5 ταινίες εποχής για εσένα που θα «λιώσεις» στον καναπέ σου το Σ/Κ!
Οι ταινίες εποχής θα σε «ταξιδέψουν» σε άλλες καταστάσεις!

Οι ταινίες εποχής είναι το «γιατρικό» σου για αυτό το σ/κ που έρχεται!

Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, φτιάξε ποπ κορν και «λιώσε» βλέποντας ταινίες που έχουν χαρακτήρα μιας άλλης εποχής όπου ο πόλεμος ήταν διαφορετικός και ο έρωτας σε άλλα επίπεδα! Εννοείται πως μπορείς να έχεις στο πλευρό σου, σύμμαχο, κάποιον φίλο ή φίλη!

1.Braveheart

Ο Γουίλιαμ Γουάλας, ένας φιλήσυχος αγρότης, είναι ο άνθρωπος που θα ενώσει τους Σκωτσέζους του 13ου αιώνα εναντίον των κατακτητών Άγγλων. Σκηνοθετικός άθλος του Mel Gibson, που βραβεύτηκε με πέντε Όσκαρ, ανάμεσα τους και αυτό της καλύτερης ταινίας.

2.Ο Άνθρωπος με τη Σιδερένια Μάσκα

Φοβούμενος μήπως χάσει το θρόνο του, ο αδίστακτος Βασιλιάς της Γαλλίας, συνωμοτεί κατά του δίδυμου αδελφού του, βάζοντας του σιδερένια μάσκα και φυλακίζοντας τον. Χρόνια μετά, όταν η ασυδοσία της διακυβέρνησης του φτάνει στο απροχώρητο, οι τρεις σωματοφύλακες σκαρφίζονται ένα τολμηρό σχέδιο για να τον εκθρονίσουν. Βασισμένη σε δυο νουβέλες του Alexander Dumas, μια περιπέτεια εποχής με υψηλών προδιαγραφών cast.

3.Η Αδελφότητα των Λύκων

Τον 18ο αιώνα, δυο άντρες ταξιδεύουν μέχρι την Γαλλική έξοχη για να ερευνήσουν μια σειρά από δολοφονίες, που όπως εικάζεται έγιναν από αιμοβόρα τέρατα… Θρίλερ φαντασίας του Christophe Gans.

4.Αναμνήσεις μιας Γκέισας

Ιαπωνία, τέλη του 20’, μια φτωχή οικογένεια αποφασίζει να δώσει την πανέμορφη κόρη της υπό την προστασία μιας γκέισας. Αυτή θα είναι η αρχή μιας σπουδαίας ιστορίας… Ο σκηνοθέτης του βραβευμένου με όσκαρ Chicago, Rob Marshall, μεταφέρει το βιβλίο του Arthur Golden στην μεγάλη οθόνη με αρκετή επιτυχία.

5.Robin Hood

Στην Αγγλία του 13ου αιώνα, ο Ρομπέν των Δασών και η συμμορία του ετοιμάζουν την επανάσταση τους ενάντια στη διεφθαρμένη πολιτική του Βασιλικού στέμματος. Μια περισσότερο πολιτική ανάγνωση του γνωστού λαϊκού ήρωα. Στην καρεκλά του σκηνοθέτη ο έμπειρος Ridley Scott.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1