Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Κριός
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι να περιμένουν οι Κριοί από τη νέα χρονιά;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Κριός

Από την Λίλιαν Σίμου

Αξίες και σχέδια σε κορύφωση

Τα προηγούμενα επτά χρόνια, ήταν αρκετά δύσκολα για σας. Ανατροπές, εμπόδια, διάλυση, αλλαγές, συνεχείς δονήσεις, ας έφεραν σε αδιέξοδο ενίοτε, ή σε εγρήγορση και αντίδραση με τόλμη και αμεσότητα.

Ήδη τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, σας έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο το τοπίο δεν ολοκληρώθηκε και ακόμη θα χρειαστεί να έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι  δύσκολο έργο για σας, και φυσικά ο Ουρανός στον Κριό, παρορμητικός και ανατρεπτικός, ενισχύει την δυναμική σας μαχητική διάθεση. Ωστόσο, ήδη κατά τη διάρκεια του 2018, θα διαπιστώσετε πως βιώνετε αλλαγές βαθιές και ριζικές.

Η μάχη ως προσωπικό στοίχημα, ατονεί σταδιακά και θα ανατρέψετε τις αξίες και τις προτεραιότητές σας, μέσα στον επόμενο χρόνο.

Στον παρόντα χρόνο, θα φανεί η εσωτερική σας δύναμη και αντοχή και είναι βασικό θα θέσετε υψηλούς στόχους πλέον.

Ας αποφύγετε λοιπόν τις βιαστικές επιλογές και κινήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου οργανώσετε τον τρόπο για να κατακτήσετε την κορυφή!

Ο Δίας, πλανήτης που ενδυναμώνει και προσφέρει το έδαφος για ευκαιρίες και ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του έτους βρίσκεται στον Σκορπιό. Στο ζώδιο αυτό,  προτρέπει να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά  μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο.

Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας.

Ο Δίας  στον Σκορπιό στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

Από την 10η Νοεμβρίου, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, συμβατό με σας, ανοίγοντας ξανά, δρόμους προς το μέλλον. Θα έχετε μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και θα ξαναβρείτε την φλόγα που φωτίζει την ψυχή και αναζητά νέες εμπειρίες και γνώσεις.

Για τον Δία στον Σκορπιό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Τοξότη, θα αναφερθούμε εκείνη την εποχή.

 

Ο Κρόνος, ο δεύτερος δάσκαλος του ζωδιακού, βρίσκεται από τις παραμονές των Χριστουγέννων, στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω.

Πολύ σημαντική η τριετία που ξεκινά για σας, για τον λόγο αυτό, δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου! Σημαντικό για την ταχύτητα με την οποία λειτουργείτε, δράτε και αντιδράτε, ωστόσο, ο Κρόνος απαιτεί και κάποια άλλα ουσιαστικά χαρακτηριστικά: ποιότητα, σεβασμό, αξίες, υπομονή και σύνεση.

Η βιαστική σας φύση, δύσκολα επιτρέπει να αναπτυχθούν μεγαλόπνοα σχέδια. Τα θέλετε όλα άμεσα, γρήγορα, παρορμητικά. Οι αποφάσεις δεν έχουν πάντα σχεδιασμό, οργάνωση, μεθοδικότητα, Η μεγάλη πρόκληση για σας, λοιπόν, έρχεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω για τρία χρόνια.

Ανταποκριθείτε θέτοντας ουσιαστικούς στόχους, επιμένοντας στην αξία σας και στην ανάγκη να αναγνωριστείτε. Με τη γνώση και την εμπειρία, σαν βασικά σας όπλα, μη ξεχνάτε να ξεκαθαρίζετε πρώτα στην σκέψη και μετά στην πράξη, τις διαφορές σας με τους άλλους. Θα επικρατήσετε, όπως φαίνεται σε πρώτο βαθμό, αλλά είτε φθάσετε είτε όχι στην κορυφή, υπάρχει η επιθυμία να προωθήσετε το έργο σας και να αναγνωριστείτε ως άξιοι προσοχής. Θα ασχοληθείτε σοβαρά με την κοινωνική σας εικόνα και έχετε μεγάλες προσδοκίες ως το 2021.

Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω στο άρθρο μας.

Στο ζώδιό σας κινείται ακόμη ο Ουρανός.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στο προσωπικό σας προφίλ  και θα είναι εκεί για δύο χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική σας νέα έκφραση, περισσότερο εκκεντρική ή επαναστατική για πολλούς, όπως και αρκετά συνυφασμένη με το «μέλλον» καθώς αδημονείτε πλέον να βρεθείτε πιο μπροστά από την εποχή, να καινοτομήσετε και να ανατρέψετε ό,τι σας ενοχλεί, ή έχει θεωρηθεί παρωχημένο.

Εξακολουθείτε να δονείτε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να αναζητάτε ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος. Σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην κοινωνική ζωή, απομακρύνονται πλέον και οριστικά, αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτή η ανατροπή ή σοβαροί κλυδωνισμοί. Η ζωή κυλά με εκπλήξεις για σας, αλλά και για όσους σας περιβάλλουν.

Από τα μέσα Μαΐου, ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο και θα παραμείνει εκεί ως την 6η Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, σας δίνει μία πρώτη γεύση σε αλλαγές που θα επιδιώξετε τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από την Άνοιξη του 2019. Ωστόσο, μία πρώτη αίσθηση ανατροπών ή ανυπομονησίας προκειμένου να βάλετε άλλες προτεραιότητες σε θέματα ασφάλειας και σταθερότητας, θα είναι οι μήνες αυτοί.

Μετά την 6η Νοεμβρίου, επιστρέφει στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει ως την 6η Μαρτίου 2019.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό».

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα έχουμε αφιέρωμα εκείνη την εποχή.

 

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και ξεκίνησε να αγγίζει τον κόσμο των ονείρων για σας, αλλά και τους κρυφούς σας ανεκπλήρωτους πόθους, όπως και ό,τι σας ταλαιπωρεί και το κρατάτε κρυφό (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια).

Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την εσωτερική διάσταση της ζωής, να κάνετε αρκετά βήματα στην εσωτερική αναζήτηση, να δημιουργήσετε μέσα από το ταλέντο και την έμπνευση σας, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί  ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης, της μεταφυσικής, του διαλογισμού. Σ’ αυτό βοηθά η παρουσία του Χείρωνα στο ίδιο ζώδιο.

Κατά τη διάρκεια του 2018, λόγω της εναρμόνισης με τον Δία, θα έχετε περισσότερη ευχέρεια να εκφράσετε τα κρυφά σας όνειρα και ίσως να αναπτύξετε ένα καλλιτεχνικό έργο.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

 

Ο Πλούτωνας αλλάζει τα τελευταία χρόνια την εικόνα που προβάλλετε στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές. Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με ανατροπές είστε σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε μελλοντικά, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Ο Δίας φέτος στηρίζει τον Πλούτωνα, φέρνοντας σε ευεργετικές αλλαγές σε κοινωνικές σχέσεις και συνεργασίες.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

 

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, φέρνει προς όφελός σας έμπνευση δημιουργίας και ανθίζουν οι σχέσεις αγάπης και ζεστασιάς, με εκείνους που μπορούν να συμμεριστούν την χαρά της ζωής και τη φλόγα σας.

Η πορεία της καρμικής σας ανάπτυξης φαίνεται πιο ευχάριστη για σας. Θα ασχοληθείτε με σημαντικά σχέδια, θα κάνετε καινοτομίες και θα προβάλλετε ένα έργο που σας εκφράζει, αν αποφύγετε την στενή εγωιστική αντίληψη.

 

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν την εκάστοτε περίοδο, αλλά θα λέγαμε συνοπτικά τα εξής:

Στα τέλη Ιανουαρίου και τον Φεβρουάριο θα έχετε έμπνευση για ένα νέο ξεκίνημα, αν και δεν θα είναι εύκολο να γίνει άμεσα. Μία πρώτη αίσθηση της δημιουργικής σας προοπτικής, σας ενθουσιάζει. Η σπίθα σας κάνει να φλέγεται η ψυχή.

Τον Ιούλιο και τον  Αύγουστο, οι συνθήκες ευνοούν να έχετε την πρωτοβουλία για ανάπτυξη συναισθημάτων, δημιουργικότητα ή ένα συλλογικό έργο. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο. Θα κριθεί όμως η βάση σας και μία σημαντική οικογενειακή υπόθεση.

 

Ο προστατευτικός λίθος του Κριού είναι o Αιματίτης – μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;