10 ταινίες τρόμου που θα σου προκαλέσουν...αϋπνίες!
Φτιάξε ποπ κορν και νιώσε τον τρόμο να σε κυριεύει!

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα όταν γυρνάς σπίτι σου έπειτα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή στη σχολή ή και από τα δυο, και κάνεις ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσεις.

Μετά τη χαλάρωση, φυσικά θες να κάνεις κάτι για να απασχολήσει το μυαλό σου και να χουχουλιάσεις στον καναπέ σου ή το κρεββάτι σου με σκοπό κάποια στιγμή να κοιμηθείς. Η άμεση λύση είναι να βάλεις στον υπολογιστή σου ή στην τηλεόραση σου μια ταινία. Έλα όμως που δε ξέρεις ποια! Και ξαφνικά αρχίζουν τα δύσκολα!

Κοίτα, η αλήθεια είναι πως όντως οι επιλογές μπορεί να είναι άπειρες αλλά δυστυχώς δεν είναι όλες οι ταινίες άξιες για να καλύψουν τα γούστα σου και τις εκάστοτε ορέξεις σου και πρέπει να προσέξεις γιατί αν λατρεύεις τις ταινίες τρόμου, υπάρχουν ορισμένες που θα προκαλέσουν τέτοιο άγχος και τρόμο που σίγουρα θα σε αποτρέψουν από το να βρεθείς με τον καλό σου φίλο Μορφέα και να σε παρασύρει στην αέρινη αγκαλιά του.

5 ταινίες για εσένα που σου αρέσει η Ψυχολογία

Σίγουρα κάποιες μπορεί να αποδειχτούν χαζο-ταινίες που απλά το εξώφυλλο και κάποια εφέ να σε τρομάζουν, αλλά γιατί να το ρισκάρεις ειδικά αν η κούραση διαπερνά όλο σου το κορμί!

1.Orphan

Κάτι δεν πάει καλά με την Έσθερ. Η τραγωδία φαίνεται να ακολουθεί την 9χρονη Έσθερ. Έμεινε ορφανή στη Ρωσία όπου γεννήθηκε. Τα μέλη της προηγούμενης οικογένειας που την είχε υιοθετήσει πέθαναν σε μια πυρκαγιά από την οποία μόνο εκείνη γλίτωσε. Τώρα την υιοθέτησε η οικογένεια Κόλμαν και η ζωή είναι ωραία. Μέχρι που ένας συμμαθητής της έχει μια θανατηφόρα πτώση, μέχρι που μια καλόγρια ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου και μέχρι που η νέα μητέρα της Έσθερ αναρωτιέται αν η πυρκαγιά ήταν όντως ατύχημα. Από την Dark Castle Productions έρχεται η ιστορία της φαινομενικά αγγελικής Έσθερ, φέρνοντας ασύλληπτες νέες διαστροφές στην έννοια του ψυχολογικού θρίλερ και καθηλώνοντας το κοινό μέσα από έναν κύκλο μυστηρίου, υποψίας και τρόμου. Δε θα ξεχάσετε ποτέ την Έσθερ. Τόσο γλυκιά. Τόσο έξυπνη. Τόσο δημιουργική. Τόσο διεστραμμένη.

2.The ring

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μια περίεργη βιντεοκασέτα περιέχει περίεργες εικόνες τρόμου και φρίκης, ανεξήγητες για τον θεατή.
Μόλις αυτή η κασέτα παιχτεί ακολουθεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα προβλέποντας ότι θα πεθάνεις μετά από επτά μέρες.
Μετά το τελευταίο θύμα, η δημοσιογράφος Rachel Keller αποφασίζει να δώσει μια εξήγηση σε αυτά τα παράξενα συμβάντα.
Θα τολμήσει να δει αυτή τη βιντεοκασέτα.
Έχοντας μόνο επτά μέρες ζωής αρχίζει έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψει τι σημαίνουν οι περίεργες εικόνες που αυτή περιέχει.
Όμως, τυχαία την κασέτα τη βλέπει και ο μικρός γιος της.
Τα τηλεφωνήματα δεν αργούν να έρθουν και η Rachel μπαίνει αργά αλλά σταθερά σε έναν εφιαλτικό κόσμο…

3.Sinister

Το εύρημα ενός βίντεο βοηθά έναν αστυνομικό μυθιστοριογράφο να συνειδητοποιήσει πως και γιατί μια οικογένεια δολοφονήθηκε στο νέο του σπίτι, αν και οι ανακαλύψεις του έβαλαν ολόκληρη την οικογένειά του στην πορεία μιας υπερφυσικής οντότητας.

4.Sinister 2

Την επόμενη των τρομερών γεγονότων (της πρώτης ταινίας), μια υπερπροστατευτική μητέρα και οι 9χρονοι δίδυμοι γιοι της βρίσκονται σε ένα επαρχιακό σπίτι. Σε αυτό όμως κατοικεί και ο Μπουχγκούλ, το δαιμονικό πνεύμα που σκορπάει τον τρόμο.

5.Insidious

O Τζος (Πάτρικ Γουίλσον) και η Ρενέ (Ρόουζ Μπερν) έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία παιδιά. Όταν η τραγωδία θα χτυπήσει το μικρό τους γιο, ο Τζος και η Ρενέ αρχίζουν να βιώνουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά..

6.The Babadook

Έξι χρόνια μετά τον βίαιο θάνατο του συζύγου της, η Αμέλια παλεύει να συνετίσει τον εκτός ελέγχου 6χρονο γιο της, Σάμουελ, έναν γιο που της είναι δύσκολο να αγαπήσει. Τα όνειρα του μικρού είναι κατακτημένα από ένα τέρας, το οποίο πιστεύει ότι θα έρθει για να σκοτώσει και τους δύο. Όταν ένα βιβλίο με τίτλο Κύριος Μπαμπαντούκ εμφανίζεται στο σπίτι, ο Σάμουελ είναι πλέον πεπεισμένος ότι αυτός είναι το τέρας που θα έρθει. Αλλά τώρα και η Αμέλια βλέπει περίεργα πράγματα και πλέον πιστεύει ότι όσα έλεγε ο γιος της μπορεί και να είναι η τρομακτική αλήθεια.

7.OUIJA – Origin of Evil

Ποτέ δεν ήταν απλώς ένα παιχνίδι… Μετά από την επιτυχία του μεταφυσικού θρίλερ του 2014, το κοινό τώρα, μεταφέρεται, πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες του 1967, όπου μια χήρα με τα δύο κορίτσια της πραγματοποιούν «συνεδρίες» επίκλησης πνευμάτων προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τους εύπιστους πελάτες που προστρέχουν σε εκείνες για παρηγοριά. Πολύ γρήγορα, όμως, αυτό που ξεκίνησε ως αθώα εξαπάτηση του αφελούς κόσμου εξελίσσεται, μετά την προσθήκη της χρήσης στις συνεδρίες ενός πίνακα Ouija, σε κάτι τόσο τρομακτικό που υπερβαίνει ακόμα και τους πιο δυστοπικούς εφιάλτες. Η μικρή κόρη καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα και όλη η οικογένεια προσπαθεί να την σώσει και να σωθεί. Η δύναμη του κακού, όμως, είναι πολύ μεγάλη και ο άλλος κόσμος ζητάει ανελέητα «νέο αίμα».

8. Anabelle

Η όμορφη vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Άναμπελ δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Άναμπελ, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά.

9. It comes at night

Ένας άνδρας με την οικογένειά του βρίσκονται ασφαλείς μέσα σε ένα έρημο σπίτι καθώς μια υπερφυσική απειλή τρομοκρατεί τον κόσμο. Σύντομα όμως θα τεθούν σε κίνδυνο όταν μια απελπισμένη νεαρή οικογένεια φτάνει αναζητώντας καταφύγιο.

10.Ju-On

Το Ju On είναι η κατάρα που γεννιέται από την οργή ενός ανθρώπου που πεθαίνει, ενώ το μίσος βράζει ακόμα στην ψυχή του. Το βασανισμένο πνεύμα διεισδύει σε όποιον συναντήσει κι εξαπλώνεται σαν ιός.
Ο Takeo δολοφόνησε τη σύζυγό του Kayako, όταν ανακάλυψε από το ημερολόγιό της ότι είχε παράνομο δεσμό. Σκότωσε επίσης το γιο του, Toshio , και μια μαύρη γάτα. Η οργή ​​και η θλίψη δημιούργησε μια κατάρα. Όποιος μπαίνει σε αυτό το σπίτι, ή ακόμη και εκείνοι που τους συνδέει εξαπλώνεται σταδιακά και επώδυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 1 
 2 
 1 
 0