Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Ιχθείς
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι πρέπει να περιμένουν οι Ιχθείς από τον καινούριο χρόνο;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Ιχθείς
Από την Λίλιαν Σίμου

Οραματισμοί και επιλογές στόχων

Με το 2018, αφήνετε πίσω μία τριετία πιέσεων και δύσκολων εμπειριών πιθανόν. Ωστόσο ήταν χρήσιμη και έρχεται η ώρα να κάνετε τον απολογισμό της.

Θα αποκρυσταλλώσατε σε γνώση και αντίληψη και είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Θα λέγαμε πως μοιάζει το διάστημα από το 2015 ως το τέλος του 2017, σαν να ήταν μία νέα αρχή για σας, μέσα από ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση μπορεί να είναι αρκετά επίπονη, αφού σας φέρνει προ των ευθυνών συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Όμως και η διδασκαλία που παίρνετε, είναι ουσιαστικής σημασίας.

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Βασικός πλανήτης της εμπειρίας που αποκομίσατε, είναι ο Κρόνος. Διδαχτήκατε και διδάξατε άλλους με το παράδειγμά σας. Αυστηρός κριτής σας, μπορεί πλέον να γίνει πιο φιλικός για σας.

Κι αυτό διότι περνά στον Αιγόκερω, ζώδιο της κυριαρχίας του και θα φέρει πλέον πιο ήπια γεγονότα στη ζωή σας.
Εφ όσον διαβήκατε την προηγούμενη τριετία με σύνεση, θα έχετε πλέον βελτίωση στις κοινωνικές σχέσεις και θα μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες για τα σχέδιά σας. Κατά συνέπεια, μπορείτε να αναλάβετε ρόλο σημαντικό σε ένα συλλογικό έργο και μάλιστα με την καθοδήγηση που θα προσφέρετε, θα αναγνωριστείτε και θα εκτιμηθείτε.

Στην περίπτωση που αδυναμίες ή λάθη, έφεραν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, θα ξεκινήσετε να ονειρεύεστε από την αρχή. Η εμπειρία είναι δύναμη για σας, και θα προσδιορίσετε περισσότερο συγκεκριμένα πλέον τις προοπτικές σας. Λίγοι φίλοι και καλοί, θα είναι πλάι σας.

Μην σπαταλήσετε άλλο χρόνο σε ασχολίες που δεν σας τιμούν ή δεν έχουν νόημα και ουσία.

Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, έχουμε ειδικό αφιέρωμα

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας , αλλά και ένας από τους κυβερνήτες του ζωδίου σας. Έχετε απαλλαγεί πλέον από την αντίθεση που βιώσατε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διετίας-τριετίας και είστε σε μία διαφορετική οπτική για τις ευκαιρίες της ζωής σας.

Από τον Οκτώβριο του 2017, σας ευνοεί και σας δίνει ανάσα δημιουργίας και έμπνευσης. Καθώς ο Δίας διανύει το ζώδιο του Σκορπιού λοιπόν, το 2018 θα είναι μία ευοίωνη χρονιά. Στην διάρκεια αυτή της χρονιάς θα φέρει νέα οράματα και θα θεραπεύσει τις τραυματικές εμπειρίες, αφού αποκομίσατε γνώση και βαθύτερη θεώρηση της ζωής.

Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, ανοίγει ορίζοντες και προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργία, νέα όνειρα.

Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο!

Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία.

Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Δία στον Σκορπιό, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και εισήλθε στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και θα παραμείνει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Θα χρειαστεί να προσέξετε όμως την ονειροπόληση, αφού ενισχύει αυτή την προδιάθεσή σας.

Με τον Χείρωνα επίσης στο ίδιο ζώδιο, έχετε την δύναμη της αυτοθεραπείας, της αυτοβελτίωσης και της έμπνευσης.
Σημαντική για σας, όπως προαναφέρθηκε, είναι η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, που θα βοηθήσει τα όνειρά σας, την δημιουργική έμπνευση, θα προσδώσει αυτοπεποίθηση και θα θεραπεύσει τις αδυναμίες των τελευταίων χρόνων. Έρχονται δώρα για σας!

Εκμεταλλευτείτε τα!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης (κυρίως υλικής) στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας.

Με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα κουραστήκατε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το τοπίο αλλάζει σταδιακά.

Πρέπει να μάθετε να ζείτε χωρίς δεδομένα και σταθερότητα, κάτι που επιτάσσουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες. Έχετε το ταλέντο της ευελιξίας και μπορείτε μέσα από αυτό να βρείτε την ισορροπία σας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Διαισθητικά, ας είστε σε εγρήγορση.

Μία θετική περίοδος προαναγγέλεται από τον Μάιο ως τον Νοέμβριο, καθώς ο Ουρανός κάνει την είσοδό του στον Ταύρο για λίγο, και θα επανέλθει στο ζώδιο αυτό οριστικά από την Άνοιξη του επόμενου έτους.

Η θέση αυτή θα είναι θετική, θα σας φέρει περισσότερη συνειδητοποίηση σε πρακτικά ζητήματα και πιθανόν να σας βοηθήσει στην γείωση που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας θα βρείτε στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό».
Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα εκείνη την εποχή.

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Ο Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Με την θετική γωνία του Δία αυτή τη χρονιά, θα είστε σε θέση να εμβαθύνετε σε γνώση και να διερευνήσετε τα μυστικά της ψυχής, αλλά και ένα σημαντικό επιστημονικό πεδίο για σας, αν στραφείτε προς αυτή την κατεύθυνση.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Πλούτωνας στον Αιγόκερω».

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, αφήνει μία παροδική αναστάτωση και διλήμματα. Επομένως, θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να κάνετε την ζωή σας πιο λαμπερή, αναπτύσσοντας άμυνες και αντιδρώντας στην μεταβλητή σας φύση.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν λεπτομερώς την ανάλογη εποχή.
Στις αρχές του έτους, η καθημερινότητά σας χρειάζεται ανανέωση και όλα θα εξαρτηθούν από την σταθερότητα και την εσωτερική σας ισορροπία. Θα υπάρξουν αλλαγές σε συνήθειες και στις υποχρεώσεις σας.
Σε μία ανάλογη ατμόσφαιρα θα είναι και η καλοκαιρινή περίοδος, με έμφαση στις εσωτερικές αλλαγές, αλλά και επιπρόσθετα την συναισθηματική σας εξισορρόπηση, καθώς στον τομέα αυτό υφίσταστε σημαντικές πιέσεις.

Προστατευτικός λίθος των Ιχθύων: Αμέθυστος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;