Olivia Nova: Μία ακόμα 20χρονη πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή!
Olivia Nova: Ακόμα ένα "θύμα" στη βιομηχανία του πορνό!

Η Olivia Nova ήταν μία 20 ετών πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών με καταγωγή από τη Μινεσότα. Ο θάνατός της έχει συγκλονίσει τη βιομηχανία παραγωγής ταινιών πορνό, καθώς δεν ήταν το πρώτο “θύμα”, αλλά το τέταρτο περιστατικό θανάτου νεαρής πρωταγωνίστριας μέσα σε μόλις δύο μήνες. Προηγήθηκαν οι αιφνίδιοι θάνατοι των Yurizan Beltran, August Ames και Shyla Stylez.

Πρώτος ήρθε ο θάνατος της Yurizan Beltran από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ ακολούθησε η αυτοκτονία της August Ames, όπως  και ο θάνατο της Shyla Stylez μόλις τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους 2017.

Ο τέταρτος θάνατος στον ίδιο “χώρο” προκαλέι σοκ όπως και πολλά ερωτηματικά καθώς η Olivia Nova ήταν μόλις 20 χρονών. Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου στην οποία και εργαζόταν η κοπέλα, την LA Direct Models.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκες εντοπίστηκε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Λας Βέγκας, ενώ τα αίτια και οι συνθηκές του θανάτου της δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας αφού αναμένεται ακόμα το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η Olivia Nova είχε ξεκινήσει την καριέρα της σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 12 ετών, όταν εργαζόταν ως μοντέλο. Ενώ στη βιομηχανία της παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου είχε εργαζόταν εδώ και μόλις ένα χρόνο.

Σημαντικό στοιχείο που αναφέρει η Dailymail, είναι πως ο σύντροφος της κοπέλας είχε αυτοκτονήσει ένα χρόνο νωρίτερα.

Επίσης, όπως μπορεί κανείς να δει στο λογαριασμό που είχε στο Twitter η Olivia Nova, είχε περάσει τα Χριστούγεννα μόνη. Μπορεί σαν γεγονός να μην έχει κάποια σχέση με τον θάνατό της, πάντως οφείλει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;