Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Από neolaia.gr Team 15 Ιανουαρίου 2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2018: Μία καινούρια εβδομάδα, γεμάτη υποσχέσεις για κάθε ζώδιο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Σε θέση μάχης

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Λίγο προτού ολοκληρώσει την διαδρομή του ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερου, συναντά την Σελήνη σε έναν νέο κύκλο της. Νέα Σελήνη λοιπόν, σχηματίζεται στις 4.18 πμ της 17ης Ιανουαρίου.

Αυτό το νέο φεγγάρι όμως, έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Σαν Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν λειτουργεί με τον πιο εύκολο τρόπο. Ο ψυχισμός περιορίζεται σε καθήκοντα, υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και προσδιορισμένες ευθύνες.

Συναισθήματα που περιγράφονται είναι η εγκράτεια, η σύνεση, η μοναχική διαδρομή, η βαθιά περίσκεψη, η παγωνιά και η σοβαρότητα.

Υποβόσκει η αίσθηση πως πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να σβήσουμε το χθες και να προσφέρουμε ένα χρονικό διάστημα στον εαυτό μας δίχως μεταβλητότητα, αστάθεια, αβεβαιότητα, πισωγυρίσματα.

Μία πολυαστρία στον Αιγόκερω, τονώνει την περιγραφή που προαναφέρθηκε…

Ερμής, Κρόνος και Μαύρη Σελήνη σε ιδιομοιρία, στην συνέχεια ο Πλούτωνας, το Αντιβέρτεξ, ο Ήλιος, η Σελήνη και στο τέλος η Αφροδίτη.

Μία συνάθροιση στοιχείων, σε ένα νέο ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα που απαιτεί διαρκή προσπάθεια, επιμονή, υπομονή, αυτοσυγκράτηση, αυτοπεποίθηση, πάθος και κοινωνικές γνωριμίες.

Το συναίσθημα πρέπει να βρίσκεται υπό έλεγχο, καθώς η Αφροδίτη διανύει την τελευταία ζωδιακή μοίρα και δύσκολα θα ήταν καλός σύμβουλος η ευαισθησία, αυτή την εποχή.

Αντίθετα, χρειάζεται σύνεση καθώς δεν ευνοείται ιδιαίτερα η εξωτερίκευση ιδεών, ωστόσο βοηθά στην αποτίμηση και στον απολογισμό σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο παρελθόν, σε συναισθήματα που οδήγησαν σε ανασφάλεια, ατολμία, αβεβαιότητα…

Κρίνουμε με σύνεση και αποφέρουμε αποτέλεσμα σε σημαντικά θέματα που μας απασχολούν. Υπάρχει βάθος σκέψης, φθάνουμε σε αποκρυστάλλωση και συμπέρασμα…

Καταλήγοντας στα απαραίτητα συμπεράσματα, θα αποφασίσουμε στροφή στη ζωή μας, με σθένος, αποφασιστικότητα, και θα βασιστούμε αποκλειστικά στις δυνάμεις μας.

Σε ένα βαθμό επιφυλακτικοί, προσεκτικοί, δεν αφήνουμε τίποτε «στην τύχη».

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στον Τοξότη και προσδίδει ένα όραμα και μία φιλοσοφία που αναζητάμε, για να χαράξουμε την νέα διαδρομή.

Όλοι σχεδόν οι πλανήτες βρίσκονται στον 12ο, στον 1ο και στον 2ο τομέα του χάρτη. Βαθύτερες σκέψεις και πόθοι ανεκπλήρωτοι, μας απασχολούν. Παίρνουμε πλέον τα ηνία του νέου κεφαλαίου της ζωής μας και αποσκοπούμε να βγούμε κερδισμένοι, υλικά και συναισθηματικά. Να κατακτήσουμε το όραμά μας!

Έμφαση στον παρορμητικό σταυρό και στα ζώδια της γης, επομένως η νέα αρχή απαιτεί να στραφούμε σε πρακτικά σχέδια και να μην καθυστερήσουμε να αναλάβουμε δράση!

Σε ώρα και ημέρα Άρη, η Νέα Σελήνη έχει ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο: η ζωδιακή της μοίρα, είναι η μοίρα έξαρσης του Άρη!

Σαν να πρέπει να χαράξουμε την νέα αυτή διαδρομή, μαχητικά, δυναμικά, στοχεύοντας ψηλά και αποκόπτοντας δίχως δισταγμό ό,τι μας παρεμποδίζει.

Μοιάζει με πρόκληση όπου όλοι θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μαχητές, ότι είμαστε άξιοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό προκειμένου να κερδίσουμε το «στοίχημα» της νέας εποχής. Μία νέα εποχή που σύντομα θα υπογραμμιστεί από τις εκλείψεις που ακολουθούν!

 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2018

 

Κριός

Ιδιαίτερα αποφασιστικοί, θα θελήσετε να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα μελλοντικά σχέδια, προκειμένου να κατακτήσετε ένα επαγγελματικό στόχο. Η κορυφή είναι μπροστά σας και είστε έτοιμοι να κάνετε το παν για να την φθάσετε. Όπλο σας είναι η γοητεία που εκπέμπετε και η τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό. Μία μακροχρόνια επένδυση, μπορεί να αρχίσει να αποδίδει.

Στην αισθηματική σας ζωή, αν είστε μόνοι, θα γοητεύετε και θα δημιουργείτε μία αίσθηση γύρω σας. Αν έχετε μία σχέση, ενδιαφέρεστε και συζητάτε προφανώς, να την επισημοποιήσετε ή τουλάχιστον, να την παρουσιάσετε στο περιβάλλον σας.

Η κοινοποίησή σας, σας δίνει χαρά και σας βοηθά να χαρείτε τις κατακτήσεις σας, δίχως περιορισμό.

Ταύρος

Ενδιαφέρουσες προτάσεις μπορεί να υπάρξουν για να ακολουθήσετε ένα δρόμο ανάπτυξης είτε μέσω της γνώσης, είτε στο εξωτερικό. Αν πρόκειται για το εξωτερικό, εκείνο που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να διερευνήσετε τις προοπτικές και να μην βασιστείτε μόνο στο συναίσθημα, δηλαδή στο τι σας αρέσει ή σας έλκει. Πρέπει να διαπιστώσετε αν κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι, είστε σε θέση να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας. Αν πάλι το ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι στις προοπτικές σας, ίσως μία επιμόρφωση να σας βοηθήσει για να βελτιωθεί ο επαγγελματικός τομέας.

Στην προσωπική σας ζωή, η ερωτική διάθεση γίνεται λιγότερο «παιχνιδιάρικη» αφού σκέπτεστε να δώσετε μία σοβαρότερη τροπή στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή σας βρίσκει περισσότερο εκλεκτικούς και «δύσκολους» γιατί αναζητάτε το ιδανικό σας με επιμονή και δεν κάνετε υποχωρήσεις!

Δίδυμοι

Με την επιθυμία να λειτουργήσετε μέσα από την ανάγκη να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας ή κάποια αποθεματικά. Αν δεν διαθέτετε χρήματα, πιθανώς μία συνεργασία, θα σας ωφελήσει οικονομικά και θα μπορέσετε να αντλήσετε από εκεί ένα κεφάλαιο, ή πόρους, για να προχωρήσετε. Αν έχετε εκκρεμότητες με εφορίες και χρέη, είναι η κατάλληλη στιγμή να τις ρυθμίσετε ή να κάνετε ένα διακανονισμό, προκειμένου να μειωθούν. Από την άλλη πλευρά, αισθάνεστε πως υπάρχουν πολλές ιδέες και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε επενδυτικά σχέδια, αν βρεθούν τα χρήματα, ή να επενδύσετε καλύτερα, ό,τι υπάρχει ήδη διαθέσιμο.

Στην αισθηματική σας ζωή, το πάθος ξεδιπλώνεται και σας εμπνέει. Αν και είστε περισσότερο της λογικής, αυτή την περίοδο μπορείτε να βιώσετε μέσα από μία σχέση, ιδιαίτερα έντονες στιγμές και να χαρείτε γι’ αυτήν. Όμως μην γίνετε κτητικοί και αποφύγετε να κυριαρχείτε στις αδυναμίες του/της συντρόφου σας.

Καρκίνος

Πολύ ενδιαφέρουσα η περίοδος αυτή για σας, αν και είναι έντονη. Ανταγωνισμοί κα αντιπαραθέσεις μπορεί να προκληθούν από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους με τους οποίους κάνετε συναλλαγές. Είναι ενδιαφέρον όμως, πως μέσω αυτών, έχετε περισσότερη έμπνευση και λειτουργείτε πιο αποφασιστικά! Σίγουρα θα παίξει ρόλο η αξιόλογη επιλογή των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και μπορείτε να είστε αρκετά δυναμικοί κοντά τους, υλοποιώντας σχέδια ή ένα ταλέντο σας. Προσέχετε όμως, γιατί ενδέχεται να σας παρασύρει ο συνεργάτης με τον δικό του τρόπο λειτουργίας.

Στην αισθηματική σας ζωή, η σχέση που ήδη υπάρχει γίνεται πιο σοβαρή και σταθεροποιείται. Αν μάλιστα έχετε περάσει το πρώτο διάστημα της αναζήτησης και της επιβεβαίωσης, θα αναπτύξετε συναισθήματα, γεμάτα πάθος που θα ανανεώνει εσάς και την ίδια την σχέση. Υπάρχει πιθανότητα, αν συντελεί το ατομικό σας ωροσκόπιο, να την επισημοποιήσετε. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, πολύ πιθανόν να αναζωπυρωθεί η σχέση.

Λέων

Μία ακόμη φορά το κέντρο βάρους πέφτει στις υποχρεώσεις σας. Σας αρέσει να δουλεύετε λιγότερο από όσο δουλεύετε αυτή την περίοδο, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο να μοιράσετε την ευθύνη των εργασιών σας σε τρίτους. Κατά συνέπεια, επιδίδεστε περισσότερο από επιμονή παρά από μεράκι, αλλά έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας! Κι αυτό γιατί είναι δυνατόν, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλετε, να αναγνωριστείτε και να διακριθείτε. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει λοιπόν, ειδικά στις νέες ιδέες αυτής της εποχής, αλλά και στην αποφασιστικότητα να δώσετε μία μάχη προκειμένου να τελειοποιηθεί το έργο σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να σας προβληματίσει, αν είστε παντρεμένοι. Μία απρόοπτη γνωριμία, μπορεί να ταράξει τα «λιμνάζοντα νερά» της προσωπικής σας ζωής.

Παρθένος

Όμορφη περίοδος για σχέσεις και για μία δημιουργική φάση στη ζωή σας. Το σημαντικό είναι πως μοιάζει με διασκέδαση ό,τι αναλάβετε αυτή την εποχή. Το έργο θα αναπτυχθεί μέσω του ταλέντου σας και μέσω της προσωπικής σας «πινελιάς». Ενδέχεται να αποφασίσετε να ρισκάρετε λίγο, επενδύοντας αρκετά χρήματα για να φθάσετε στην αναγνώριση και την επιβράβευση. Επειδή θα είστε επιμελείς και σχολαστικοί, θα ωφεληθείτε τελικά.

Στην αισθηματική σας ζωή, είστε έτοιμοι για μία μακροχρόνια σχέση. Αν και ως τώρα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, μην αποθαρρύνεστε. Είστε γοητευτικοί και σας ασκούν γοητεία, ενδιαφέροντες άνθρωποι, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο για σας. Με το παιδί σας, αναπτύσσονται ισχυροί δεσμοί, κυρίως αν έχετε ένα κοινό χόμπι.

Ζυγός

Σημαντική η φάση στη ζωή σας, αφού τα γεγονότα που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη, είναι γεγονότα που παρέχουν δυνατότητα εξέλιξης. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως η οικογένεια θα είναι η βάση σας. Λειτουργώντας με γνώμονα τις οικογενειακές καταβολές, την αγάπη και το ενδιαφέρον των οικείων σας, αισθάνεστε πανίσχυροι! Αν και υποβόσκει ένας ανταγωνισμός και μία ζήλια από κάποιο μέλος του οικογενειακού περιβάλλοντος, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βρείτε υποστηρικτές και θα μεγαλουργήσετε! Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία!

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι, πολλά γεγονότα και υποχρεώσεις θα σας ωθήσουν να σκεφθείτε εξ αρχής τις προοπτικές του κοινού έργου με τον/την σύντροφό σας. Αν η ερωτική σας ζωή έχει ατονήσει, ας μην την παραμελείτε άλλο! Χαρίστε όμορφες στιγμές και ξεχάστε για λίγο τις υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, κυρίως στα πλαίσια της επικοινωνίας και των προσωπικών επαφών. Συναντήσεις αρκετές, σας προσδίδουν μαχητική στάση και υποστηρίζετε με πάθος τις απόψεις σας. Ίσως φανείτε λίγο υπερβολικοί και εγωιστές όμως. Αν έχετε περισσότερες γνώσεις ή μεγαλύτερη εμπειρία από τους άλλους, χαμηλώστε λίγο τους τόνους. Είναι πιθανόν να έχετε δίκιο, αλλά δεν χρειάζεται να το τονίζετε, γιατί θα κόψετε γέφυρες επικοινωνίας. Αν το επάγγελμά σας έχει σχέση με συναλλαγές, θα είστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις.

Στην αισθηματική σας ζωή, το πάθος πρωτοστατεί και γίνεται τρόπος επικοινωνίας. Θα σας αρέσει να διεκδικήσετε τον άνθρωπό σας και θα είστε κτητικοί ή και εριστικοί. Παράλληλα, θα επιδιώξετε να ελέγχετε τις κινήσεις του, έχοντας στενή επαφή με ό,τι κάνει. Καλύτερα θα ήταν να διατηρείτε ένα επίπεδο εμπιστοσύνης στη σχέση σας.

Τοξότης

Το κέντρο βάρους είναι ακόμη μία φορά στα οικονομικά σας. Γίνεστε αρκετά επίμονοι και αυτό δεν είναι πάντα θετικό για σας. Φυσικά, διανύετε μία ενδιαφέρουσα περίοδο κατά την οποία θα μπορείτε να υλοποιήσετε ιδέες και σχέδια. Θα κάνετε αξιόλογες κινήσεις προς όφελός σας και ίσως φανείτε –κάποιοι από εσάς- επικεντρωμένοι μόνο στο χρήμα. Η επιμονή σας είναι σημαντική για να ολοκληρώσετε ένα έργο, ωστόσο, θα σας εξυπηρετούσε να αξιολογείτε και να επιλέγετε αυτό που κάνετε. Χρήματα μπορούν να έρθουν λοιπόν, αλλά διατηρήστε την ποιότητά σας και μειώσετε το άγχος.

Στην αισθηματική σας ζωή, είστε αρκετά απόλυτοι και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, γίνεται επίμονο και κτητικό. Σας αρέσει να κυριαρχείτε στο ταίρι σας, γιατί αισθάνεστε ανασφάλεια αν λειτουργείτε πιο ελεύθερα. Η ελευθερία όμως θα διατηρήσει την ποιότητα στη σχέση και αυτό…ας μην το ξεχνάτε!

Αιγόκερως

Με πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας και τον Κρόνο πλέον, φαίνεται πως είστε αρκετά ενισχυμένοι αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να προχωρήσετε σε σχέδια που ήδη έχουν προγραμματιστεί και να δώσετε την μάχη για να υλοποιηθούν. Τα οφέλη είναι δική σας επιλογή. Θα φανείτε αρκετά δυναμικοί, απόλυτοι και συγκεντρωτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στο περιβάλλον σας. Ωστόσο, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να αποδείξετε τις ικανότητές σας.

Στην προσωπική σας ζωή, θα είναι δύσκολο να σας ακολουθήσει ένας σύντροφος δυναμικός. Κι αυτό, γιατί εσείς θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο στη σχέση. Αν έχετε πλάι σας έναν άνθρωπο υποχωρητικό και χαμηλών τόνων, η σχέση θα διατηρηθεί. Διαφορετικά, θα περάσει μία σοβαρή κρίση.

Υδροχόος

Πολλοί πλανήτες στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, είναι ένα κουραστικό φορτίο για σας. Αλλά λειτουργούν μέσα από έμπνευση και δημιουργικές ιδέες. Επομένως, θα εστιαστείτε στα θετικά τους. Ανακαλύψτε ταλέντα και ικανότητές σας, επιμείνετε στον προγραμματισμό ενός έργου και προσπαθήστε να το οραματιστείτε. Στην συνέχεια, προωθήστε το, για να σας προσφέρει διάκριση και αναγνώριση στον κοινωνικό σας χώρο. Αν στην καριέρα έχετε μία σημαντική θέση, προνοήστε για να θωρακιστείτε απέναντι σε ένα κρυφό αντίπαλο, ή ανταγωνιστή.

Στην προσωπική σας ζωή, η ερωτική έλξη γίνεται ένα όνειρο που μοιάζει ανέφικτο, αλλά εσείς θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να κερδίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε αποφασιστικοί και θα πρέπει να τολμήσετε! Ωστόσο, διατηρήστε κρυφή προς το παρόν, την σχέση που θα δημιουργηθεί. Αν έχετε μία παράλληλη σχέση, θα σας κουράσει αρκετά.

Ιχθείς

Η κοινωνική ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα στηρίξουν τον προσωπικό σας αγώνα. Οι γνωριμίες αυτές θα γίνουν αιτία να είστε συχνά σε εγρήγορση και να οργανωθείτε καλύτερα. Αν έχετε μία κατάρτιση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις γνώσεις. Αν όχι, ενδέχεται να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μία επιπλέον εκπαίδευση. Ξεκαθαρίζοντας με κάποιες νομικές υποθέσεις, οι επαγγελματικές προοπτικές αναπτύσσονται καλύτερα. Στόχοι σας ωθούν να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, συγκεκριμένοι και να υλοποιήσετε τα όνειρα που έχουν υπόσταση και άμεση προώθηση.

Στην αισθηματική σας ζωή, ερωτικό ενδιαφέρον προκύπτει από ένα φιλικό πρόσωπο, καθώς φαίνεστε γοητευτικοί. Μία έντονη σχέση μπορεί να δημιουργηθεί, αλλά θα σας είναι δύσκολο να διευκρινίσετε αν σας ενδιαφέρει ως προοπτική ή παραμένει στα πλαίσια της ερωτικής φιλίας.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486