Οι 5 συμβουλές για τις σχέσεις που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις και κανείς δε σου λέει!
Οι συμβουλές για σχέσεις που πρέπει να μάθεις!

Οι συμβουλές για τις σχέσεις είναι πολλές και θα ακούσεις πολλές απόψεις που θα σε προβληματίσουν ή απλά δε θα δώσεις σημασία διότι πιστεύεις πως όλα είναι καλά με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δε ξέρεις τι να κάνεις ή πως να αντιδράσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθείς να κάνει ότι καλύτερο μπορείς για να είναι όλα ομαλά αλλά νιώθεις πως δεν τα καταφέρνεις και αναζητάς τις απαραίτητες συμβουλές για να πράξεις αναλόγως. Μη σκάς όμως, γιατί οι συμβουλές που χρειάζεται να ξέρεις είναι παρακάτω και μάλλον δε στις έχει ποτέ κάποιος αλλά ήρθε η ώρα να γίνεις expert!

Εννοείται όμως πως εσύ ξέρεις πως λειτουργεί καλύτερα η σχέση σου αλλά δε χάνεις κάτι να διαβάσεις τις συμβουλές, γιατί μπορεί να δεις κάτι που δεν είχες σκεφτεί καν!

Πάμε λοιπόν! 

#1. Είναι οκ να πέφτεις για ύπνο με θυμό!

Ο παράγοντας κούραση είναι αυτός που θα σε βάλει για ύπνο νωρίς και ακλό είναι να μη συζητήσεις τίποτα αν έχεις θυμό απέναντι στο ταίρι σου!

#2.Δεν αρκεί μόνο η αγάπη

Εννοείται πως η αγάπη είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες σε μια σχέση αλλά δεν είναι αρκετή! Μια σχέση χρειάζεται και άλλα πράγματα γιανα λειτουργήσει! Επικοινωνία, κατανόηση, καλό σεξ και άλλα!

#3.Δε χρειάζεται να είστε οι καλύτεροι φίλοι

Υπάρχει λόγος που έχουμε φίλους στη ζωή μας και καλό είναι αν ξεχωρίζεις το ταίρι σου από αυτούς! Δε χρειάζεται να μαθαίνει τα πάντα!

#4.Μη λες στους φίλους και την οικογένεια σου τα πάντα

Μάθε πως πρέπει να υπάρχουν μυστικά που είναι μόνο για το ζευγάρι! Δεν είναι ανάγκη να ξέρουν οι πάντες τα πάντα!

#5.Τα «βρώμικα» σχόλια μπορούν να κάνουν θαύματα

Αν η σχέση σου είναι μακράς διάρκειας, ξεκίνα να πετάς κάποια σχολιάκια λίγο πιο «πιπεράτα» για να κάνεις λίγο παιχνίδι! Θα δουλέψει, θα δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;