Survivor 2018: Αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και νέους παίκτες ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης! (video)
Δες τι είπε στο πρώτο συμβούλιο του Survivor 2018!

Το Survivor 2018 έκανε και επισήμως πρεμιέρα και έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Επομένως για τους επόμενους μήνες, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την κίνηση στους δρόμους, αφού όλοι θα είναι συντονισμένοι και θα παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης.

Στα πλαίσια λοιπόν των αλλαγών του νέου κύκλου, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, έκανε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το τι αλλάζει στους κανόνες του παιχνιδιού!

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές αφορούσαν τα έπαθλα των αγωνισμάτων, καθώς και τις ατομικές ασυλίες. Τα έπαθλα, όπως είπε, εκτός από φαγητό και ασυλία, θα προσφέρουν και κάποιες καθημερινές ανέσεις για τους διαγωνιζόμενους, είπε ο Σάκης χωρίς όμως να επεισέλθει σε περαιτέρω διευκρινίσεις…

Ωστόσο αυτό που αλλάζει και γίνεται πολύ πιο δίκαιο, έχει να κάνει με τις ατομικές ασυλίες. Η πρώτη ασυλία λοιπόν θα πηγαίνει στον νικητή του ατομικού αγωνίσματος, ενώ η δεύτερη στον παίκτη που θα έχει πάρει τις περισσότερες νίκες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Η δεύτερη ανακοίνωση του παρουσιαστή είχε να κάνει με την είσοδο νέων παικτών στο παιχνίδι. Όπως είπε ο Σάκης, έχει προγραμματιστεί ήδη να προστεθούν νέα πρόσωπα στο παιχνίδι, ενώ θα υπάρξει και αντικατάσταση παίκτη, σε περίπτωση τραυματισμού του.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;