Eίσαι photo lover; Αυτά είναι τα απόλυτα graffiti για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία για το Instagram (photo)
Ήρθε η στιγμή να κάνεις το street style concept σου στους δρόμους της Αθήνας!

Kαθημερινά στο κέντρο της Αθήνας βλέπεις τον κόσμο να περπατά με ένα smartphone στο χέρι, περιμένοντας να έρθει η στιγμή που θα βρεθεί αυτό το «κάτι» διαφορετικό για να το απαθανατίσει και να το μοιραστεί στα social media με τους αγαπημένους του φίλους.

Σίγουρα, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του διαδικτυακού σου προφίλ μια καλή φωτογραφία αλλά πρέπει να σκεφτείς πως θα πρωτοτυπήσεις! Λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά από ότι νόμιζες και οι τοίχοι σε διάφορες περιοχές της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε σύγχρονα έργα τέχνης από γνωστούς «καλλιτέχνες του δρόμου» ή αλλιώς γκραφιτάδες που θέλουν να δείξουν μέσα από τα έργα τους πως υπάρχει και αυτή η μορφή τέχης, το graffiti.

To graffiti «κρατά» τις ρίζες του από την αρχαιότητα όπου στην Αρχαία Αίγυπτο αλλά και στη Ρωμαϊκή εποχή δημιουργούσαν εικόνες στους τοίχους για να δώσουν ένα μήνυμα ή για να αναδείξουν μια ιστορία, αλλά ιδιαίτερη άνθιση γνώρισε τη δεκαετία των ’80s, όπου μέσω των τοιχογραφιών προσπαθούσαν να περαστούν επαναστατικά μηνύματα και πλέον παρατηρούμε πως οι κάποτε επαναστατικές λέξεις γίνονται εικόνες που όλοι θα θέλαμε να βλέπουμε σε πίνακες στο δωμάτιο μας ή στο σαλόνι μας.

Το streetstyle concept είναι ένα από τα αγαπημένα των instagrammers – millennials και μάλλον ήρθε η στιγμή να δημιουργήσεις κάτι ανάλογο στο προφίλ σου στο Instagram για να αποκτήσεις μεγαλύτερο κοινό , να λάβεις σχόλια για την καλλιτεχνική σου ιδέα αλλά και για να δείξεις κάτι διαφορετικό!

Στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να βρεις πολλές «γωνίες» όπου το graffiti είναι ο «απόλυτος» πρωταγωνιστής και να βγάλεις την απόλυτη φωτογραφία για το λογαριασμό σου στο Instagram, γιατί οι «οργισμένοι» δρόμοι της Αθήνας μετατρέπονται σε urban καλλιτεχνικές πανδαισίες που φωνάζουν για προσοχή!

Παρακάτω θα δεις κάποια από αυτά αλλά εννοείται πως αν έχεις διάθεση μπορείς να κάνεις μια βόλτα σε περιοχές όπως το Μεταξουργείο, τον Κεραμεικό και το Μοναστηράκι και να ανακαλύψεις το graffiti που σε εκφράζει!

Extra tip : Φρόντισε να αναφέρεις το όνομα του καλλιτέχνη και μη ξεχνάς τα hashtags όπως #graffiti #urban # art #Athens για να «τραβήξεις» ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον! 

Οδός Σάμου, κέντρο – Καλλιτέχνης WD

Oδός Πειραιώς – Καλλιτέχνης ΙΝΟ

Oδός Πειραιώς 20 – Καλλιτέχνης ΑΣΚΤ

Bρίσκεται στην πίσω πλευρά του Θεάτρο Εμπρός στου Ψυρρή – Καλλιτέχνης WD

Τεχνόπολη – Καλλιτέχνης INO

Γκάζι – Καλλιτέχνης STMTS

Σταθμός Λαρίσης – Καλλιτέχνης SimpleG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;