Φοιτητική ζωή: Αυτοί είναι οι 3 τρόποι να γλιτώνεις λεφτά στο σουπερμάρκετ!
Γιατί δε γίνεται να ξοδεύεις μία περιουσία για να φας μία εβδομάδα!

Όποιος έχει ζήσει φοιτητική ζωή μακριά από το πατρικό του σπίτι, ξέρει πολύ καλά ότι το φαγητό και τα ψώνια γι’ αυτό, δεν είναι απλή υπόθεση…

Πολλές φορές μες στην ασχετοσύνη μου πλήρωσα υπέρογκα ποσά στο σουπερμάρκετ γιατί φερ’ ειπείν μου είχε γυαλίσει ένα περίεργο φρούτο από τα βάθυ της μακρινής Ασίας και το πήρα χωρίς να δω ότι είχε 10 ευρώ το κιλό. Και βέβαια όταν γύρισα σπίτι να φάω το εξωτικό που έδεσμα, αυτό είχε γεύση σαπουνάδας!

Και όχι μόνο… Πολλά ευτράπελα μπορούν να σου συμβούν (εμένα μου έχουν συμβεί) στο σουπερμάρκετ που καλό είναι να αποφύγεις…

1) Να πηγαίνεις πάντα χορτάτος

Φυσικά και παίζει μεγάλο ρόλο η πείνα. Όταν πεινάς την ώρα που ψωνίζεις τρόφιμα, οδηγήσε σε μία ακραία υπερκατανάλωση που καλό είναι να αποφεύγετε… Και γιατί βλάπτει το πορτοφόλι σου, αλλά και γιατί σε παχαίνει. Όταν έχεις τόσα φαγητά μπροστά σου την ώρα που γουργουρίζει η κοιλιά σου, θα τα αγοράσεις σίγουρα!

2) Ξεκίνα διατροφή

Όταν έχεις συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να φας μέσα στην ημέρα, το πρόγραμμα της διατροφής σου λειτουργεί αυτόματα και σαν λίστα σπουπερμάρκετ. Έτσι αποφεύγεται η παρορμητική αγορά άχρηστων προϊόντων -ευτυχώς-!

3) Να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ με πολύ συγκεκριμένο “budget”

Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι σου, είναι πολύ πιο πιθανό να ξοδέψεις περισσότερα από όσα είχες σκοπό στην αρχή. Καλύτερα λοιπόν να αφήσεις πίσω στο ράφι το Extra Extra Large τσουρέκι με επικάλυψη και γέμιση σοκολάτας, με κομματάκια κάστανο και φύλλα χρυσού που λιγουρεύτηκες, επειδή δεν έχεις αρκετά χρήματα πάνω σου παρά να πρέπει να το τρως ψιχουλάκι ψιχουλάκι για τον υπόλοιπο μήνα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;