5 ταινίες για εσένα που θες να ΝΙΚΗΣΕΙΣ τις φοβίες σου!
Ταινίες που θα σε κάνουν να κλείνεις συνεχώς τα μάτια σου!

Υπάρχουν πολλές ταινίες με τις οποίες μπορείς να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου!

Εγώ φοβάμαι τους κλόουν..Τρέμω στην ιδέα πως θα περπατάω το βράδυ σε κάποιο στενό και ξαφνικά μπροστά μου θα εμφανιστεί ένας κύριος μεταμφιεσμένος σε αυτό το πλάσμα με τη λευκή όψη και τα έντονα χρωματιστά χαρακτηριστκά, και απλά θα κάνει «Μπου«!

Εσύ σίγουρα έχεις κάποιες φοβίες και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις…Η φοβία για τους κλόουν ηρέμησε λίγο όταν εμφανίστηκε στην οθόνη της τηλεόρασης η ταινία «It». Κάποιες ταινίες έχουν δημιουργηθεί για φοβίες και πρέπει να τις δεις για να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό που σε τρομάζει!

Δες αυτές τις ταινίες και προσπάθησε να μην πανικοβληθείς! 

1.Buried

Ο Paul είναι ένας Αμερικανός εργολάβος που εργάζεται στο Ιράκ. Μετά από μια επίθεση Ιρακινών, χάνει τις αισθήσεις του και όταν συνέρχεται διαπιστώνει ότι έχει θαφτεί ζωντανός μέσα σε ένα φέρετρο. Έχοντας ως μοναδικά όπλα του, έναν αναπτήρα και ένα κινητό τηλέφωνο θα αγωνιστεί για να γλιτώσει αυτή την κλειστοφοβική παγίδα θανάτου.

2.The Walk

Δώδεκα άνθρωποι ως σήμερα έχουν περπατήσει στη Σελήνη, αλλά μόνο ένας είναι αυτός που θα περπατήσει ποτέ στο απέραντο κενό ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους. Με την καθοδήγηση του μέντορα του, Ρούντι, και με τη βοήθεια μιας ομάδας απίθανων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη, ο Φιλίπ Πετίτ αψηφά τις πιθανότητες, τις προδοσίες, τις διαστάσεις και απανωτές ενδείξεις να κάνει πίσω και προχωρά στον παράτολμο του άθλο.

3.Killer Klowns from Outer Space

Εξωγήινοι με τη μορφή κλόουν του τσίρκου εισβάλουν σε μια μικρή επαρχιακή πόλη τρομοκρατώντας τους κατοίκους.

4.Anaconda

Τα άτομα ενός τηλεοπτικού συνεργείου του “National Geographic”κρατούνται όμηροι ενός κυνηγού,που τους παίρνει μαζί του,στην προσπάθεια του να αιχμαλωτίσει το μεγαλύτερο και πιο θανατηφόρο φίδι στον κόσμο.

5.Arachnophobia

Μία αράχνη του Αμαζονίου, που ανήκει σε σπάνιο θανατηφόρο είδος, φτάνει στην Αμερική μαζί με τη σωρό ενός φωτογράφου και ζευγαρώνει με ντόπια είδη. Η νέα γενιά αρθρόποδων σπέρνει τον τρόμο σε μια μικρή πόλη των ΗΠΑ.

Δες και αυτό: Girls Movie Night: 5 ταινίες που πρέπει να δεις με την κολλητή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
ΗΜ
32 - 34
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;