Βαρεμάρα: δεν θέλω να σηκωθώ από εκεί που κάθομαι…ποτέ!!!

Από Λουΐζα Πολιτάκη 20 Ιανουαρίου 2018

Όλοι μας έχουμε βιώσει τι σημαίνει βαρεμάρα, κάνοντας τα πιο τρελά πράγματα, απλώς για να μην κουνηθούμε από την θέση μας!

Μην πεις πως δεν σου έχει συμβεί…

Αχ, Βαρεμάρα, βαρεμάρα!

Νομίζω, πως σε όλους μας έχει τύχει, να βρισκόμαστε κάπου βυθισμένοι σε μία κατάσταση απόλυτης βαρεμάρας. Όπως όταν είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ  και παρακολουθείς κάποια σειρά  και την ιερή αυτή ώρα προκύπτει μία «έκτακτη ανάγκη«. Χρειάζεσαι, να πάρεις κάτι. Όπως το τηλεκοντρόλ, το κινητό, το ποντίκι από το pc κ.τ.λ… Μα εσύ να μη θες να σηκωθείς με  Τ Ι Π Ο Τ Α !!!

Πολλές φορές, βέβαια, αυτό έχει αρκετά αστεία και δημιουργικά αποτελέσματα. Βρίσκουμε ένα κάρο τρόπους, για να φτάσουμε τον πολυπόθητο στόχο ! Μπορεί, λοιπόν, να τα καταφέρουμε και να μην σηκωθούμε όρθιοι,  εν τέλη, όμως, ταλαιπωρούμαστε μακράν περισσότερο, απ’ όσο θα ταλαιπωρούμασταν, αν απλώς σηκωνόμασταν, να πάρουμε αυτό που θέλουμε!

Αλλά αν τα κάναμε όλα με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είχε καθόλου πλάκα!!! Τελικά, νομίζω, πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της βαρεμάρας μας, με σκοπό να μην βαριόμαστε!!! Παράδοξο ε;!

Θυμάμαι αμέτρητες φορές, που έχω συρθεί από τον καναπέ στην πολυθρόνα. Να κάνω ακροβατικά, που θα ζήλευε και η Maria Spelterini για να πιάσω το πολυπόθητο τηλεκοντρολ.

Πόσες φορές έχω φτιάξει ολόκληρες κατασκευές! Κατασκευές, για να φέρω κοντά μου το τηλέφωνο μου, ενώ είμαι στο κρεβάτι και αυτό βρίσκεται μόλις μισό μέτρο απόσταση! Να ρίχνω κάτω άλλα πράγματα, να γκρεμίζω το μισό σπίτι, αρκεί φυσικά, να μην χρειαστεί να σηκωθώ όρθια!!!

Για να μη μιλήσω, για τις φορές που έχουμε μετατρέψει την πιο βαρετή δουλειά του κόσμου σε διασκέδαση! Τα πιο κλασσικά, όπως το σκουπόξυλο σε βάση μεικροφώνου και για τους ψαγμένους το άζαξ σε πιστόλι για επιχείρηση ειδικών αποστολών!

Στα παρακάτω δύο βίντεο, νομίζω πως βλέπω τον εαυτό μου, τι θα έκανε αν ήταν κηπουρός και αν ήταν χτίστης!!!

1.Δείτε, λοιπόν, τους καλύτερους κηπουρούς του κόσμου:  

El invento marroquí que revolucionará la agricultura moderna. 😂😂

Geplaatst door Marroquíes por Europa op dinsdag 9 januari 2018

2. Δείτε τους καλύτερους χτίστες του κόσμου:

Awesome Domino Stone Wall

Stone Wall Building Level: 9000!

Geplaatst door Nerdbot op zaterdag 6 januari 2018

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486