KPop: Ήξερες πως η Νότια Κορέα «παράγει» superstar; Αυτή είναι η μουσική τους!
Η KPop ίσως είναι το νέο είδος μουσικής που αναζητούσες!

Kpop: Μια λέξη, η οποία «αιωρείται» καιρό στον αέρα αλλά αρχίζει και πέρνει τεράστιες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό εξαιτίας ενός συγκροτήματος. των BTS.

Στην Ελλάδα νιώσαμε σο πετσί μας τη έννοια της ΚPop, αφού το τραγούδι «Gangnam Style» του PSY έπαιζε παντού και για αρκετό καιρό, οπότε μόλις τώρα έμαθες πως άκουγες KPop χωρίς καν να ξέρεις την ονομασία του είδους.

Η ΚPop είναι η μουσική από τη Νότια Κορέα και συνδυάζει μουσικές όπως την ποπ, τη ροκ, τη r’n’b. Μπορεί να προέρχεται από τη Νότια Κορέα, αλλά στα τραγούδια υπάρχουν και αγγλικοί στίχοι ή λέξεις και αυτό βοηθά τους φαν σε όλον τον κόσμο να καταλαβαίνουν τα τραγούδια (και πίστεψε με είναι πολλοί). Αν δεις ένα βίντεο κλιπ κάποιου συγκροτήματος, θα γελάσεις με τις κινήσεις, τις υπερβολές στα λάγνα βλέμματα των τραγουδιστών και ίσως σχολιάσεις έντονα τις στιλιστικές επιλογές των συγκροτημάτων.

Κορίτσια και αγόρια δημιουργούν συγκροτήματα, ντύνονται με ότι πιο περίεργο μπορεί να φανταστείς και δημιουργούν βίντεο κλιπ υπερπαραγωγές, που κάνουν το γύρο του κόσμου και χαίρουν απίστευτης αντιμετώπισης. Ένα τελευταίο παράδειγμα λατρείας, είναι το συγκρότημα BTS εμφανίστηκε στην εκπομπή Ellen De Generes και τα κορίτσια ούρλιαζαν δίχως αύριο!

Οι ΒTS θεωρούνται superstars αυτή τη στιγμή και έχουν καταφέρει να εκθρονίσουν από τα charts μέχρι και την Taylor Swift, γιατί διαθέτουν κάτι διαφορετικό που ίσως χρειάζεται αυτή τη στιγμή η παγκόσμια βιομηχανία. Φρέσκα πρόσωπα, απίστευτες χορευτικές κινήσεις και σχετικά δεμένη ομάδα είναι οι BTS και οι θαυμαστές του έχουν όνομα και μάλιστα απειλητικό ,« ARMY» και διαρκώς αυξάνεται! Αν θες να τους ακούσεις, βάλε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις.

Η ΚPop είναι λίγο μυστήριο γιατί μπορεί κάλλιστα να αγγίξει τα όρια του cult αλλά παράλληλα έχει φρέσκο ήχο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα σε όσους την ακούν. Πάντως, δεν έχει μέση λύση! Ή είσαι hater ή θα ακούς πιστά! Η επιλογή δική σου!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 4 
 0 
 0 
 0 
 0