5 τρόποι για να βελτιώσεις το «κυνήγι» αναζήτησης και να βρεις τη δουλειά που θες!
Οι τρόποι για να βρεις δουλειά είναι απλοί!

Δε θέλει κόπο αλλά τρόπο για να βρεις δουλειά και τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο απλά όταν καθίσεις κάτω και αρχίσεις να σκέφτεσαι τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς στον τομέα εργασίας.

Μπορεί οι καταστάσεις να φαίνονται λίγο…ζόρικες, αλλά όταν καταφέρεις να βελτιώσεις τον τρόπο αναζήτησης στο φλέγον ζήτημα «εργασία», τότε ίσως δεις τους κόπους να λαμβάνουν μια μικρή αναγνωρισιμότητα!

5 λάθη που όλοι κάνουν στην συνέντευξη για τη δουλειά!

Στην εποχή της τεχνολογίας, έχεις καταλάβει, πως όλα γίνονται διαδικτυακά. Το online dating είναι καθημερινή συνήθεια, τα social media η πρώτη πηγή ενημέρωσης και ο τρόπος εύρεσης δουλειάς γίνεται στέλνοντας βιογραφικά σε διάφορες επιχειρήσεις του ενδιαφέροντος σου.

Αν είσαι και εσύ από τα άτομα που αναζητούν καθημερινά εργασία μέσω διαδικτύου, πρέπει να ακολουθήσεις τους παρακάτω τρόπους για να βελτιώσεις την αναζήτηση σου!

1.Ξεκίνα να χρησιμοποιείς το LinkedIn

Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορείς να «συνδεθείς» με άτομα που βρίσκονται σε επιχειρήσεις και με τα κατάλληλα keywords έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ανά πάσα στιγμή αν κάποιος αναζητά προσωπικό

2.Μη φοβάσαι να στείλεις βιογραφικό σε εταιρείες που αναζητούν άλλη ειδικότητα από αυτή που ήδη έχεις

Πολλές φορές μια εταιρεία μπορεί να ψάχνει κάτι συγκεκριμένο αλλά δε χάνεις να στείλεις το βιογραφικό, γιατί κρατούν αρχείο και ξαφνικά μπορεί να ανοίξει θέση που να σε αφορά

3.Μη γράφεις στη μπάρα αναζήτησης μόνο τη λέξη δουλειά ή αγγελίες

Χρησιμοποίησε πολλά keywords (λέξεις κλειδιά) γιατί πολλές φορές μπορεί να σου δείξει στην αναζήτηση εταιρείες που έχουν εσωτερικές αγγελίες και χρησιμοποιούν ιδιότητες στους τίτλους. Βάλε λέξεις όπως το επάγγελμα σου, περιοχές, κ.α

4.Μη ξεχνάς τα social media

Στα social media, πολλές φορές δημοσιεύονται αγγελίες που αφορούν μεγάλη μερίδα του κόσμου. Τσέκαρε το Instagram, το Facebook και το Twitter γράφοντας τα ονόματα εταιρειών ή απλά κάνε browsing στο περιεχόμενο.

5.Το τηλέφωνο μπορεί να γίνει σύμμαχος

Ναι μεν βρισκόμαστε στην εποχή που όλα γίνονται μέσω ενός υπολογιστή, αλλά πολλές εταιρείες έχουν διαθέσιμο on line το τηλέφωνο τους. Οπότε, στείλε το βιογραφικό σου, σήκωσε το ακουστικό, κάνε την προσωπική επαφή και δεν αποκλείεται να σε καλέσουν την επόμενη μέρα!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;