6 ταινίες που κάθε stylish girl πρέπει να δει αν λατρεύει τη μόδα!
Αν αγαπάς τη μόδα τότε αυτές τις ταινίες πρέπει να τις δεις!

Υπάρχουν πολλές ταινίες για όλες εσάς που αγαπάτε τη μόδα και θέλετε να παρακολουθείτε τα outfits , τον τρόπο που οι στιλίστες «μεταχειρίζονται» τον τρόπο που θα φορεθεί κάτι και άλλα πολλά!

Μια από τις καλύτερες ταινίες (άποψη μου πάντα!) είναι «Ο Διάβολος φορούσε Prada» γιατί η ερμηνεία της Μέριλ Στριπ είναι καταπληκτική και παράλληλα βλέπεις πως η μόδα μπορεί να μεταμορφώσει έναν άνθρωπο που αδιαφορούσε τελείως στο παρελθόν για όλα αυτά που του προσφέρει!

Color of the Year 2018: 6 street style εμφανίσεις που σου δείχνουν πώς να φορέσεις το Ultra Violet

Αυτές είναι οι έξι ταινίες που πρέπει να δεις!

1.The Devil Wears Prada

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η Άντι, μια τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας με μποέμ αντιλήψεις για τη ζωή και τη μόδα, υποφέρει τα πάνδεινα από την αυταρχική αφεντικίνα της Μιράντα Πρίστλι, διευθύντρια διάσημου περιοδικού μόδας, που της αρέσει να εξευτελίζει τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν σαν σκλάβοι γύρω της.

2.Confessions of a Shopaholic.

Η Ρεμπέκα Μπλούμγουντ, Iσλα Φίσερ, είναι μια χαριτωμένη Νεουορκέζα με ιδιαίτερο ταλέντο στο shopping – ίσως μεγαλύτερο από ό,τι χρειάζεται κανείς… Το όνειρό της είναι να πιάσει δουλειά στο αγαπημένο της περιοδικό μόδας, αλλά αρχικά οι προσπάθειές της αποτυγχάνουν. Κάποια στιγμή όμως, της προσφέρεται η ευκαιρία για μια στήλη σε οικονομικό περιοδικό του ίδιου εκδοτικού οίκου. Κι ενώ βλέπει ότι οι επιθυμίες της μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει το παρελθόν από το να καταστρέψει το μέλλον της, προκαλώντας αστείες και απρόβλεπτες καταστάσεις

3.Jackie

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (Natalie Portman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της. Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομία του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία..

4.Coco Before Chanel

Αυτή είναι η ιστορία της Γκαμπριέλ Σανέλ, που ξεκίνησε τη ζωή της σαν ένα ξεροκέφαλο ορφανό και κατόρθωσε μέσα από ένα απίστευτο ταξίδι να γίνει η θρυλική σχεδιάστρια μόδας που ενσάρκωσε την μοντέρνα γυναίκα και έκανε το όνομά της συνώνυμο της επιτυχίας, της ελευθερίας και του στιλ.

Ένα μικρό κορίτσι που μαζί με την αδερφή του το εγκαταλείπουν σε ένα ορφανοτροφείο στην καρδιά της Γαλλίας και περιμένει μάταια κάθε Κυριακή τον πατέρα της να έρθει να την δει… -Μία τραγουδίστρια σε καμπαρέ, που τραγουδάει με την αδύναμη φωνή της για μεθυσμένους στρατιώτες… -Μία ταπεινή ράφτρα που ράβει στριφώματα στο πίσω δωμάτιο ενός επαρχιακού ραφείου… -Μία νεαρή, κοκαλιάρα κοπέλα, στην οποία ο προστάτης της, Ετιέν Μπαλσάν προσφέρει έναν ασφαλή παράδεισο, ανάμεσα στους αργόσχολους πλούσιους… -Μία ερωτευμένη γυναίκα που ξέρει πως δεν θα γίνει ποτέ η γυναίκα κανενός, και αρνείται να παντρευτεί ακόμη και τον Μπόι Σαπέλ, τον άντρα που την αγάπησε όσο κι εκείνη… -Μία επαναστάτρια που ανατρέπει τις καταπιεστικές συμβάσεις της εποχής και φοράει τα ρούχα του εραστή της

5.Sex and the City

Τι απέγιναν οι τέσσερις φίλες που αποτέλεσαν την επιτομή του νεουρκέζικου στύλ και της γυναικείας `00ς κομψότητας, αμέσως μετά που τελείωσε η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Sex and the City; Η ταινία έρχεται να δώσει απαντήσεις στα εναγώνια ερωτήματά σας καθώς παρακολουθεί τις ζωές των Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο τέλος της τηλεοπτικής σειράς.

6. Yves Saint Laurent

Παρίσι, 1957. Ο Yves Saint Laurent είναι μόλις είκοσι ενός και κάνει τα πρώτα του βήματα στον διάσημο οίκο του Christian Dior. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρώτη του κολεξιόν, οι δημιουργίες του εκθειάζονται και ο ευφυής σχεδιαστής γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, μετέπειτα σύντροφο και συνέταιρο του, Pierre Berge. Μέσα σε τρία χρόνια, η αυτοκρατορία Yves Saint Laurent είναι πραγματικότητα, ξεχωρίζει θριαμβευτικά στον κόσμο της υψηλής ραπτικής, όμως οι δαίμονες και οι αμφιβολίες συντροφεύουν τον μανιοκαταθλιπτικό και ευφυή σχεδιαστή μέχρι την κορυφή.

TRIVIA Λαμπερή όσο και η καριέρα του θρυλικού Yves Saint Laurent, η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του διάσημου μόδιστρου από τον Jalil Lespert βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Laurence Benaïm και καταγράφει με εντυπωσιακό, αλλά και ευαίσθητο τρόπο την ταραχώδη ζωή του ευφυούς σχεδιαστή μόδας. H ταινία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία και αποτελεί μία γνήσια αναπαράσταση της εποχής, από τα πρώτα βήματα της καριέρας του μέχρι τη δεκαετία που εβδομήντα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους πραγματικούς χώρους, όπου έζησε ο Yves Saint Laurent, όπως η διάσημη βίλα στο Marrakesh και το στούντιο όπου σχεδίαζε, ενώ χρησιμοποιήθηκαν αυθεντικές δημιουργίες του σχεδιαστή από το αρχείο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;