Αμερική: Οι 5 καλύτερες πόλεις του 2018 για αναζήτηση εργασίας

Από Alexandra Katsampiri 11 Ιανουαρίου 2018

Το πόρισμα «βγήκε» και αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για αναζήτηση εργασίας

Αν η Αμερική ήταν πάντα μέσα στο μυαλό ως η χώρα που θα ήθελες να εργαστείς και έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση εργασίας, τότε πρέπει να δεις ποιες είναι οι πόλεις που προσφέρουν άμεση δουλειά για το 2018.

Η Αμερική θεωρείται πως είναι η «γη» των ευκαιριών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να αφήσουν τη χώρα τους και να μεταναστεύσουν στη χώρα για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον ή να συλλέξουν επαγγελματικές εμπειρίες με σκοπό να επιστρέψουν στη χώρα τους και να τις μεταλαμπαδεύσουν στους νεότερους ή αν αποκτήσουν μια καλύτερη θέση.

Η αλήθεια πως αν δεν έχεις καταφέρει να βρεθείς σε κάποια πολιτεία της Αμερικής, πρέπει να το κάνεις ASAP, γιατί θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια μοναδική δυνατότητα στον εαυτό σου να γνωρίσει κάτι τελείως διαφορετικό και είναι κυριολεκτικά μια εμπειρία ζωής. Βέβαια, όταν μιλάμε για δουλειά τα πράγματα αλλάζουν. Αν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις τελικά τον μακρύ δρόμο προς τα εκεί καλό θα ήταν να εξοπλιστείς με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, να κάνεις τις σωστές αναζητήσεις και να μιλήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι θα σε παραπέμψουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

7 νόμοι στην Αμερική που δεν θα πιστεύεις ότι υπάρχουν!

Μη ξεχνάς πως είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστείς  ψυχολογικά, να ενημερωθείς για τα δικαιώματα σου στο κομμάτι της εργασίας αλλά και για άλλα πράγματα όπως τον τομέα της υγείας (άνθρωπος είσαι δε ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί) και εννοείται να «ξεσκονίσεις» τα αγγλικά για να είσαι super ready και να μην έχεις κανέναν ανάγκη!

Αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να δεις αν σε ενδιαφέρει!

1.Χονολουλού ,Χαβάη

Οι τομείς που χρειάζονται κάλυψη θέσεων: νομική, αρχιτεκτονική, τουρισμό, εκπαίδευση

2.Ουασάου, Ουινσκόνσιν, 

Οι τομείς που χρειάζονται κάλυψη θέσεων:λογιστική, ιατρική, μεταφορές, πωλήσεις

3. Μινιάπολις, Μινεσότα

Οι τομείς που χρειάζονται κάλυψη θέσεων: διατροφή, e-commerce, τουρισμός, κατασκευαστικός τομέας

4.Κολούμπια Μιζούρι

Οι τομείς που χρειάζονται κάλυψη θέσεων: πωλήσεις, τεχνολογία, κυβερνητικές εργασίες

5.Φάργκο, Νότια Ντακότα

Οι τομείς που χρειάζονται κάλυψη θέσεων:φυσιοθεραπεία, κατασκευαστικός τομέας, οικονομικά, υγεία