Γυμναστική για πολυάσχολους φοιτητές; Και όμως γίνεται με αυτούς τους 5 απλούς τρόπους!
Ξεκίνα σήμερα κιόλας τη γυμναστική!

Περνάς όλη σου τη μέρα στη σχολή προσπαθώντας να πετύχεις τον στόχο σου και επιτέλους να πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο για το οποίο η μητέρα σου φροντίζει να σου υπενθυμίζει πολύ συχνά στο τηλέφωνο και παράλληλα βγαίνεις προσπαθώντας να ζήσεις την απόλυτη φοιτητική ζωή, αλλά στο τέλος της ημέρας αισθάνεσαι το αίσθημα της εξάντλησης να διαπερνά το κορμί σου και το μόνο που θες να κάνεις είναι να κοιμηθείς;

Η αλήθεια είναι πως οι φοιτητές που έχουν αυξημένες υποχρεώσεις και καταπιάνονται με πολλά χρειάζεται να εντάξουν στην καθημερινότητα τους δυο πολύ σημαντικά στοιχεία για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Τη σωστή διατροφή και την άσκηση.

Οκ, είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρετε όλα αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως με 10 λεπτά άσκηση την ημέρα και καλή διατροφή μπορείτε να «γεμίσετε» ευεξία και να αισθανθείτε ξεκούραστοι, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται!

Να ξέρεις πως η γυμναστική, έπειτα, από έρευνες που έγιναν μπορεί να σε βοηθήσει στα εξής: 

  • Σε γεμίζει ευεξία
  • Στην καθυστέρηση του γήρατος  και τις συνέπειές του
  • Μπορεί να βελτιώσει τις νευρικές παθήσεις καθώς μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη
  • Έχει θεραπευτικές ιδιότητες
  • Προλαμβάνει διάφορες παθήσεις του μυϊκού συστήματος

Αν φυσικά, είσαι από εκείνους που βαριέται να κουνήσουν τα πόδια τους για να πάνε στο περίπτερο για τσίχλες, καλό θα ήταν να αλλάξεις σκεπτικό και να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι με όποιον τρόπο μπορείς καλύτερα. Και εννοείται πως η σωστή γυμναστική πρέπει να συνοδεύεται από την κατάλληλη μουσική γιατί έτσι την κάνει πιο χαρούμενη!

Tα 10 τραγούδια που θα σου «φτιάξουν» το κέφι ΑΜΕΣΩΣ!

Α! Μην τρομάξεις αν την πρώτη μέρα σε πονάει το κορμί σου. Αυτό συμβαίνει διότι οι μύες «επαναπρογραμματίζονται» και μπαίνουν σε νέο στάδιο!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εκγύμνασης για εσένα πολυάσχολε φοιτητή αλλά και για εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις να βάζεις τη γυμναστική στη ζωή σου χωρίς να ξοδεύεις τα χρήματα σου σε συνδρομές στο γυμναστήριο!

1.Δεκάλεπτο πρόγραμμα ενδυνάμωσης

2.Πρόγραμμα kick boxing

3. Δεκάλεπτο πρόγραμμα ολικής ενδυνάμωσης για το σώμα

4. Χορευτική γυμναστική με reggae

5. Eικοσάλεπτο πρόγραμμα που συνδυάζει πολλές ασκήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;