Είσαι snowboard lover; Πάρε τη σανίδα σου και ταξίδεψε σε αυτά τα μέρη!

Από Alexandra Katsampiri 11 Ιανουαρίου 2018

Το snowboard παίρνει άλλες διαστάσεις σε αυτά τα μέρη!

Το snowboard είναι ένα χόμπι το οποίο τα τελευταία χρόνια «βλέπει» τους θαυμαστές του να αυξάνονται, αλλά η πλειοψηφία που του δίνει ιδιαίτερη αγάπη είναι οι άνδρες ενώ οι γυναίκες προτιμούν να πίνουν ζεστή σοκολάτα σε κάποιο σαλέ και να τους βλέπουν να πέφτουν με τα μούτρα στο χιόνι!

Το snowboard είναι Ολυμπιακό άθλημα και Παραολυμπιακό και συνδυάζει το σκι, το σερφ και το skateboard. Ξεκίνησε να γίνεται γνωστό της δεκαετία του ’60 και υπεύθυνος για τη «δημιουργία» του ήταν ο μηχανικός  Sherman Poppen, ο οποίος αρχικά το ξεκίνησε για τις δυο του κόρες.

Δες τους 4 πιο ΦΘΗΝΟΥΣ προορισμούς στον κόσμο! Ακόμα να κλείσεις εισιτήριο;

Αν είσαι snowboard lover σίγουρα θα ξέρεις (έστω ονομαστικά) τα στιλ του, αν όχι είναι αυτά:

  • Jibbing
  • Freeriding
  • Freestyle
  • Slopestyle
  • Big Air
  • Half-pipe
  • Boardercross
  • Snowboard Racing

Σίγουρα θα έχεις δει πως στην Ελλάδα υπάρχουν πανέμορφα μέρη, στα οποία μπορείς να δοκιμάσεις τις τεχνικές σου ή ακόμη και να εκπαιδευτείς στο snowboard, αλλά υπάρχουν κάποιες περιοχές στο εξωτερικό που έχουν δημιουργήσει ολόκληρες πίστες και υπόσχονται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αξέχαστες εμπειρίες.

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί κίνδυνοι όταν κάποιος ασχολείται με το snowboard, γιατί θεωρείται extreme άθλημα. Πάντα πρέπει να φροντίζεις να έχεις μια σωστή θερμοκρασία στο σώμα σου γιατί το χιόνι και το κρύο δεν είναι εύκολες συνθήκες, να κάνεις διατάσεις πριν ανέβεις στη σανίδα σου, να προσέχεις για εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μπροστά σου και να μη δοκιμάζεις περίεργους ελιγμούς αν είσαι μόνος σου γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού.

Όταν ξεκινήσεις να ασχολείσαι πιο ενεργά με το snowboard να ξέρεις πως θα βρεις super cool gadgets στην αγορά που θα σε κάνουν δείχνει πιο επαγγελματίας και φυσικά πως έχεις στιλ ενώ η costume mad σανίδα θα είναι το must που πρέπει να αποκτήσεις!

Αυτά είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς! 

1.Mammoth Mountain , Η.Π.Α

2. Davos , Σουηδία

3.Verbier , Σουηδία

4.Serre Chevalier , Γαλλία

5.St Anton , Αυστρία

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486