5 ιδέες για δώρα που μπορείς να της πάρεις τις γιορτές αν έχεις μπερδευτεί!
Μην αγχώνεσαι, ακόμα προλαβαίνεις να κάνεις τα ψώνια σου!

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει επικίνδυνα κι εσύ ακόμα να πάρεις δώρο για την αγαπημένη σου; Μην ανησυχείς, τα έχουν περάσει πολλοί. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να επιδείξεις ετοιμότητα και σβελτάδα γιατί θα χρειαστεί να μπεις στο χαοτικό μέρος που λέγεται “αγορά” και μάλιστα αυτές τις μέρες του χρόνου που οι γυναίκες βρίσκονται σε παροξυσμό και ψωνίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο!

Διάλεξε λοιπόν και πάρε ανάλογα με το budget σου.

1) Ρολόι

Κλασική επιλογή, πολύ κομψή και θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ένα υπονοούμενο τύπου “Για να βλέπεις την ώρα και να έρχεσαι στα ραντεβού μας” αν βεβαίως είσαι από τους ρομεντικούληδες. Δύσκολα πέφτεις έξω με αυτό το δώρο πάντως!

2) Ρούχα

Αν αισθάνεσαι αρκετά τολμηρός, μπορείς να επιλέξεις την προφανή επιλογή του να της πάρεις κάποιο ρούχο. Μη σε προβληματίζει που δεν εμπεριέχει το “προσωπικό” στοιχείο, καθώς οι γυναίκες εκτιμούν οτιδήποτε προσθέτει στην γκαρνταρόμπα που με περισσή σπουδή χτίζει.

Μεγάλη προσοχή όμως σύντροφε! Ποτέ -μα ποτέ των ποτών- μην κάνεις το λάθος και δε ζητήσεις κάρτα αλλαγής. Κατά 90% θα χρειαστεί.

3) Ζεστές παντόφλες και πυτζάμες

Όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούνται πολύ το χειμώνα με το κρύο, ειδικά στις εποχές που ζούμε, που η θέρμανση θεωρείται πολυτέλεια. Όποτε ένα ωραίο ζευγάρι παιχνιδιάρικες παντόφλες ή πυτζάμες θα εκτιμηθεί δεόντως και θα κάνει σίγουρα απόσβεση…

4) Μια γενναιόδωρη δωροεπιταγή για second hand μαγαζιά

Τα second hand μαγαζιά με ρούχα είναι και πάλι στη μόδα και οι γυναίκες τα επισκέπτονται συνεχώς. Αν διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό, εκείνη θα μπορέσει να αγοράσει με το δικό της γούστο αρκετά κομμάτια που της αρέσουν. Έτσι και εσύ γλυτώνεις τον κόπο και το ψάξιμο και εκείνη αποκτά κάτι που πραγματικά της αρέσει! Όλοι κερδισμένοι!

5) Έναν τεράστιο πίνακα με τη φωτογραφία σου

Αν έχεις χιούμορ, και φυσικά αν η σύντροφός σου έχει χιούμορ, μπορείς να της κάνεις ένα αστείο δώρο. Φτιάξε σε ένα τυπογραφείο έναν πίνακα με μία φωτογραφία σου και δώρισέ της τον με απόλυτα κενό βλέμμα και τρομακτική σοβαρότητα. Βάζω στοίχημα ότι θα είναι ένα δώρο που θα της μείνει αξέχαστο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;