Color of the Year 2018: 6 street style εμφανίσεις που σου δείχνουν πώς να φορέσεις το Ultra Violet
To Color of the Year 2018 είναι το Ultra Violet και είναι απλά υπέροχο!

Το Color of the Year 2018 σύμφωνα με το Pantone Color Institute είναι το Ultra Violet και πριν καλά-καλά ξεκινήσει η νέα χρονιά, οι influencers και bloggers ξεκίνησαν να «περπατούν» στους δρόμους δείχνοντας τις επιλογές τους.

Το Pantone Color Institute είναι «υπεύθυνο» για τα χρώματα που γίνονται trend κάθε χρόνο και οι σχεδιαστές ακολουθούν πιστά τους χρωματικούς οδηγούς που δίνει καθώς το εμπιστεύονται «τυφλά» και δημιουργούν τα ρούχα τους με βάση τις παλέτες που δίνει το ινστιτούτο.

Το 2018 είναι η χρονιά του Ultra Violet. Πρόκειται για ένα χρώμα περίπλοκο, και παρουσιάζει τα μυστήρια του σύμπαντος και όσα έρχονται στο μέλλον.Είναι ένα χρώμα που πολλές φορές δημιουργείται στο διάστημα και θεωρείται εξαιρετικά «έξυπνο». Με την πρώτη ματιά, θα νομίζεις πως μιλάμε για μοβ ανοιχτό αλλά είναι τελείως διαφορετικό γιατί αν το παρατηρήσεις έχει λίγο ροζ μέσα και μπορεί κάλλιστα να σταθεί «δίπλα» σε άλλα χρώματα, αναβαθμίζοντας κάθε outfit.

Yπόθεση «στυλ»: 6 τολμηροί συνδυασμοί που δε θα σε «εγκαταλείψουν» ποτέ!

Δες πως μπορείς να το φορέσεις!

1. Ultra Violet κοστούμι!

To Ultra Violet κοστούμι θα σε «σώσει» σε πολλές περιπτώσεις! Ακόμα και σε γάμο μπορείς να το βάλεις και να δώσεις μια ξεχωριστή νότα!

2. Ultra Violet πουκάμισο

Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες μπορούν να επενδύσουν σε ένα πουκάμισο στο χρώμα του 2018 και να το φορέσουν σε μια βόλτα ή μια έξοδο με τζιν!

3. Ultra Violet και λιλά

Το Ultra Violet ανήκει στην οικογένεια των μοβ και μπορείς να βρεις ένα λιλά, ρομαντικό φόρεμα και να επενδύσεις σε μπότες ή μποτάκια στο χρώμα του 2018 και να κάνεις statement!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;