Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Η Google ετοιμάζεται για το 2018 με νέο doodle!
Ήρθε κι η Παραμονή Πρωτοχρονιάς και οι εορτασμοί ξεκινούν!

Για άλλη μία φορά, τα χαριτωμένα πιγκουινάκια της Google κάνουν την εμφάνισή τους σε doodle. Αυτή τη φορά για να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Το μακρύ ταξίδι των δύο πιγκουίνων, ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου, συνεχίστηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, έφτασε στην Παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα καταλήξει στην αρχή του νέου χρόνου.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η Google με το συγκεκριμένο της doodle, είναι η σημασία του να περνά κανείς τις γιορτινές αυτές μέρες με τους αγαπημένους του ανθρώπους όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Όπως οι δύο πιγκουίνοι ταξίδεψαν από την Ανταρκτική για να βρουν την οικογένειά τους, τους παπαγάλους, έτσι κι εμείς πρέπει να είμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όσο μακριά μας κι αν βρίσκονται!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για να δούμε όλοι μαζί πως θα κλείσει η “περιπέτεια” των διακοπών και πως θα “επιλέξουν” να γιορτάσουν για τον καινούριο χρόνο, τα χαριτωμένα ζωάκια που δημιούργησε η Google για να μας ευχηθεί.

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;