Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Λέων
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι πρέπει να περιμένουν οι Λέοντες για τη νέα χρονιά;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Λέων

Από την Λίλιαν Σίμου

Προκλήσεις για δράση – αντίδραση

 

Εντυπωσιακή η νέα σας γενεθλιακή χρονιά, από την αρχή ως το τέλος, καθώς ξεκινούν τα γενέθλια του 2017 με εκλείψεις στο ζώδιό σας και ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι, 2018, στο ίδιο περίπου μοτίβο.

Από τον Δεκέμβριο του 2017, ο Κρόνος ξεκινά τη διαδρομή του στο ζώδιό του, στον Αιγόκερω, μετά από 29 χρόνια. Μία σημαντική στροφή σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, αλλά και αλλαγή για τον καθένα μας. Σε ό,τι σας αφορά, ο Κρόνος από  τις παραμονές του 2018 και για μία διετία περίπου, θα είναι ένας μεγάλος κριτής για τη ζωή σας σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, τις δεξιότητες και τη γνώση σας. Παράλληλα, θα είναι απαραίτητο να διαμορφώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας, προκειμένου να έχετε αντοχές, υπομονή και προτεραιότητες.

Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

O  Δίας πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 10 Οκτωβρίου 2017 και θα παραμείνει ως την 9η Νοεμβρίου 2018

Κατά συνέπεια, αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα σας!

Εδώ εγείρονται απαιτήσεις, δοκιμάζεστε σε πείσμα, αντοχή και προκλήσεις, κυρίως από το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως μάλιστα, αποφασίσετε να εδραιώσετε με διαφορετικό τρόπο την θέση σας, θέτοντας όρια ή νέες βάσεις.

Δεν αποκλείεται κατά την περίοδο αυτή, η οικογένεια να επεκταθεί, να έρθουν νέα μέλη ή να αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε τη σχέση σας. Παρά ταύτα, υπάρχουν κι άλλα θέματα που προφανώς θα προκύψουν, όπως η επένδυση σε μία κατοικία, ή η επιθυμία να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας, κάτι που ενδέχεται να προκύψει είτε ηθελημένα, είτε εξ ανάγκης.

Σημαντικό είναι πως θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες, καθώς θα επιμείνετε προκειμένου να διακριθείτε.

Περισσότερα για τον Δία στον Σκορπιό,  μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Προς τα τέλη του 2018, δηλαδή από την 9η Νοεμβρίου, καθώς ο Δίας περνά στο ζώδιό του, τον Τοξότη, θα ευνοηθείτε και θα κινηθείτε προς μία πιο δημιουργική και παραγωγική εποχή. Οι βάσεις όμως θα τεθούν ως εκείνη την εποχή, επομένως, είναι στο άμεσο διάστημα, κάθε σας κίνηση.

Για το θέμα του Δία στον Τοξότη, θα έχουμε αφιέρωμα την εποχή εκείνη.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις ιδεολογικές σας εκτιμήσεις και μπορεί να αλλάξετε οπτική πολλές φορές, σε θέματα που έχουν να κάνουν με γνώση και τη φιλοσοφία της ζωής. Θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε στις ίδιες θέσεις, αλλά θα είστε περίεργοι για το καινούργιο, το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Η επαφή με το εξωτερικό, αλλά και με ανθρώπους που έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας, θα είναι σημαντική. Μην ξεχνάτε πως ευνοεί το ζώδιό σας. Ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο αυτό στα τέλη του 2018.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Ο Πλούτωνας, από το 2008 άλλαξε τον ρυθμό και τις καθημερινές ανάγκες και δραστηριότητες. Σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και αναζητήσεις.

Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές αλλά σταδιακά πλέον μειώνεται η διαρκής αναστάτωση, χαλαρώνει η πίεση και θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Σημαντικές εμπειρίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες συνήθειες, με υποχρεώσεις που δεν είναι σταθερές, αλλά και δεν είναι εύκολες συχνά. Δεν σας ταιριάζει να λειτουργείτε υπό πίεση, πρέπει όμως να κάνετε υπομονή και αυτή την χρονιά. Θα ανακαλύψετε πως η αντοχή σας δοκιμάζεται, αλλά είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα η εμπειρία που προκύπτει, αφού κατανοείτε τις δυνατότητές σας και χειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα των οικονομικών σας και της ψυχικής υγείας (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης τον βαθύτερο εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όπως και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.

Σε θέματα που άπτονται του ψυχισμού, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι ή δεκτικοί. Η φαντασία θα μπλέκει με την πραγματικότητα και μπορεί τελικά να μην είστε τόσο αντικειμενικοί σε θέματα πρακτικά.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

Οι Δεσμοί της Σελήνης, βρίσκονται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, και καλείστε πλέον να προσδιορίσετε τις μελλοντικές κινήσεις. Οι κινήσεις αυτές, είναι επιλογές σας που θα κρίνουν τα επόμενα χρόνια. Θα έχετε αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ικανές να σας βοηθήσουν να αλλάξετε σελίδα. Κατά συνέπεια, αναλαμβάνετε την ευθύνη των λόγων σας και της προσωπικής σας σφραγίδας, για ό,τι θεωρείτε σημαντικό. Είστε σε ένα κομβικό σημείο αποφασιστικότητας και σθένους. Κάθε επιλογή αυτή τη χρονιά, θα έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Οι  εκλείψεις του 2017, συμπίπτουν με τα νέα σας γενέθλια  και σηματοδοτούν μία σημαντική χρονιά για σας, ανάλογα και με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά και φυσικά τα ατομικά σας προγνωστικά συστήματα. Θα υπερτονιστεί η προσωπική φιλοδοξία και η προσδοκία για πιο εναρμονισμένες σχέσεις ή ανανέωση των σχέσεων. Θα είναι ένα σημαντικό έτος, για το οποίο θα αναφερθούμε αναλυτικά εκείνη την εποχή.

Η γενεθλιακή σας χρονιά είναι μεγαλύτερης βαρύτητας, καθώς εκτός από τις εκλείψεις του καλοκαιριού του 2018, ολοκληρώνονται τα γενέθλιά σας με τις εκλείψεις του καλοκαιριού του 2018 και μία ακόμη πρόκληση, του ανάδρομου Άρη, για τις σχέσεις. Προετοιμαστείτε για ουσιαστικές ανατροπές, αλλαγές και ανανέωση σε σχέσεις.

Προστατευτικός λίθος του Λέοντα,  » Μάτι της τίγρης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
57'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
56'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;