Rafflesia Arnoldii: Η Google «τιμά» ένα φυτό που δημιουργεί κάτι μοναδικό! Μάθε τι! (video)
Το Rafflesia arnoldii είναι το doodle της Google που όλοι αναζητούν!

Η Google κατά καιρούς «τιμά» διάφορα πράγματα ή ανθρώπους αλλά αυτή τη φορά επέλεξε ένα φυτό να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της και όλοι αναρωτιούνται τι σημαίνει! Αν και εσύ είσαι από αυτούς που πάντα κοιτούν τα doodle της Google καλό θα είναι να διαβάσεις παρακάτω για το φυτό που μέχρι στιγμής είναι μεγάλο trend στο διαδίκτυο και όλοι απορούν για την προέλευση του.

Το Rafflesia arnoldii είναι ένα σπάνιο φυτό genus Rafflesia και κατέχει τον τίτλο του μεγαλύτερου άνθους στον κόσμο παρά το γεγονός πως υπάρχουν άλλα που ίσως το ξεπερνούν αλλά η ιδιομορφία του είναι μοναδική και για πολλούς τρομακτική!

Το συναντάμε στη Νοτιοανατολική Ασία και το μέγεθος του μπορεί να φτάσει το ένα μέτρο και το βάρος του τα 11 κιλά. Το φυτό Rafflesia arnoldii εισχωρεί στις ρίζες άλλων φυτών διότι το ίδιο δεν διαθέτει ρίζες, μίσχο αλλά ούτε και φύλλα.

Επίσης το Rafflesia arnoldii είναι ένα από τα τρία εθνικά λουλούδια στην Ινδονησία, τα άλλα δύο είναι το white jasmine και το moon orchid.

Το φυτό Rafflesia arnoldii  ζυγίζει μέχρι 10 κιλά, και διαθέτει μια  μυρωδιά του παραπέμπει σε σάπια σάρκα.

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;