Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Ταύρος
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι να περιμένουν οι Ταύροι με τη νέα χρονιά;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Ταύρος

Από την Λίλιαν Σίμου

Σε επαναστατική διάθεση

Μία διαφορετική γεύση θα σας δώσει αυτή η χρονιά, καθώς έρχεται μετά από πολλά χρόνια, η πρώτη αίσθηση ελευθερίας για όσα σας έχουν κουράσει και φυσικά προϊδεάζει πως σύντομα θα πάρετε την σκυτάλη της ζωής, και των αποφάσεων, για πολλά χρόνια που ακολουθούν.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης και των ευκαιριών, ευνοεί το ζώδιό σας  από τον Οκτώβριο του 2017.

Σας παρέχει ευκαιρίες για κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις και ένα άνοιγμα ή μία προώθηση των ενδιαφερόντων σας, προς τους άλλους. Αναζητάτε ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις και  φυσικά η χρονιά προσφέρει άπλετο χρόνο προκειμένου να επιλέξετε εκείνους που μπορούν να συμπορεύονται αρμονικά με σας.

Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας.

Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

Από τον Νοέμβριο και μετά, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα φέρει περισσότερο φως στα κρυφά σας συναισθήματα, για να κατανοήσετε πρωτίστως κέρδη και απώλειες.

Για τον Δία στον Σκορπιό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας: «Δίας στον Σκορπιό – στα βάθη της ψυχής».

Για τον Δία στον Τοξότη, θα έχουμε αφιέρωμα την εποχή εκείνη.

Ο Κρόνος, ο κριτής του ζωδιακού, βρίσκεται πλέον στο ζώδιό του, από τα Χριστούγεννα του 2017. Συμβατός και αρμονικός προς τις προσωπικές σας ανάγκες, θα φέρει σημαντική στήριξη στη ζωή σας, για μία τριετία περίπου.

Σε επίπεδο γνώσης και επιμόρφωσης, μπορείτε να πετύχετε υψηλούς στόχους και να αναγνωριστείτε για όσα έχετε διδαχτεί. Θα αξιοποιήσετε γνώσεις, θα συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα μοιραστούν τη σοφία τους και τις εμπειρίες τους μαζί σας. Θα είναι μία χρονιά, κατά την οποία θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα πιστέψετε στις ικανότητές σας. Θα έχετε υπομονή, στωικότητα, επιμονή και μεθοδικότητα, για να φθάσετε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της χρονιάς, εκτός από τη νέα θέση του Κρόνου, «κρύβεται» στην πορεία του Ουρανού…

 Ο  Ουρανός   σε ένα ζώδιο φωτιάς, στον Κριό, αναστατώνει τον βαθύτερο εαυτό σας από το 2010. Φέρνει στο φως μνήμες και αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Ίσως μάλιστα, να επιθυμείτε μία «απόδραση» από τους περιορισμούς. Με ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων, θα μπορείτε στο εξής να είστε περισσότερο διορατικοί. Αλλά χρειάζεται να παραμένετε ψύχραιμοι και ήρεμοι, αφού η ζωή σας είναι περιορισμένη σε πλαίσια. ‘Ίσως η υπομονή που σας χαρακτηρίζει να γίνει το εφόδιό σας και αυτή τη χρονιά.

Έχει ήδη αφήσει πίσω την ένταση των προηγουμένων ετών, για σας. Η ιδεολογία σας δεν θα είναι ιδιαίτερα δογματική, ή δεν θα αντιμετωπίζετε δογματική συμπεριφορά από εκείνους που πιέζουν αφόρητα και επηρεάζουν το περιβάλλον.

Ο Ουρανός διανύει τις τελευταίες ζωδιακές μοίρες του Κριού, και από τα μέσα Μαΐου περνά στο ζώδιό σας. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, θα σας αγγίξει άμεσα μέσα στο 2018. Θα παραμείνει ως τον Νοέμβριο, όπου επιστρέφει ξανά στον Κριό.

Θα βρεθεί οριστικά στο ζώδιό σας, από την Άνοιξη του 2019 για επτά χρόνια.

Οι μήνες όπου θα βρίσκεται στον Ταύρο λοιπόν, κατά τη διάρκεια του 2018, θα είναι μία πρώτη αίσθηση της αλλαγής που θα επιδιώξετε. Λιγότερο υπομονετικοί, περισσότερο αντιδραστικοί, ή απελευθερωμένοι, θα ξαφνιάσετε το περιβάλλον σας. Επειδή βέβαια, η είσοδος το Ουρανού στο ζώδιό σας, δεν περιορίζεται στις πληροφορίες των μηνών που περιγράφω. Θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε με αλλαγές ουσιαστικές στην προσωπικότητά σας και στον τρόπο που θα λειτουργείτε στο εξής.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα την εποχή εκείνη.

 Ο  Ποσειδώνας  είναι στους Ιχθείς και φυσικά αυτή η θέση διαρκεί αρκετά χρόνια. θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν για σας και τους φίλους, σε σημείο να τους εξιδανικεύετε. Θα έχετε κάποια διάκριση κατά καιρούς, αλλά θα είστε σε γενικές γραμμές πρόθυμοι να υπερασπιστείτε τα ιδεώδη μέσω των φίλων και τη φιλία ως ιδεώδες.

Κάποιος στόχος μπορεί να φανεί ουτοπικός και νεφελώδης. Ενδεχομένως χρειάζεται βαθύτερη κατανόηση και ο Δίας στον Σκορπιό, υποστηρικτικά, θα σας την παρέχει αφού θα σας πιέσει να λειτουργήσετε περισσότερο με το ένστικτο παρά με το συναίσθημα.

Η παρουσία του Χείρωνα στο ίδιο ζώδιο, βοηθά να διδαχτείτε από τα λάθη του παρελθόντος και να κρίνετε καλύτερα τις συμβουλές  και τους ανθρώπους που τις δίνουν.

Για τον Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ο  Πλούτωνας,  από το 2010 προκαλεί αλλαγή σκέψης και φιλοσοφίας ζωής. Φυσικά η διαδρομή του είναι αργή και θα διαρκέσει αρκετά χρόνια ακόμη. Ως το 2016 οι αλλαγές ήταν ραγδαίες, άμεσες, καταλυτικές.

Τώρα πλέον δεν θα είστε πολύ προβληματισμένοι με απρόοπτα γεγονότα. Ήδη γνωρίζετε αυτό που συμβαίνει και πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Ευνοϊκά διακείμενος προς το ζώδιό σας, αφού ξεπεράστηκαν οι δύσκολες όψεις με τον Ουρανό που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι μία μεγάλη δύναμη αναζωογόνησης για σας, καθώς με ήπιο τρόπο, θα σας προσθέσει σθένος, και μαχητική διάθεση.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Η καρμική διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι ένα σημείο αιχμής για σας. Δεχτήκατε μέσα στο προηγούμενο έτος, και ακόμη είστε μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, Κατά συνέπεια, οι εμπειρίες διευρύνουν την κατανόηση και η ενδοσκόπηση είναι μονόδρομος για σας. Θα προέχουν η προσωπική σας εκτίμηση, η στέρεη βάση και η εμπειρία μέσω οικογενειακών δεσμών.

Οι εκλείψεις του έτους θα γίνουν αντικείμενο μελέτης την κατάλληλη εποχή.

Συνοπτικά όμως θα σας πούμε ότι:

Τέλη Ιανουαρίου και τον Φεβρουάριο θα σας απασχολήσει μία νέα ιδέα ή στόχος. Δεν αποκλείεται να συμμετέχετε σε ένα συλλογικό έργο που θα σας συγκινήσει. Αποφασίζετε να βάλετε ένα νέο πρόγραμμα ζωής. Νέες συλλήψεις ή αντιλήψεις, ανησυχούν αρχικά, φέρνουν όμως σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, θα είστε σε θέση να αλλάξετε το σκηνικό στον κοινωνικό σας χώρο. Μπορεί μέσα από εκπλήξεις να διαμορφώσετε ένα νέο προφίλ και να γίνει ριζική στροφή στην καριέρα σας. Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν ξεκαθαρίσματα στον κοντινό σας περίγυρο, σε ιδέες και συναισθήματα.

Ο προστατευτικός λίθος του Ταύρου είναι το Τυρκουάζ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;