Νέες θέσεις εργασίας που δεν θες να χάσεις!
Έχεις πλέον καταλάβει πως ευκαιρίες στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές, αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες με πολύ καλές παροχές, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και προοπτικές εξέλιξης. Οι εταιρίες στην Ελλάδα προσπαθούν να ακολουθούν τα ευρωπαϊκά δεδομένα και έχουν διάθεση για ανάπτυξη των ίδιων, αλλά και των ανθρώπων που τις απαρτίζουν. Μερικές από αυτές θα τις βρεις παρακάτω. Θα χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος της ομάδας τους;

B2B SALES EXECUTIVE @ PROMOPLUS

H PROMOPLUS είναι μία εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης και καθώς η ομάδα της μεγαλώνει, δίνεται η ευκαιρία σε όποιον ενδιαφέρεται για τις B2B πωλήσεις να συμμετέχει στην διατήρηση της επιτυχίας της. Η εμπειρία που θα αποκομίσεις και οι παροχές που προσφέρει η εταιρία είναι αρκετά δελεαστικές για να χάσεις αυτή τη θέση!

Validata Student Ambassador Program @ Validata Group

Οι φίλοι σου σε χαρακτηρίζουν αστείο, έξω καρδιά και τρομερά κοινωνικό; Η επικοινωνία με τους ανθρώπους σε γεμίζει; Είσαι από τους ανθρώπους που δεν υπάρχει μέρα που θα πουν: “Σήμερα δεν θέλω να μιλήσω με άνθρωπο”; Είσαι τρελά δικτυωμένος στην σχολή και απολαμβάνεις να βρίσκεσαι εκεί; Θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα προσφέρει νέες ευκαιρίες στην σχολή και τους συμφοιτητές σου; Τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτηση σου!

Graphic Designer @ ESCAPE GAME OVER PC

Αν σε συναρπάζει ο κόσμος των παιχνιδιών και θέλεις να εργασθείς σε ένα δημιουργικό και γεμάτο μυστήριο περιβάλλον τότε αυτή η θέση είναι για σένα! Η ESCAPE GAME OVER PC αναζητά Graphic Designer για να κάνει τους χώρους της ακόμα πιο ελκυστικούς και διασκεδαστικούς. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου!

Full Stack Web Developer @ SQLearn

Αν ασχολείσαι με το Web Development και θες να εργάζεσαι σε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, τότε αυτή τη θέση δεν πρέπει να την χάσεις. Το να ξυπνάς χαρούμενος για να πας στην δουλειά σου είναι πολύ σπάνιο γεγονός για να το χάσεις. Η SQLearn θα σου προσφέρει αυτό το συναίσθημα και άλλα πολλά, αρκεί να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και συμπορευθείτε στον δρόμο της επιτυχίας.

Business Development & Fundraising Manager @Ithaca

Αν το όνειρο σου είναι να βρεις μια δουλειά μέσα από την οποία θα μπορείς να προσφέρεις κοινωνικό όφελος, τότε αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες. Η Ithaca είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που σκοπό έχει να βοηθήσει τους άστεγους ανθρώπους. Για να συμμετέχεις και εσύ στο έργο τους το μόνο που χρειάζονται από εσένα είναι να έχεις όρεξη και επιμονή να πετυχαίνεις τους στόχους σου!

Customer Care Roles in Athens @ Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Customer Service Agents @ Hop in Sightseeing

Η Hop in Sightseeing είναι μία επιτυχημένη ταξιδιωτική εταιρία η οποία έχει καταφέρει να παρέχει υπηρεσίες υψίστης ποιότητας και αυτό φαίνεται από την ικανοποίηση και προτίμηση των πελατών της. Αν θες και εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα της και να συνεχίσεις την επιτυχία της το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου.

Νέες Θέσεις @ DELTA GROUP

Δεν σου αρέσει να σε περιορίζουν; Δεν είσαι μήπως σίγουρος με ποιόν τομέα θέλεις ακριβώς να ασχοληθείς;Μην ανησυχείς! Η DELTA GROUP σου δίνει επιλογές. Marketing; Έρευνα αγοράς; Εξυπηρέτηση πελατών; Πωλήσεις; Διάλεξε ότι σου ταιριάζει! Όσο για την εκπαίδευση, θα την αναλάβει εκείνη.

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;