Survivor 2018: Ο Γουίλι δίνει την πιο
Α ρε Γουίλι...

Τι “σοφία” που απέκτησε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισε να δώσει με τον δικό τους τρόπο ο Γουίλι Καλβουρτζής στους νέους παίκτες του Survivor 2018!

Μπορεί η δική του συμμετοχή να ήταν σύντομη πέρσι, όμως σίγουρα έμαθε ένα- δυο πράγματα που οφείλει να μοιραστεί με τη νέα “φουρνιά”.

Συγκεκριμένα; Πως να κλέβουν ψωμιά…

Survivor 2018: ΚΙ ΟΜΩΣ, αυτή είναι η διάσημη Ελληνίδα που αρχικά θα παρουσίαζε το παιχνίδι! (video)

Η χιουμοριστική του ανάρτηση στο Instagram αναφέρει:

“Καλό ταξίδι στα παιδιά που σε λίγες μέρες φεύγουν για Άγιο Δομήνικο. Το μάθημα που πηρα αυτές τις λίγες μέρες που έκατσα είναι ότι τα αποθέματα ψυχής είναι ποιο σημαντικά από τα σωματικά. Να ειναι ταπεινοί και συγχρόνως ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να έμαθαν από τα δικά μας λάθη και να μην τα επαναλάβουν γιατί ο κόσμος είναι δύσκολο κοινό και θελει προσπάθεια για να τον κερδίσεις. Όπως είπα και παλιότερα “ζήστε το” γιατί είναι once in a life time experience… P.s. Για να πάτε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το Όλο ευθεία πρώτη στροφή δεξιά και συνεχίστε ευθεία.. μετά! αστειεύομαι”

Δείτε και την φωτογραφία που ανέβασε:

 

Καλό ταξίδι στα παιδιά που σε λίγες μέρες φεύγουν για Άγιο Δομήνικο. Το μάθημα που πηρα αυτές τις λίγες μέρες που έκατσα είναι ότι τα αποθέματα ψυχής είναι ποιο σημαντικά από τα σωματικά. Να ειναι ταπεινοί και συγχρόνως ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να έμαθαν από τα δικά μας λάθη και να μην τα επαναλάβουν γιατί ο κόσμος είναι δύσκολο κοινό και θελει προσπάθεια για να τον κερδίσεις. Όπως είπα και παλιότερα “ζήστε το” γιατί είναι once in a life time experience.. ???. P.s. Για να πάτε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το Όλο ευθεία πρώτη στροφή δεξιά και συνεχίστε ευθεία.. μετά ?↗️?↪️?? «αστειεύομαι ??» #survivorgr#survivor#survivor2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Willy Kal (@willakos) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
48'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
3'
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
ΤΕΛ
60 - 69
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;