Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Αιγόκερως
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι περιμένει τους Αιγόκερους φέτος;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Αιγόκερως

Από την Λίλιαν Σίμου

Στόχος: η κορυφή!

 

Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος,  στο  ζώδιο  του  Τοξότη για δύο και πλέον χρόνια, καθόρισε μία περίοδο με συγκεκριμένες εσωτερικές ανησυχίες.

Η πορεία του ξεκίνησε από τις αρχές του 2015 σε αργούς ρυθμούς, αλλά από το φθινόπωρο του 2015, είστε πλέον σε βαθύτερη ενδοσκόπηση, αφού οι συνθήκες που επικράτησαν είχαν ως αποτέλεσμα την  εσωτερική εξισορρόπηση. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο να αποκολληθείτε από πεποιθήσεις και εμπειρίες που υποσυνείδητα σας περιορίζουν. Είναι χρόνιες καταγραφές και απαιτείται αρκετή προσπάθεια.

Ως το τέλος του 2017 όμως, υπήρξαν δυνατότητες να απαλλαγείτε από την αγωνία και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να έχετε αυτοπεποίθηση.

Σημαντική η περίοδος αυτή, αν και ενδέχεται να αισθανθήκατε κατά διαστήματα άβολα.

Ο Κρόνος περνά στο ζώδιό σας στις 20 Δεκεμβρίου 2017, από το οποίο απομακρύνεται οριστικά μετά από τρία χρόνια, δηλαδή στις 17 Δεκεμβρίου 2020, μία σειρά από σημαντικά γεγονότα έρχονται για σας στο προσκήνιο.

Θα σας κάνει περισσότερο ανθεκτικούς, αλλά και επίμονους να φθάσετε στην κορύφωση των προσπαθειών σας. Ο χρόνος αυτός δε, με την θετική προώθηση του Δία, θα φέρει το καλύτερο δυνατόν για σας, και παράλληλα θα σας δώσει ένα σταθερό σχεδιασμό σε σημαντικούς στόχους.

Εκείνο που χρειάζεται φυσικά να ανακαλύψετε, είναι τη θετική δόνηση του Κρόνιου στοιχείου σας, επομένως να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον. Κατά διαστήματα, στην τριετία, θα δοκιμαστούν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.

Ο Κρόνος είναι η αξιολόγησή μας και εσείς θα τον έχετε οδηγό σας για ως το τέλος του 2020! Παρέχει σοφία και όχι τιμωρία, αν τον τιμήσουμε με τον τρόπο που του αρμόζει!

Για την πορεία του Κρόνου στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, πλανήτης ευκαιριών και δάσκαλος είναι σημαντικός στην θέση που βρίσκεται και σας στηρίζει κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

Από τον Οκτώβριο του 2017, με τον Δία στον Σκορπιό επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται ένα συλλογικό έργο να σας μεταμορφώσει και να προσελκύσετε την προσοχή του περιβάλλοντος.

Οι φίλοι γίνονται συνοδοιπόροι σας αυτή την εποχή. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τις σκέψεις σας και να ανταλλάξετε απόψεις μαζί τους. Θα έχετε την δυνατότητα να γίνετε πιο τολμηροί, ενώ θα μπορέσετε να δουλέψετε ομαδικά. Θα βάλετε στόχους που θα ανταποκρίνονται πιο πολύ σε αυτά που θέλετε εστιασμένοι στην λεπτομέρεια.

Τα κέρδη σας έρχονται από άτομα που έχουν καλή κοινωνική θέση και σας βοηθούν. Οι φιλοδοξίες επιτυγχάνουν, καθώς έχετε την υποστήριξη των κοινωνικών σχέσεων. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις, ταράζουν τα νερά των σχέσεων που είναι κοινωνικές και φιλικές, κατά περιόδους. Θα γίνουν αποκαλύψεις και θα παραμείνουν κοντά σας οι αληθινοί φίλοι. Οι απότομες αλλαγές πονούν παροδικά, αλλά ξεκαθαρίζουν στόχους και ανθρώπους – ευτυχώς δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Είναι η εποχή για ένα σημαντικό όραμα ζωής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες την περίοδο με τον Δία στον Σκορπιό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Ο Πλούτωνας από το 2009 είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ακόμη αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ήδη έχετε βιώσει ανατροπές και αλλαγές και φυσικά σας έχει δημιουργήσει προβληματισμούς. Μέσα από τις δυσκολίες που βιώθηκαν αυτά τα χρόνια, θα έχετε κατανοήσει σε βάθος τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς οι εμπειρίες μοιάζουν με ένα είδος μύησης.

Η δύσκολη εξαετία όμως φθάνει στο τέλος για τις όψεις με τον Ουρανό, παρ΄όλ’ αυτά, υπάρχουν ακόμη οι δονήσεις της.

Έχετε μία διαδρομή ακόμη να διανύσετε, ωστόσο ήδη αναγνωρίζετε την ιδιαίτερη προσφορά του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μεταμόρφωση και συνειδητοποίηση θα προκύψουν. Οι σχέσεις αλλάζουν, γίνονται περισσότερο ουσιαστικές. Ενώ στο οικογενειακό περιβάλλον ελλοχεύει κατά καιρούς η ένταση. Είναι σημαντικό να επιλέγετε την ανανέωση όταν αισθάνεστε πως η ρήξη πλησιάζει. Μία αποστασιοποίηση ή αλλαγή μπορεί να δώσει λύσεις.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.

Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές στον τόπο διαμονής, τα οικογενειακά ζητήματα, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί σαν μνήμη τον ψυχισμό σας –έστω και πιο υποτονικά πλέον- και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Οι απαιτήσεις των σχέσεων έρχονται σε σύγκρουση με την ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού και θα λειτουργείτε αρκετά παρορμητικά κατά διαστήματα.

Καθώς όμως κλείνει μέσα στο 2018 τον κύκλο του στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, κάνει ένα πρώτο βήμα στο επόμενο ζώδιο, τον Ταύρο, από 16 Μαΐου ως 7 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια επανέρχεται στον Κριό καθορίζοντας τις τελευταίες σπίθες αντίδρασης, ανατροπής και πρωτοβουλιών δράσης.

Στην πορεία του στην αρχή του ζωδίου του Ταύρου, θα προαναγγείλει ένα ευχάριστο, για σας, χρονικό διάστημα που θα ξεκινήσει από την Άνοιξη του 2019 και θα διαρκέσει επτά χρόνια. Επομένως, θα είναι η αρχή μίας ενδιαφέρουσας περιόδου προόδου, δημιουργικών ιδεών, ανανέωσης δημιουργικής και συναισθηματικής. Περισσότερα δώρα με εκπλήξεις αισιοδοξίας,  θα βιώσετε φυσικά αργότερα. Αλλά ήδη, η απελευθέρωση του Ουρανού θα είναι σαν πρώτη ανάσα για σας.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα έχουμε αφιέρωμα την εποχή εκείνη.

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Ούτως ή άλλως, ο Ποσειδώνας σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, δημιουργικούς και εμπνευσμένους και όταν θα συλλειτουργήσει θετικά με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα είναι η ευκαιρία να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

Το καρμικό μονοπάτι των Δεσμών της Σελήνης ευνοεί και διευκολύνει την ενδοσκόπηση από τον Μάιο του 2017.  Αποκαλύπτετε τις βαθύτερες ανάγκες, επενδύοντας καλύτερα στο μέλλον και στις δυνάμεις σας, υλικές ή ψυχικές. Το βασικότερο όλων όμως, είναι πως διακρίνετε την ουσία της ζωής, αναδύοντας το εσωτερικό σας φως. Προφανώς οι εμπειρίες του έτους, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την δέσμευση της ύλης και να δώσετε περισσότερες προοπτικές σε πιο πνευματικούς δρόμους.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε λεπτομερώς την εκάστοτε περίοδο, συνοπτικά αγγίζουν τα εξής:

Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, θα έχετε μία ιδιαίτερη επίγνωση των αξιών και των πολύτιμων θεμάτων που θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας στο εξής. Δεν αποκλείεται μία επένδυση, συναισθηματική ή υλική, να είναι το έναυσμα για πρόοδο και χαρά.

Το καλοκαίρι είναι σημαντικό για σας, καθώς θα αλλάξετε τρόπο συνεργασίας και ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με μία προσωπική σχέση. Θα υπάρχει βέβαια ξανά επιλογή σε θέματα που αφορούν την διασφάλισή σας. Είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι, καθώς πολλά φαινόμενα το κάνουν όλο και πιο έντονο.

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018
Ο προστατευτικός λίθος του Αιγόκερου, είναι ο Γρανάτης Αλμανδίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;