MEGA: Νέο δελτίο ειδήσεων μετέδωσαν οι εργαζόμενοι μετά από 16 μήνες
MEGA: 420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους!

Μετά την είδηση για οριστικό κλείσιμο του MEGA, το “Μεγάλο Κανάλι” όπως ήταν (άλλοτε) γνωστό, μετέδωσε έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

Δεκαέξι ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων από το κανάλι. Όμως οι 420 εργαζόμενοι, που παραμένουν απλήρωτοι για 2 χρόνια, έβγαλαν ένα έκτακτο δελτίο, για να διαμαρτυρηθούν για το οριστικό κλείσιμο του καναλιού, κατόπιν απόφασης των μετόχων του.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει οι εργαζόμενοι από όλα τα κλιμάκια, δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί, για επαναλειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, δέχτηκαν αναπάντεχο χτύπημα όταν έμαθαν ότι οι μέτοχοι δεν κατέθεσαν καν φάκελο στο ΕΣΡ για την τηλεοπτική άδεια. Έτσι μοιραία το MEGA κλείνει!

Όπως έχει εξάλλου όριστεί από τον αντιπρόεδρο του ΕΣΡ, κ. Ροδόλφο Μορώνη, τα κανάλια που δεν κατέθεσαν φάκελο μέχρι το τέλος τις προθεσμίας, θα σταματήσουν να εκπέμπουν στα τέλη του επόμενου μήνα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν σχετικά με το θέμα, οι 420 εργαζόμενοι του σταθμού λέει τα εξής:

«Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο».

Δείτε και το βίντεο από το νέο δελτίο ειδήσεων:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;