. Και οι τρεις ζουν χαρακτηριστικά προβληματικές, συναισθηματικές σχέσεις και γύρω τους αναπτύσσονται κι άλλοι χαρακτήρες της Βαλτιμόρης, με επίκεντρο πάντα τον έρωτα και τα προβλήματα που αυτός μπορεί να επιφέρει.

3.Bridget Jones’s Diary

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι μια 30χρονη γυναίκα η οποία καπνίζει πολύ, πίνει πολύ, ξεστομίζει ό,τι της έρθει στο μυαλό, και γράφει κάθε μέρα στο ημερολόγιο της. Είναι υπάλληλος σε έναν εκδοτικό οίκο του Λονδίνου, που το ανέμελο αφεντικό της, Ντάνιελ Κλίβερ, μοιάζει να της δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. Παράλληλα, ο παιδικό της φίλος Μαρκ Ντάρσι είναι κάποιος που ενδιαφέρεται αληθινά για αυτήν και έχει πολλές διάφορες με τον Ντάνιελ. H Μπρίτζετ έχει να διαλέξει έναν από τους δυο.

4.Sliding Doors


Η νεαρή Helen απολύεται από τη δουλειά της. Στο δρόμο για το σπίτι και φτάνοντας στο μετρό οι πόρτες του βαγονιού κλείνουν την ώρα που πάει να μπει μέσα. Αν μπει στο βαγόνι θα φτάσει στο σπίτι συντομότερα και θα βρει τον φίλο της να την απατά. Αν δεν μπει στο βαγόνι η ζωή της θα έχει απρόσμενη εξέλιξη.

5.Kill Bill Volume 1


Μια επαγγελματίας δολοφόνος, με το ψευδώνυμο “Νύφη”, δέχεται δολοφονική επίθεση την ημέρα του γάμου της, από το αφεντικό της και τη συμμορία του. Η «Νύφη» κατορθώνει να επιζήσει, μένει όμως σε κώμα για πέντε χρόνια. Όταν συνέρχεται, αναζητά εκδίκηση, αρχίζοντας να σκοτώνει όλα τα μέλη της συμμορίας με τη σειρά αφήνοντας τελευταίο τον Μπιλ.

Δες και αυτό: 5 ταινίες για εσένα που σου αρέσει η Ψυχολογία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;