5 Superfoods που πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις στην καθημερινή σου διατροφή!
Τα Superfoods έχουν πολλά οφέλη για τον οργανισμό και τα χρειάζεσαι!

Τα Superfoods έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και αν ακόμη εσύ δεν τα έχεις εντάξει στη διατροφή σου, πρέπει να το κάνεις όπωσδηποτε!

Superfoods θεωρούνται οι τροφές που έχουν σημαντικό οφέλη για τον οργανισμό και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών ενώ βοηθούν διάφορα όργανα του σώματος για να είναι υγιή και δυνατά.

Tα superfoods είναι μια λέξη που συχνά-πυκνά την ακούς και εσύ ενώ στα social media και ειδικά στο Instagram υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες με πιάτα που περιέχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και πάντα συνοδεύονται με το ανάλογο hashtag.

Beautiful smoothie parfaits topped with cashews, almonds and hazelnuts. Photo by @pana_chocolate #chocolatesmoothie #nuts #breakfast – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – #vegan #veganfoodshare #veganfood #smoothies #smoothiebowl #smoothiebowls #vegansmoothie #smoothielover #smoothielove #smoothielife #almonds #almond #hazelnut #hazelnuts #cashew #healthychoices #cashews #healthyfood #chiaparfait #plantbased #foodislife #foodgasm #f52grams #feedfeed #plantpowered #cacao #superfoods

A post shared by THRIVE Magazine: VEGAN (@thrivemags) on

Δες τα 5 superfoods που πρέπει ήδη να βάλεις στη διατροφή σου: 

  • Goji Berries

Τα Goji Berries είναι γνωστά για τις ιδιότητες που έχουν. Περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C και επίσης διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Θεραπευτές από την Ασία τα χρησιμοποιούσαν σε ανθρώπους που είχαν χαμηλή κυκλοφορία αίματος

  • Μάυρο σκόρδο

Το μαύρο σκόρδο είναι ένα υλικό το οποίο σύμφωνα με θεραπευτές στον κόσμο έχει αντικαρκινικές ιδιότητες ενώ βοηθά σημαντικά την καρδιά. Έχει μια γλυκιά και ήπια γεύση και θεωρείται ένα από τα superfoods που κάνει πολύ καλό.

  • Kefir

Το kefir είναι ένα «ποτό» γιαουρτιού στην ουσία που προέρχεται από τη Ρωσία. Έχει διαπιστωθεί πως είναι καλό για την υγεία εξαιτίας των προβιοτικών που περιέχει και βοηθά πολύ στο πεπτικό σύστημα.

  • Σπόροι Chia

Οι αγαπημένοι σπόροι chia είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, ωμέγα 3 και κάλσιο. Προέρχονται από το Μεξικό και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα βάλετε στη διατροφή σας αν δεν τρώτε πολύ ψάρι.

  • Κακάο 

Βοηθά στην χαμηλή πίεση αίματος και παράλληλα βοηθά το αίμα να πάει πιο γρήγορα στον εγκέφαλο και την καρδιά. Μια κουταλιά του γλυκού περιέχει 15 θερμίδες και σχεδόν καθόλου λιπαρά και είναι ιδανική για εσένα που σου αρέσου ντα γλυκά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;