Hangover: Δες πως συνέρχονται σε διάφορες χώρες του κόσμου και προσπάθησε να μην αηδιάσεις!
Αν έχεις hangover σίγουρα μετά από όσα διαβάσεις θα τρέξεις στην τουαλέτα!

Το hangover είναι το αποτέλεσμα που έχουμε μετά από μια «έξαλλη» νύχτα όπου έχουμε καταναλώσει μια εύλογη ποσότητα αλκοόλ και ο οργανισμός δε μπορεί να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα που βρισκόταν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις βγει με την παρέα σου οι με συμφοιτητές και ενώ έχετε πει «Ας βγούμε μωρέ για ένα χαλαρό ποτάκι», να έχετε καταλήξει να σκουντάτε στο έπιπλο του χολ επειδή όλα γύρω σας γυρίζουν! Όλοι το χουμε πάθει και συνήθως το αντιμετωπίζουμε με μια γερή δόση καφέ, διάφορες τροφές όπως ψωμί για να μαζέψει τα «υγρά» ή και με μια μέθοδο που καταλήγει στην τουαλέτα (ξέρεις σε τι αναφέρομαι, δε χρειάζεται να το γράψω).

Υπάρχουν όμως διάφορες περίεργες και σχετικά αηδιαστικές μέθοδοι που έχουν κάποιες χώρες και καταφέρνουν πολύ στοχευμένα να ξεπεράσουν μέσα σε λίγη ώρα το hangover!

Ο καφές σε διαφορετικά μέρη του κόσμου!

Δες τι κάνουν!

  • Στην Τουρκία, τη Ρουμανία και το Μεξικό φτιάχνουν πιάτα με λαχανικά ρίζας και έχουν βάση το λεμόνι ή το ξύδι. Στο Μεξικό επίσης το αναβαθμίζουν το συγκεκριμένο πιάτο με κομμάτια από το στομάχι της αγελάδας!
  • Βουτυρόγαλα με αλεύρι καλαμποκιού αλάτι και πιπέρι, το γνωστό «The Highland Fling»,  είναι αυτό που βοηθά τους Σκωτσέζους
  • Πηχτή κρέμα, μαύρο ρούμι, κρέμα λικέρ από ρούμι μαζί με  πλήρες γάλα πίνουν στη Ναμίμπια
  • Στη Σικελία το έχουν «τερματίσει» και τρώνε αποξηραμένο πέους ταύρου για να ξεπεράσουν το αλκοόλ
  • Οι Μογγόλοι είναι ίσως οι πιο αηδιαστικοί!  Ένα ποτήρι τουρσί από μάτια προβάτων αναμειγμένο με χυμό ντομάτας είναι το γιατρικό τους!
  • Στην Πολωνία πίνουν ένα ποτήρι άλμης από ξινό λάχανο!
  • Τριμμένο κέρατο ρινόκερου σε ζεστό νερό είναι το μυστικό για τους Βιετναμέζους ! Δυστυχώς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η κακοποίηση ζώου!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;