Αν δε γνωρίζεις ποιες είναι οι πρωτεύουσες της μόδας...θα μάθεις τώρα!
Είτε αγαπάς τη μόδα είτε όχι καλό είναι να ξέρεις ποιες είναι οι απόλυτες πρωτεύουσες!

Οι πρωτεύουσες της μόδας μόνο εντυπωσιακές μπορούν να είναι και να ξέρεις πως όταν μιλάμε για μόδα δεν αναφερόμαστε μόνο στα ρούχα και στα παπούτσια, αλλά στην τέχνη και σε ότι νέο ”κυκλοφορεί” στον άγνωστο τούτο κόσμο!

Η μόδα είναι τρόπος ζωής όπου ο καθένας ορίζει και δημιουργεί όπως θέλει χωρίς λογοκρισία και παρεμπόδιση έκφρασης συναισθημάτων και να ξέρεις πως μπορεί να ζητωκραυγάζεις παντού πως δε σε νοιάζει η μόδα, αλλά ότι επιλέγεις στην καθημερινότητα σου να φορέσεις επιλέχθηκε για εσένα εν αγνοία σου από ανθρώπους της μόδας!

Οι σπουδαιότερες fashion capitals του κόσμου είναι τέσσερις αλλά συνεχώς αναπτύσσονται και άλλες χώρες στο κομμάτι της μόδας, ενώ και η Αθήνα αλλά και άλλες πανέμορφες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι ιδιαίτερο καθώς έχουν ξεκινήσει να δείχνουν το «καλό» τους πρόσωπο στον κόσμο της μόδας.

  • Πρώτη στάση

Η Νέα Υόρκη, δικαίως κατέχει τον τίτλο της πρώτης fashion capital του πλανήτη αφού διαθέτει τους περισσότερους σχεδιαστές στον κόσμο, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους αυτούς λόγω των αξιοθέατων που διαθέτει όπως το Statue of Liberty, το Broadway  και φυσικά τα αμέτρητα καταστήματα που βρίσκονται σε κάθε γωνιά και θυμίζουν χώρες της Ασίας, των Βαλκανίων και της Αφρικής.

Στη Νέα Υόρκη το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ έντονο διότι τα μισά restaurant είναι κρατούν τις ελληνικές παραδόσεις ενώ δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές που στις καλοκαιρινές τους κολεξιόν ερπιλέγουν να δημιουργήσουν φορέματα που θυμίζουν αρχαίες ελληνίδες θεές.

  • Δεύτερη στάση

Το Mιλάνο θεωρείται η  απόλυτη πρωτεύουσα του shopping και της φινέτσας όπου αναδείχτηκαν σχεδιαστές όπως ο Emilio Pucci, ο οίκος Prada. Τα αξιοθέατα όπως ο Καθεδρικός του Duomo, το Κάστρο, Μουσείο του θεάτρου της Σκάλας και άλλα πολλά προσφέρουν απλόχερα την έμπνευση που χρειάζονται οι σχεδιαστές και σε εσένα την ανάγκη να θελήσεις να ψωνίσεις items μοναδικά.

  • Τρίτη στάση

Το Παρίσι είναι μια μαγευτική  πόλη. Ο γνωστός σε όλους μας Πύργος Αιφελ δεσπόζει με περηφάνια και μας καλωσορίζει στην πόλη όπου τα καλύτερα catwalks  – η εβδομάδα μόδας του Παρισιού θεωρείται ίσως η καλύτερη στον κόσμο- λαμβάνουν θέση και ο κόσμος περιμένει την έγκριση των Παριζιάνων για να ακολουθήσει ένα trend ενώ το στυλ των γυναικών που ζουν στο Παρίσι είναι απερίγραπτο!

  • Τέταρτη στάση

Το Λονδίνο είναι η πόλη που καθιέρωσε το punk ως απόλυτο style και δημιούργησε από μόνη της μια ολόκληρη βιομηχανία μόδας όπου περίφημοι οίκοι μόδας δημιουργήθηκαν στο πέρασμα του χρόνου. Στους δρόμους του Λονδίνου θα συναντήσεις ότι πραγματικά λαχταρά η fashion ψυχή σου και θα γνωρίσεις εμπειρίες που θα σου μείνουν στιλιστικά αξέχαστες!

Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις εισιτήριο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2